- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi melankolimm
-
Amin Canım hepimizin isteyen herkeseYenı oldugum için burada ne oldugunu bılmıyorum ki kötu bır amacım yoktu bebegınızınde kısöetı yokmus benımde dusugum olmustu rabbım hayırlı evlat nasıp etsın en guzel zaman da
Canım bende de reflu var ama dikkat ediyorum mide ekşimesi kaldı onda da bazı yemekler veya asitliler yüzünden. Geçmiş olsun³ haftalık bende. ülserim baş kaldırmış kıvranıyorum ağlicam nerdeyse
sağol canım sanada. benimki o değil sırtımda ağrı ve midemde ağrı var benimki onikiparmak bağırsağı+gastritCanım bende de reflu var ama dikkat ediyorum mide ekşimesi kaldı onda da bazı yemekler veya asitliler yüzünden. Geçmiş olsun
ciddi misin kuzum inşallah duyarsın bi dahakineMerhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Canım tuzlu karakterler var tuzlu büsküvi bide kuruyemiş badem cevizMerhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Ondandir benim göğüslerim ağrıdıya bide benim bugün adet olcakmış gibi bel ve kasık ağrım var geçmişti niye başladı ki yine adete 3 gün kaldı :s
Insallah kuzum, erken dedi, 7 haftalikta duyuluyormus, ama ben 6 dige okumustum. 10 gun nasil gececek(( ama miden bulaniyor kusman varsa demek ki bebis iyi orda dedi.ciddi misin kuzum inşallah duyarsın bi dahakine
Geçmiş olsun canımsağol canım sanada. benimki o değil sırtımda ağrı ve midemde ağrı var benimki onikiparmak bağırsağı+gastrit
Sen dikkat et yine olur mu sakın ağır taşıma kendini yorma Allah uzak etsin senin gibi gittim 10gün sonra gel dedi 4 gün bitti bebeğim beni bıraktı çok stres ve ev taşımaydı kendimi baya yordum. Dikkat et senInsallah kuzum, erken dedi, 7 haftalikta duyuluyormus, ama ben 6 dige okumustum. 10 gun nasil gececek(( ama miden bulaniyor kusman varsa demek ki bebis iyi orda dedi.
Canim yedim, elma, sut, ceviz dediler hepsini yedim ama yok(( az once dereotu yedim iyi geldi. Bi tabak koydum onume atiyorum agzima iyiymis.Canım tuzlu karakterler var tuzlu büsküvi bide kuruyemiş badem ceviz
Canim yataktan kalkamiyorum ki, is yapmiyorum annem teyzem geliyorlar sirayla yardim ediyorlar sagolsunlar. Senin de mi kalbini duymamistin? Anlatirmisin? Gecmis olsun bu arada. Insallah bu defa sag salim alirsin kucagina.Sen dikkat et yine olur mu sakın ağır taşıma kendini yorma Allah uzak etsin senin gibi gittim 10gün sonra gel dedi 4 gün bitti bebeğim beni bıraktı çok stres ve ev taşımaydı kendimi baya yordum. Dikkat et sen
hamileyim ama adet olacağımdan değil yani niye oldu acabaOndandir benim göğüslerim ağrıdı
Allah korusun sen doktora danış bide em8n olmadan hiçbirşey yememide ağrısı geçsin diye bala çörek otu karıştırmışrım şimdi bakim netten dediğim rahim kasılması yaparmış düşüğe yol açabilirmiş bugün yedim 2 tatlı kaşığı ondan mı ağrım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?