arkadaşlar yeni hamileyim sanırım 2 -3 haftalık midem bulanmıyorda canım hiç birşey istemiyor ve çok uykum var gözümü açamıyorum sizde negibi değişiklikler var hadi yazın bakalım başımıza neler geleceğini hep beraber bilelimmmmm
merhaba,
bebişiniz hayırlı olsun, bende hiç miğde bulantısı olmadı uyku problemimde olmadı 17. haftamdayım şimdi biraz halsizlik başladı oda kansızlıktan olduğunu söyledi doktor.
Selammmmmmmmm hepinizi tebrik ederimm..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip eder inş.
Ben 3,5 aylık anneyim..Canım oğlum kıymetlim artık karnımda değil kollarımda =)))
Başlığı okunca dayanamadım yazmak istedim..Uyku çok çok normal ve tavsiyem tadını çıkartın herkes bana böyle söylemişti bende 11 e kadar uyuyordum bazen 12 1 oluyordu
Mide bulantıları olacak hemen bir kaç tane çok değil ama çubuk kraker yiyin ya da peynir..Tuza dikkat edin şimdi değil ama son aylarınızda davul gibi şişersiniz..Bol bol su tüketin ki şimdi sıcaklar başladı 2 litrenin altına düşmeyin..Kahvaltınızı sağlam yapın bol bol çeşit çeşit meyve tüketin..Ceviz badem günde 8 - 10 tane ve en önemlisi hurma..Kabızlık için birebir iyi gelir ve kolay doğum yapmanızı sağlar..Sabahları aç karnına 2 ya da 3 tane üzerine güzelce 1 2 bardak su =))
bende 6 haftalık hamileyim ve halsizlik dışında bir sorunum olmuyor hatta bazen endişeleniyorum normalmi die çünkü en yakın arkmla aynı anda hamiş kaldık ve o çok kötü durumda yemek kokusu duymaya bile tahammülü yok. bnse oldukça iştahlıyım. 3 gün önce şiddetli kasık ağrılarım oldu ama geçti şimdi iim. umarım normaldir.