- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Aman beslenmene dikkat et yormadan kendini bende simitten simit kokusundan tiksindim Allah affetsinBenim kusma ve miden bulantilarim varmutfaga bile giremiyorum bu aralara bazende aksamlari sirtim agriyor ..
Normal bende daha yeniden bulantısı başladı.beta Hcg de yaptirdigin saatlere göre bile farklılık gösteriyor ilk ogrendigimde benim 35.12 ondan 2 gün sonra 64.86 cikti doktor az sanki dedi moralimi bozdu ama tamamen saatle alakaliymis tam 48 saatte 2 katı artıyor diyorlar heryerde son kan testim 277 oda 2 gün sonra oldu 2 katından fazla arttı başka bi doktor % 77 ye kadar artış gösterebilir dedi canım senin kaç
203lerden fazla görürsün bugün canım merak etme bende tereddüt etmiştim ya arttimi acaba diye maşallah kuzuna daha mini miniBenim 4 gün önceki sonucum 50.77 canım bugün tekrar kan testi yapılacak umarım artış iki katından fazla olur.
203lerden fazla görürsün bugün canım merak etme bende tereddüt etmiştim ya arttimi acaba diye maşallah kuzuna daha mini mini
ne umutlandirmak istiyorum nede kendimi tutabiliyorum sen yaptır bugün sonra bize müjdeni ver inşallah. Benimde hep sağ kasıkta ağrı başladı canım hala ayni ağrı devam. Dua edicem sana inşallah yüzünü guldurur Allahımmerhaba kızlar benımde femara ve çatlatma iğnesinden sonra bugun 15. gunum ama dunden berı ara ara gelen adet sancım var ozellıkle sağ kasıkta ayağa dogru vuruyor agrım sabah dr aradım dr da kan tahlılı yaptırmamı soyledı ama cesaret edemıyorum negatıf goruruum dıye cok korkuyortum cunku yaklasık 14 aydır denıyoruz hıc sorun yok bendede esımdede bu ay ılk defa dr femara ve catlatma ıgnesı verdı dua edın banada ne olur sızce ne zman test yapayım
5 hafta 2 gün son adet tarihime göre teyzesiAy inşallah eylül ayı sağlıkla gelsin inşallah. Allah her isteyene nasip etsin bizim yavrularimizi da korusun hayırlı uzun ömürler versin.
cnm benım ınsallah ama karnım agırınca vaz gecıyorum geldı gelecek dıye korkuyorum ınan heray husran olup ağlamaktan tukendım o yuzden ılk defa yapamıyorumne umutlandirmak istiyorum nede kendimi tutabiliyorum sen yaptır bugün sonra bize müjdeni ver inşallah. Benimde hep sağ kasıkta ağrı başladı canım hala ayni ağrı devam. Dua edicem sana inşallah yüzünü guldurur Allahım
cnm benım ınsallah ama karnım agırınca vaz gecıyorum geldı gelecek dıye korkuyorum ınan heray husran olup ağlamaktan tukendım o yuzden ılk defa yapamıyorum
Sen yine de doktorunu dinle şimdi adet olsan da aynı hüsran olcak testte negatif gordugunle sadece giden paran olur o kadar.Yaptirmaya karar verirsen yaptırırsan bize de soylecnm benım ınsallah ama karnım agırınca vaz gecıyorum geldı gelecek dıye korkuyorum ınan heray husran olup ağlamaktan tukendım o yuzden ılk defa yapamıyorum
Canım benım ya inşallah bende bu ay aranıza katılırım eylül ayı annesı olurum bana dua edın kızlar ne olur ınanın artık cok bunaldımBende sabırsızlıkla ve defalarca yaptığım testlerden sonra bu ay hiçbir heyecanım yokken elim testlere bile gitmezken biranlık kararla test yaptım canım ve silik çizgi gördüm sonra kan testinde var olduğunu...Bence Allahım bize en ummadığımız anda veriyor
yarından sonra yapacam canım yınede bekleyım heran olabılırımSen yine de doktorunu dinle şimdi adet olsan da aynı hüsran olcak testte negatif gordugunle sadece giden paran olur o kadar.Yaptirmaya karar verirsen yaptırırsan bize de soyle
