Yeni hamiş anneler bir bakın :)

Peri perii

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
340
151
18
28
Kızlar ne kadarlıkken gördünüz bebeği,kendisi ve kesesi kaç mm-di ? Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz? Birçok anne adayı telaşlanıyo bu konuda birbirimize yardımcı olalım :)

Canm kaç haftalık seninki ben bugn öğrendim keseyi görürmuyum acaba

Canım ben batdan bir gün önce doktora gittim göremedik keseyi,aceleci davranmışım :) şimdi 6 haftalık sata göre ve dün keseyide bebişide gördük :) sen ne kadar geciktin ? Bu arada hayırlı olsun :)
Çok teşekkür. Adet günüm dundu olmayınca yaptm sabah pozitif çıktı 1 bucukta hastaneye gidecem umarm kalınlaşan bölümü olsun görür ignr kullanmam gerk benm

Kızlar ne kadarlıkken gördünüz bebeği,kendisi ve kesesi kaç mm-di ? Kalp atışını ne kadarlıkken duydunuz? Birçok anne adayı telaşlanıyo bu konuda birbirimize yardımcı olalım :)
Ben hepsini toptan 9.haftada gördüm. Öncesinde gitmedm hiç. 2.30 2.40 cm arasıydı

bende sıze katılıyorum henuz gıtmrım doktora onumuzdekı hafta ama tavsıye etmıyorum cok streslıyım bu yuzden ıkıncı kan testını yapmasam tum kotu ıhtımallerı dusunmustum :) halada var malesef dayanacagım ama

Merhaba ben de de pıhtılaşma var gebelik öncesi pıhtılaşma için ilaç kullandınız mı? Bir de gebe kalıt kalmaz doktora gidip iğneye mi başladınız? Allah kolaylık versin zor süreç .
Allahım kolaylık verir inslh.. gebelk oncesi coraspin kullandm hala devam ediyorum . İğneye de adetn geciknce gittim beta hgc bakıldı tekrar iki gün sonra 2 katı artınca iğne vereceğim dedi artı oda çok şükür ve basladk iğneye bir hafta oldu..

Back
X