Ahhh çok sevındım benımle aynı hissedenler var çünkü kendımde kusur olarak görmeye başladım neden olmuyor başlamadı diyeBenim pek belirtim de yoktu, hamile olduğumu unutuyordum. Üstelik öyle yanlışlıkla veya ilk denemede de gebe kalmadım. Hala da öyle aman aman bir duygum yok. Hareketlerini hissettiğim, bedenen değiştiğim ve bu süreçte maddi manevi yatırımda bulunduğum için elbette bir sevgi ve heyecan hissediyorum. Doğumdan sonra da aniden bir "analık" ineceğini sanmıyorum. Yine bebeğimle zaman geçirdikçe, iletişim kurdukça, ona emek verdikçe aramızdaki bağ güçlenecek diye düşünüyorum.
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallahBen hamileykende öyle diyorlardı.Gökten zembille inmiyor annelik.
Ben kalp atışını duyduğumda bir mucizeye inanmaya başladım.Hareketlerini hissetmeye başladığımda içimde bi canlı taşımanın gururunu yaşadım.
Doğduğu zaman kucağıma aldıgımda hayatta daha önce hiç bu kadar mutlu olmadığımı anladım.
Bakın daha annelik yok.
Daha sonra onun bana ihtiyacı olduğunu anladıkça emzirmek altını değiştirmek uyutmak vs gibi anneliği hissetmeye başladım.6 aylık olunca hastalandı huzursuzlandı o ağladıkça ben ağladım o zaman anladım annelik ne demek.Şimdi 1 yaşını doldurdu ve ben her geçen gün anneliğin farklı boyutunu öğreniyor ve yaşıyorum.
Bence annelik her hamile kalanda olmuş olsaydı sokağa atılan ,annesinden dayak yiyen ya da annesi tarafından öldürülen çocuklar olmazdı.
Hamilelik kadınlara ait bir özellik olsa da annelik her kula nasip olan bir şey değil.
Bende unutuyorum haftamız aynı hatta hissetmiyorum bıle belirtiler olmasaBende de yok henüz bir anaçlık. Arada bulantılarım olmasa, kullandığım haplar olmasa unutuyorum ben de. Bebek eşyası işlerine hiç girmedim zaten daha çoooook erken diye düşünüyorum.
Amin herkesinkini inşallahAllah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah
Amin teşekkür ederimAmin herkesinkini inşallah
Sizde hayirli şekilde sağlıkla alın kucağınıza
İlk hissettim içime dogdu gerçekten hamile oldugum ki hiç belirti yoktu bende ama ne zaman namaz kılsam bitirince elim karnıma giderdi orada bi bebek oldugunu hissediyordum hatta eşime ben hamileyim galiba hissediyorum içime doguyor dedigimde hiç belirti yok nereden çıktı kendini kandırma falan dedi beklenen bişey degildi bu arada ama hamilelik kesinleşsince o his gitti sanki bazen hamile oldugumu bile unutuyorum sürekli aa hamileyim falan durumu olmuyor. Öyle abartıldığı gibi sürekli bebegiyle konuşma hep onu düşünme gibi bişey olmadı yani normal hayatıma devam ettim zaten belirti dogru düzgün hiç yaşamadım bunun etkisi varmı bilmiyorum hala da öyle ben hamileyim modunda degilim hatta bi ortamda hamileligim konuşuldugunda bile rahatsız oluyorum herşey aynıymış gibi devam etsin istiyorum o hamiş kafalarına girmedim yani ama tam tersi olan arkadaşım da var o da sürekli ben hamileyim modunda. Kişiden kişiye degişen bişey çok önemseme böyle hissedebilirsinMerhaba kızlar,
Bırsey danışmak istiyorum hamılelıgını yeni öğrenen veya kalp atışını duymadan önce hisleriniz nelerdi.
(6+1 kese göründü sadece henüz kalp atışını duymaya gitmedim carsamba gitmem gerekli)
Ama çevremde ki bazı insanlar annelıgın bırden indiğini söylüyor ve bana suan inen bısey yok belirtiler de olmasa hamıle değilim diyeceğim o derece
Arada kasık agrısı ve herzaman olan göğüs hassasiyeti dışında hiç bişey yok.
