- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
sag tarafımda hafif bi ağrı oluyor arada benimde yatakta dönerken falan da birden Giriyor ağrı.mide bulantim yok ama simitten simit korkusundan bi tuhaf oluyorum midem kötü oluyor.☺ senin kese göründü muRegl sancisi gbi sacilarm var. En buyuk sorunm bu.Allaha sukur siddrtli degil, hatta standart bir gaz sancisindan bile hafif ama beni tereddute dusuruyor.
Belli bir bolgede veya zamanda olmuyor rastsgele zamanlarda rastgele agriyor.
Su alimini arttirmanin ve yuruyusun faydasini gordm. Ama o durumda da yurunmuyor.
Mide bulantilar basladi.
Daha baslamaz diyodm ama.
Çok kilo alcakmisim gibime geliyor☺ zaten düğünden sonra da almıştım napcam bilmiyorum☺surekli yeme isteği sabah beste karnim ac olarak uyaniyorm yemek yedijten 1 saat sonra aclik basliyo ve surekli tatli yeme istegii mide yanmalari her gun baska bisey cikiyo kasik batmalarindan cok korkmustm ama bugun hafifledi
Al benden de o kadar canım.. Her şey yavan geliyor. İlk çocuğumda da böyleydi. İnşallah çabuk geçerBendede sancılar hafif ara ara oluyor ama en büyük şikayetim ağzımda metal tadı yediğim hiçbir şeyden tat alamıyorum
benim gpbek portledi simdiden ama bulantim yok herkeste oluyomu acaba bende henuz baslamadi erken mi bilmiyrm ama midem yaniyo surekli arada bazi yiyceklerden yedgim halde tiksiniyrm. ok garipÇok kilo alcakmisim gibime geliyor☺ zaten düğünden sonra da almıştım napcam bilmiyorum☺
Bende de öyle gören 4 5 aylık der bana ama habire aklıma birseyler geliyor çok acıktigimdan asermelerdeyim yani bende de yok bulantı ama gaz oluyor midemdebenim gpbek portledi simdiden ama bulantim yok herkeste oluyomu acaba bende henuz baslamadi erken mi bilmiyrm ama midem yaniyo surekli arada bazi yiyceklerden yedgim halde tiksiniyrm. ok garip
Evet arada bi batmalar oluyor kısa süreli dün doktoruma sordum normal dediYa sizde de karın ağrısı varmı bayanlar benim sanki adet olucakmisim gibi bi ağrım var bugün her zamankinden tuhaf bide mide bulantim var normal mi normalde adetim bugün biliyordu.
Teşekkür ederim☺ Dün doktora gittin demek ne dedi bebisi Gördün mü?Evet arada bi batmalar oluyor kısa süreli dün doktoruma sordum normal dedi
Hayır canım henüz 4+2 de vitamin ve folik asit başladı birde beslenme hakkında bilgi verdiTeşekkür ederim☺ Dün doktora gittin demek ne dedi bebisi Gördün mü?
Anladım canim kucukmus bebiskon dahaHayır canım henüz 4+2 de vitamin ve folik asit başladı birde beslenme hakkında bilgi verdi
Evet minicik daha doktorum mikroskobik boyutta dediAnladım canim kucukmus bebiskon daha
Evet minicik daha doktorum mikroskobik boyutta dedisen kaçıncı haftadasın
son adete gore 5+2 oldu bugün. Doktor bana da pazartesi gel dedi ama beslenme vs birsey söylemedi hiçEvet minicik daha doktorum mikroskobik boyutta dedisen kaçıncı haftadasın
Benim kusma ve miden bulantilarim varSizde benim gibi çok acıkıyormusunuz taze anneler☺ ne gibi şikayetleriniz var?
Normal bende daha yeniden bulantısı başladı.beta Hcg de yaptirdigin saatlere göre bile farklılık gösteriyor ilk ogrendigimde benim 35.12 ondan 2 gün sonra 64.86 cikti doktor az sanki dedi moralimi bozdu ama tamamen saatle alakaliymis tam 48 saatte 2 katı artıyor diyorlar heryerde son kan testim 277 oda 2 gün sonra oldu 2 katından fazla arttı başka bi doktor % 77 ye kadar artış gösterebilir dedi canım senin kaçKızlar benim kasık ağrıları dışında hiçbir belirtim yok normal mi? 4+1 deyim.Birde beta hcg değerlerinizden yükselme nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?