• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni hamileler gelin toplanalım...

Canlar az önce dr dan geldim bebeğimi gördüm ama dr biraz tedirgin etti beni hiç bakamadm. İçeride baya kanama olmuş dedi benim dün akşam göbeğimin iç tarafında hafif sancılı ağrım vardı onu sordum kanamanın bulgusu olabilir dedi. Progestan fitil başladık hemen dikkat et ayağa fazla kalkma dedi bir ay dinleneceksin dedi.. Sizler hamilesiniz hamilelerin duası kabul olurmuş nolur benden duanızı eksik etmeyin ellerinizi açtığınızda aklınaza gelirim inşallah. Biraz endişelendim haliyle hiç keyfim yok yoğun bir kanama görürsen geldi ama az kanama normal dedi ALLAHım nolur bukadar yakınken evladımı bana bağışla. Cümlemizinkinide inşallah.
Canm hiç. Korkma dinlen benim de ilk hamileliğimde çok aşırı kanama oldu hamd olsun kucağıma aldım. Kötü şeyler düşüme o kan çıkarsa da yat bişey olmaz dua edelim birbirimize inşallah sağlıkla alıcaz canm kucağımıza

Yeni tedavim içim için uygun fiyata yağ satıyorum arkadaşlar, ne olur beni yalnış anlamayın , kilosunu 16 liradan vericem, 5 litresi 80 tl, izmir torbalının asit oranı düşük saf zeytinyağı, izmir içi elden teslim ederim,

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 33
ALLAH tamamına erdirsin inşallah canım. Tedaviylemi kaldınız.
Canım bir ay klomenn kullandim olmadi bi dahaki aya da doktora filan gitmedim bu ayda doktor hic bişey kullanmana gerek yok hersey yolunda dedi şükür bu ay hamile oldugumu öğrendim ama cok korkuyorum degerlerde bi aksilik cikacak diye allah korusun rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım bir ay klomenn kullandim olmadi bi dahaki aya da doktora filan gitmedim bu ayda doktor hic bişey kullanmana gerek yok hersey yolunda dedi şükür bu ay hamile oldugumu öğrendim ama cok korkuyorum degerlerde bi aksilik cikacak diye allah korusun rabbim isteyen herkese nasip etsin

O sana tutunmuş artık aklını böyle şeylerle meşkul etme inşallah o hep seninle olucak inşallah kokusunuda alıcaksın gönlünü ferhat tut Sana Sımsıkı tutunsun canım.

Kızlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu. Haftaya çarşambaya randevu verdi doktor, sanirim kontrol icin yada keseyemi bakacak bende biomiyorum.Ama kaç gündür de kan geliyor az az. Progestan da kullanıyorum. Kötü birşey olurmu sizce.

Kızlar bende 5 haftalik hamileyim,1 hafta oldu öğreneli.oncelikle Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.dr a gittim kan idrar testlerini yaptırdım temiz çıktı çok şükür.fakat kasıklarım çok ağrıyor ve gazim var sürekli.progestan verdi ağrı için.birde folbiol verdi vitamin desteği.haftaya kese için sonraki haftada kalp atışları için çağırdı.ilk gebeligim ve istemsiz endişelerim var sizdede öylemi.ve halsizlik oluyo orucu zaten ogrendgmde bıraktım ama iki is yapıyorum ağrım da olduğu için uzanmak istiyorum sizlerin nasıldı acaba

Slm kızlar bende dün dr gittim kalpatışını görmek için ama malesef göremedik.Ben 4 ayönce yine 10. Haftamda bebegimi kaybettim kalbi durmuştu ve çok kanamam vardı artı düşük tehlikem.Ama bunu ögrendigimde herşey normaldi çokgüzel degerlerim vardı ve hala öyle ne kanama nede agrı var şuan ama bebegimin kalpatışı yok.Ikıhafta önce dr kontrolimde herşeygüzeldi kalbide atıyordu.Hafrata yine gidicem ozaman kesın birşey söylicek drum.Sizce kalbi atarmı bebegimin.Varmı yorumlarınız bu konuda?

Back
X