Acaba bende mi tuhaflık yoksa annelık bırden bire mi indi veya kaç haftadan sonra yoğun duygu hissettiniz
Benimki planlı gebelık değil yanı hep bıseylerı eksık yaparsam korkusuyla erteledım ve suprız oldu çok sevındım çok heyecanlandım öğrenınce hatta koştur koştur 2 kere kan testine gittim felan 1 hafta önce bebek eşyası bakıyordum fakat şimdi karmaşık duygular ıcındeyim ne hissediyorum bilmiyorum
Belki de yarın bu duygudan çıkacağım bilemiyorum ama suankı hislerim ne hissettiğimi bilmiyorum
Yıllardır bebek bekleyen insanlar var okudum çok da üzüldüm inşallah Allah isteyen herkese sağlıklı bebek nasip etsin
Suan yaptığım sımarıklık değil inanın 30 yaşındayım aslında yaşımda geçiyor onu da düşünüyorum ama karmaşık duygular içindeyim korkularım var
Özetle annelik duygusunu nasıl ve ne zaman hissettiniz zamanla mı oldu bilmek istiyorum sadece
Herhalde doğduğunda o duyguya kapılacağımİlk hissettim içime dogdu gerçekten hamile oldugum ki hiç belirti yoktu bende ama ne zaman namaz kılsam bitirince elim karnıma giderdi orada bi bebek oldugunu hissediyordum hatta eşime ben hamileyim galiba hissediyorum içime doguyor dedigimde hiç belirti yok nereden çıktı kendini kandırma falan dedi beklenen bişey degildi bu arada ama hamilelik kesinleşsince o his gitti sanki bazen hamile oldugumu bile unutuyorum sürekli aa hamileyim falan durumu olmuyor. Öyle abartıldığı gibi sürekli bebegiyle konuşma hep onu düşünme gibi bişey olmadı yani normal hayatıma devam ettim zaten belirti dogru düzgün hiç yaşamadım bunun etkisi varmı bilmiyorum hala da öyle ben hamileyim modunda degilim hatta bi ortamda hamileligim konuşuldugunda bile rahatsız oluyorum herşey aynıymış gibi devam etsin istiyorum o hamiş kafalarına girmedim yani ama tam tersi olan arkadaşım da var o da sürekli ben hamileyim modunda. Kişiden kişiye degişen bişey çok önemseme böyle hissedebilirsin
Öyle deme canım ben de senin gibiydim kalp atışını duydum hareketlerini gördüm aa ne güzel dedim canım ya dedim geçtim. Ama doğduğunda esas sarsılmayı yaşadımMilletin ne dertleri var benımkine bakSuan pişman oldum konuyu açtığıma
Valla dogdugu zaman kokusunu alıp onu kucaklayınca illaki o bag oluşur merak etme yani sonuçta o senin bi parçan gözlerine baktığında için erir ben öyle olacagını düşünüyorum şimdi ne kadar olsa da eksik oluyor sonuçta göremiyorum kucaklayamıyorum sanki içimdeki bebek degil de herhangi bir organımmış gibi geliyor ama Dogunca bambaşka olur kesin ben normalde de çok severim bebekleri kendiminki nasıl sevmemHerhalde doğduğunda o duyguya kapılacağım
Bende çok sevıyorum bebekleri ama işte insan kendınde olunca büyük sorumluluk duyuyor ve o hoş olmazsa naparım diye kafam karışıyorValla dogdugu zaman kokusunu alıp onu kucaklayınca illaki o bag oluşur merak etme yani sonuçta o senin bi parçan gözlerine baktığında için erir ben öyle olacagını düşünüyorum şimdi ne kadar olsa da eksik oluyor sonuçta göremiyorum kucaklayamıyorum sanki içimdeki bebek degil de herhangi bir organımmış gibi geliyor ama Dogunca bambaşka olur kesin ben normalde de çok severim bebekleri kendiminki nasıl sevmem
Daha çok yeni ise ondandır hareket edince hissetmeye başladığında anlarsın geceleri tepinip ayagını kaburgana kadar soktugunda o acı hissi ile anlamamak mümkün olmuyorBende çok sevıyorum bebekleri ama işte insan kendınde olunca büyük sorumluluk duyuyor ve o hoş olmazsa naparım diye kafam karışıyorsuan organ olarak bile hissetmiyorum sanki hamile değilim
Daha çok yeni ise ondandır hareket edince hissetmeye başladığında anlarsın geceleri tepinip ayagını kaburgana kadar soktugunda o acı hissi ile anlamamak mümkün olmuyor
İnşAllah görürsün o acıyı da tadarsın diyim o zamançok afedersiniz ama emınım acı verıcıdır ama hoşuma gitti o günleri görürüz inş
Ahaha olsun taktı acılar bunlar sağlıkla kucağına al inşallahİnşAllah görürsün o acıyı da tadarsın diyim o zamanben pek memnun değilim çünkü çok degişik bir acı uykudan uyanıyorum şuan oturdugum yerde bile derdi neyse ayagını kaburgama sokuyor böyle bir acı yok sanki biri bıçak sokup geri çekiyor ya çok fena acıktı ondan kudurdu sanırım bişeyler yemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?