- 30 Kasım 2016
- 228
- 93
- 13
- Konu Sahibi Ksmdaskbskdr
-
Kızlar hamile değilim ama inşallah olursam merak ettiğim bir şeydi hamileliğin ilk haftalarında ilişkiye girmek zarar verir mi bana hep günün geçtikten sonra ilişkiye girme diyorlar bir sure siz ne yaptınız ?
Bende bunu çok merak ediyorum 12 olunca tehlike geçiyor mu. Benim içim hiç rahat etmez çok az kaldı 3 hafta sonra eşime hayır diyemem
Lekelenme kasilma olmadigi surece iliski yasagi koyulmuyo ben haftada bir olarak degerlendiriyorum
Hatta anne mutluluk hormonu sagladigi icin bebekte mutlu oluyomus oglumda lekelenme oldugu icin 3 ay iliski yoktu ama bunda haftada 1 izin var ben gene 8 haftaya kadar yapmamistim yerlessin die arastirdiginda da goruceksin kanama kasilma yoksa abartmamak sartiyla sakinca yoktur yaziyo heryerdeHiç leke yoktu kanama alanı bile yoktu bende şaşırdım
12 hafta olmama 3 hafta kaldı . Ben korkudan yapamıcam galibaNeye 3 hafta kaldı canımm anlamadım. Bende hayır diyemiyorum ama yanaşmıyor zaten ama doktor dün baktığında ilişkiye girmemeye devam et demedi tutunmuş sorun yok dedi belki bu bir ışıktır :)
12 hafta olmama 3 hafta kaldı . Ben korkudan yapamıcam galiba
Aynen ben evham yaparım Bi hafta pişman olurumYapma canımm sen riske atma boşver bende doktorumun dediğini yaparak 12ye kadar bekleyeceğim hatta bir iki hafta da kendim beklicem. Hamileliğim boyunca iyi bir doktor bulana kadar 5 tane doktora gittim. Düşük tehlikem olmaması ve her şey yolunda olmasına rağmen 12ye kadar biz önermiyoruz dediler.
Aynen ben evham yaparım Bi hafta pişman olurum
Evet ikinci bebeğim ilkinde ilişki sorunum olmadı ama bunda kanama yaşadım 3-4 günSenin ikinci bebek mi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?