Al benden de o kadar ben 2 ay önce kesin var diye kan verdim hastahaneye gittim bebek mağazasına patik aldım eşime surpriz yapıcam diye kan testi ni aldım yok ne üzüldüm.sonra geçtiğimiz ay işte tarihi gecmis çikolata yedim diye hastaneye gittim ama 1 gün önce oluyorum doktor gıda zehirlenmesi diye bir ton test istedi.yaptirmadim bi tek serumu ark.takcak evde içinde ilaç var.dedim ya bi test yapım idrar testi şu erken olanlardan testi yaptım sonunu beklemeden çıktım dedim yok nasıl olsa serumu taktı ark.hemen cikti evden.eltimde dedi senin test nerde ne çabuk çıktın dedim çöpte görüp gelmesi serumu çıkarması snler sürdü.hala diyorum sacmalama yok bebek o diyo var.Sonra bi baktım kan testinde bebis var. Hiç ummuyordum o kadar ki serumu yeseydim belki olmicakti allah korusunBende sabırsızlıkla ve defalarca yaptığım testlerden sonra bu ay hiçbir heyecanım yokken elim testlere bile gitmezken biranlık kararla test yaptım canım ve silik çizgi gördüm sonra kan testinde var olduğunu...Bence Allahım bize en ummadığımız anda veriyor
Canım benım ya inşallah bende bu ay aranıza katılırım eylül ayı annesı olurum bana dua edın kızlar ne olur ınanın artık cok bunaldım
amin cnm amin inşallahİnşallah Can'ım ya sen sıkma kendini stres herşeyin düşmanı . Dualarımız seninle Can'ım inşallah sende bu ay güzel haberler alırsın
Evet biraksalar hastanede yatcam görünüm diye bişi de görünmüyor daha amaAmin canım aminn Seninde daha minicik Eylül ayı bize mutluluk verecek inşallahİnsan çok sabırsızlanıyor biran önce hissetmek istiyorum
Al benden de o kadar ben 2 ay önce kesin var diye kan verdim hastahaneye gittim bebek mağazasına patik aldım eşime surpriz yapıcam diye kan testi ni aldım yok ne üzüldüm.sonra geçtiğimiz ay işte tarihi gecmis çikolata yedim diye hastaneye gittim ama 1 gün önce oluyorum doktor gıda zehirlenmesi diye bir ton test istedi.yaptirmadim bi tek serumu ark.takcak evde içinde ilaç var.dedim ya bi test yapım idrar testi şu erken olanlardan testi yaptım sonunu beklemeden çıktım dedim yok nasıl olsa serumu taktı ark.hemen cikti evden.eltimde dedi senin test nerde ne çabuk çıktın dedim çöpte görüp gelmesi serumu çıkarması snler sürdü.hala diyorum sacmalama yok bebek o diyo var.Sonra bi baktım kan testinde bebis var. Hiç ummuyordum o kadar ki serumu yeseydim belki olmicakti allah korusun
Allah korumus cnm ıyıkıde bakmıssınız teste maşallah allahım sağ salım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahAl benden de o kadar ben 2 ay önce kesin var diye kan verdim hastahaneye gittim bebek mağazasına patik aldım eşime surpriz yapıcam diye kan testi ni aldım yok ne üzüldüm.sonra geçtiğimiz ay işte tarihi gecmis çikolata yedim diye hastaneye gittim ama 1 gün önce oluyorum doktor gıda zehirlenmesi diye bir ton test istedi.yaptirmadim bi tek serumu ark.takcak evde içinde ilaç var.dedim ya bi test yapım idrar testi şu erken olanlardan testi yaptım sonunu beklemeden çıktım dedim yok nasıl olsa serumu taktı ark.hemen cikti evden.eltimde dedi senin test nerde ne çabuk çıktın dedim çöpte görüp gelmesi serumu çıkarması snler sürdü.hala diyorum sacmalama yok bebek o diyo var.Sonra bi baktım kan testinde bebis var. Hiç ummuyordum o kadar ki serumu yeseydim belki olmicakti allah korusun
Evet biraksalar hastanede yatcam görünüm diye bişi de görünmüyor daha ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?