Gebeliğe Hazırlık yeni hamileler. hamilelige dair ne varsa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim yataktan kalkamiyorum ki, is yapmiyorum annem teyzem geliyorlar sirayla yardim ediyorlar sagolsunlar. Senin de mi kalbini duymamistin? Anlatirmisin? Gecmis olsun bu arada. Insallah bu defa sag salim alirsin kucagina.
Amin canım hepimiz bende 33 gün kaldı2 ay bitecek düştü ev taşıma esnasında bide üstüne de ailevi sorunlar derken baya yıprandım bebeğim dayanmadı

Canim yedim, elma, sut, ceviz dediler hepsini yedim ama yok(( az once dereotu yedim iyi geldi. Bi tabak koydum onume atiyorum agzima iyiymis.
Ama doktora sor senin erkem başlamış bulantılar iyiyse bizde kullanırız tabi doktor kontrolünde

Merhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Insallah duyarsiniz üzmek istemem ama daha yenilerde bir arkadasim 6 haftalıkken kalp atisini duyamadi dr 10 gun sonra tekrar cagirdi o gune kadar da igne verdi iki defa vurundu kesenin icinde kanama varmis sonuç olarak ayrintili ultrasona girmis ama yine duyulmamıs o gun alindı Yine de dikkat et kendine .

Merhabalar, 6 haftalik hamileyim, bu gun dr a gittim kalp atisini duyamadik 10 gun sonra gel dedi, bulantim cok, midem yaniyor, yataktan kalkamiyorum(((((
Ben de 6 haftalıkken gittiğimde sesini duyamadık, çok derinden geliyor demişti doktor ancak ekranda minik bi kalbin attığını gördük.. ekranda da mı görülmedi?

Ben de 6 haftalıkken gittiğimde sesini duyamadık, çok derinden geliyor demişti doktor ancak ekranda minik bi kalbin attığını gördük.. ekranda da mı görülmedi?
Canim ben devlet hastanesine gittim, ultrason cihazi da cok eksiydi sadece keseyi gosterdi, ozele gidecem bi kac gune 10 gun bekleyemem.

Onun ziyani yok ki kuzum doktora sormaya gerek yok. Bulantim erken baslamadi canim tam zamaninda)) 6 haftalik hamileyim, 10 gundu baslayali
Bulantılarım basladiginda kullanırım sen memnun sun bazen derler ne alsan da fayda etmez de

Kızlar belim ağrıyor bide yatarken sırt üstü yatmak ta bir sakınca varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…