Yeni hamiş anneler bir bakın :)

Kizlarr merhaba, oncelikle hepimiz saglikla evlatlrimizi kucagimiza alalim. Bende 5+2 hamisim. Dun keseyi gorduk hersey yolunda goruluyor dedi ancak kalp atisi icin iki hafta sonra cagirdi 7 haftalikken duyulur insallah

Kizlarr merhaba, oncelikle hepimiz saglikla evlatlrimizi kucagimiza alalim. Bende 5+2 hamisim. Dun keseyi gorduk hersey yolunda goruluyor dedi ancak kalp atisi icin iki hafta sonra cagirdi 7 haftalikken duyulur insallah
Canm bnde 5+5 haftalıgm bugün bnde gördüm keseyi senin kese kaç mm di bakarmisnbi :)

Canim simdi baktim kagida 0.901 cm yaziyor doktora ozellikle sordum bu hafta bu kese boyutu gayet normal dedi. Senin ne kadar yaziyor
Yani 9mm oluyor demi daha tam 1 cm olamams . Benm ki 8mm çıktı canm bnada normal dedi doktor kesenin yapısı da düzgün dedi bna küçük geldi biraz ama baktm da yumurtlamam geç olmuş canm her aya Gore 2 gün geç olmuş bundan dolayı olsa gerk

Yani 9mm oluyor demi daha tam 1 cm olamams . Benm ki 8mm çıktı canm bnada normal dedi doktor kesenin yapısı da düzgün dedi bna küçük geldi biraz ama baktm da yumurtlamam geç olmuş canm her aya Gore 2 gün geç olmuş bundan dolayı olsa gerk
Aynen canim 9 mm hemen hemen cok yakin ikimizin kalp atisi icin seni ne zaman geri cagirdi. Benimde gec dollenme olmus ocak ayinda dollenme olmasaymis gec adet olacakmisim nasip kismet iste saglikli olsunlarda hayirlisiyla☺️

Bende ilk öğrendiğimde kese görünmüyordu kızlar sat a göre 6 haftalıktı göründüğünde kalp atışlarını da iki hafta sonra gitmiştim yani 8. Haftada duyabildik

Bende ilk öğrendiğimde kese görünmüyordu kızlar sat a göre 6 haftalıktı göründüğünde kalp atışlarını da iki hafta sonra gitmiştim yani 8. Haftada duyabildik
Hafif kasik agrilari olmusmuydu canim senin. Ben 4. Haftada ogrenenlerdenim. Gecen hafta daha cok agrim olmustu kramp gibi bugunlerde azaldi simdi. Hatta doktora hic birsey hissetmiyorum dedim agrilarim gecti dedim normal dedi.

Ara ara çok hafif oluyodu adet sancısından daha hafif ama o dönemlerde sanki hamile deilmişim gibi başka hiç bi belirtim yoktu canım

Allahım kolaylık verir inslh.. gebelk oncesi coraspin kullandm hala devam ediyorum . İğneye de adetn geciknce gittim beta hgc bakıldı tekrar iki gün sonra 2 katı artınca iğne vereceğim dedi artı oda çok şükür ve basladk iğneye bir hafta oldu..
Coraspin ı Nasıl alıyorsun kahvaltıdan sonra mı ? Ben de kullanıyorum ama düzenli değil.

Coraspin ı Nasıl alıyorsun kahvaltıdan sonra mı ? Ben de kullanıyorum ama düzenli değil.
Canm bn akşam yemeklerinden sonra alıyorum hareketsizken kan daha çok pıhtılasiyo ya ondn dolayı sabah ta iğne yapıyorum. Snada aksm kullanmanı tavsiye ederm

Canm bnde 5+5 haftalıgm bugün bnde gördüm keseyi senin kese kaç mm di bakarmisnbi :)

canım bende 5+6 yım sen bebegı gorebıldın mı yoksa sadece keseyı mı gordun ben henuz gıtmedım doktora onumuzdekı hafta gıdecegım bakalım ınsalah hersey yolunda olur

canım bende 5+6 yım sen bebegı gorebıldın mı yoksa sadece keseyı mı gordun ben henuz gıtmedım doktora onumuzdekı hafta gıdecegım bakalım ınsalah hersey yolunda olur
Göremedm malesf 8mm çık kesesini gördüm sata Gore gerideyz suan doktor kapanır dedi hayırlısı bakalm

Evet canim gec dollenmenin bebegin gelisimine etkisi yok icin ferah olsun. Pozitiflik cok onemli hamilelikte hem soguk kanli kalip herseye hemde pozitif dusunmeyle hersey yolunda olur inaniyorum :)
Bencede canm inan bn keseyi görünce rahatladm bekleyecegm kalp atışlarıni da duyacagm Allah in izniyle inanıyorum . Umutsuzluk yok. Ya bir sorun olsa doktor muhakkak derdi hersy çok guzl dedi nedn telaş yapaym ki :)

kızlar yıne ben :) dayasnamadım bugun gıttım doktora ama bır sorum olacak doktor ayrıntılı bılgı vermedı sadece 1 cm dedı ama bu bebegın boyutu anlayamadıgım sızde 1 cm kese mı yoksa bebegınızın boyutu mu cunku ben cok karıstım buugn kesek bekleyıp uzun uzun soru sorsaydım ekranda bebısı gorunce herseyı unuttum :)

Back
X