- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
- Konu Sahibi melankolimm
-
Amin canım hepimiz bende 33 gün kaldı2 ay bitecek düştü ev taşıma esnasında bide üstüne de ailevi sorunlar derken baya yıprandım bebeğim dayanmadıCanim yataktan kalkamiyorum ki, is yapmiyorum annem teyzem geliyorlar sirayla yardim ediyorlar sagolsunlar. Senin de mi kalbini duymamistin? Anlatirmisin? Gecmis olsun bu arada. Insallah bu defa sag salim alirsin kucagina.
Ama doktora sor senin erkem başlamış bulantılar iyiyse bizde kullanırız tabi doktor kontrolündeCanim yedim, elma, sut, ceviz dediler hepsini yedim ama yok(( az once dereotu yedim iyi geldi. Bi tabak koydum onume atiyorum agzima iyiymis.
Merhaba cnm, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinS sgokcen . @aleyna01 @denizinmavisi @bahuya @esmarslanmevsiminegore LeylaJ kızlar hatırlayanınız varmı ben hamileyim yeniden. Konum devam edecek bilginize
Amin Canım SağolMerhaba cnm, hayırlı olsun Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Onun ziyani yok ki kuzum doktora sormaya gerek yok. Bulantim erken baslamadi canim tam zamaninda)) 6 haftalik hamileyim, 10 gundu baslayaliAma doktora sor senin erkem başlamış bulantılar iyiyse bizde kullanırız tabi doktor kontrolünde
Merhaba hayırlı olsun: )S sgokcen . @aleyna01 @denizinmavisi @bahuya @esmarslanmevsiminegore LeylaJ kızlar hatırlayanınız varmı ben hamileyim yeniden. Konum devam edecek bilginize
Insallah duyarsiniz üzmek istemem ama daha yenilerde bir arkadasim 6 haftalıkken kalp atisini duyamadi dr 10 gun sonra tekrar cagirdi o gune kadar da igne verdi iki defa vurundu kesenin icinde kanama varmis sonuç olarak ayrintili ultrasona girmis ama yine duyulmamıs o gun alindıMerhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Ben de 6 haftalıkken gittiğimde sesini duyamadık, çok derinden geliyor demişti doktor ancak ekranda minik bi kalbin attığını gördük.. ekranda da mı görülmedi?Merhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Canim ben devlet hastanesine gittim, ultrason cihazi da cok eksiydi sadece keseyi gosterdi, ozele gidecem bi kac gune 10 gun bekleyemem.Ben de 6 haftalıkken gittiğimde sesini duyamadık, çok derinden geliyor demişti doktor ancak ekranda minik bi kalbin attığını gördük.. ekranda da mı görülmedi?
Anladım cnm git tabi bekleme inşAllah hayırlısıyla duyarsın/görürsünCanim ben devlet hastanesine gittim, ultrason cihazi da cok eksiydi sadece keseyi gosterdi, ozele gidecem bi kac gune 10 gun bekleyemem.
Bulantılarım basladiginda kullanırım sen memnun sun bazen derler ne alsan da fayda etmez deOnun ziyani yok ki kuzum doktora sormaya gerek yok. Bulantim erken baslamadi canim tam zamaninda)) 6 haftalik hamileyim, 10 gundu baslayali
Sağol canım benimMerhaba hayırlı olsun: )
Ultrasondaki senin minn ak mi kaçıncı gebelik bide kaçıncı haftada cinsiyeti belli olduAnladım cnm git tabi bekleme inşAllah hayırlısıyla duyarsın/görürsün
O mide yanmasina iyi geliyor canim, bulantiya maalesef hic bi sey iyi gelmedi(((Bulantılarım basladiginda kullanırım sen memnun sun bazen derler ne alsan da fayda etmez de
O mide yanmasina iyi geliyor canim, bulantiya maalesef hic bi sey iyi gelmedi(((
Canım hamileymissin çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağ salim sağlıkla kucaklarsin evladını ❤❤Offf ya o mide yanması varya kahrediyor
Evet Canım hamileyim. Sağol amin hepimizinCanım hamileymissin çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağ salim sağlıkla kucaklarsin evladını ❤❤
Yok cnm profil fotosu bize ait değil :) benim ilk gebeliğim. Cinsiyetimizi de 14.haftada öğrendik :)Ultrasondaki senin minn ak mi kaçıncı gebelik bide kaçıncı haftada cinsiyeti belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?