- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi merveibo2305
-
Evet canim aynen cok guzel vesile oldu oda bebek istiyor 1 senedir Allahım ona ve isteyen herkese nasip etsin onlarda da hiç sorun yok ama bebis bi gelmedi.inaniyorum en yakın zamanda onunda mujdesini alicam durueymen seninde insallahAllah korumuş canım walla eltine de dua etmelisin Biraz sabrımızı koruduğumuzda geliyor bebişlerimiz demekki sabırsız davranmamamız gerekiyor en heyecansız halimizi kolluyorlar belkide heyecandan stresten olmuyor biz bilemiyoruz Can'ım benim
Bana da 5000 i geçsin dedi pazartesi gel dedi gecmiyo zaman benim yarın 4000 kusurlerde olcak bekleyemicem gitcem yine heraldeDaha çok küçük doktor kan değeri 3000 olmadan göremeyiz dedi. Nasıl dayanıcaz bilmiyorum
Evet canim aynen cok guzel vesile oldu oda bebek istiyor 1 senedir Allahım ona ve isteyen herkese nasip etsin onlarda da hiç sorun yok ama bebis bi gelmedi.inaniyorum en yakın zamanda onunda mujdesini alicam durueymen seninde insallah
ayyy inşallah canımEvet canim aynen cok guzel vesile oldu oda bebek istiyor 1 senedir Allahım ona ve isteyen herkese nasip etsin onlarda da hiç sorun yok ama bebis bi gelmedi.inaniyorum en yakın zamanda onunda mujdesini alicam durueymen seninde insallah
Doktor öyle dediyse birgün daha bekle canım benceBana da 5000 i geçsin dedi pazartesi gel dedi gecmiyo zaman benim yarın 4000 kusurlerde olcak bekleyemicem gitcem yine heralde
Kızlar ben de eylül annesi oluyorum allah kısmet ederse. .6 haftalik hamileyim.kızlar sizdede yatakta donerken karında hafif gerilmeler oluyor mu
Aynen canim sor bakalim ne diyecek Sırt ağrısı oluyor bide ben deEvet canım bende oluyor birde gün içinde batmalar çok oluyor doktora sorucam bugün
Aynen canim sor bakalim ne diyecek Sırt ağrısı oluyor bide ben de
Gün içindeki batmalar bendede var dün doktorum normal dedi bugün senin doktorun ne diyecek bakalımEvet canım bende oluyor birde gün içinde batmalar çok oluyor doktora sorucam bugün
Gün içindeki batmalar bendede var dün doktorum normal dedi bugün senin doktorun ne diyecek bakalım
Ne kadar sıklıkla oluyor senin? Bu haftalar yerleştiği için ağrı yasamamız normalmişBende merakla bekliyorum canım normaldir muhtemelen
Ne kadar sıklıkla oluyor senin? Bu haftalar yerleştiği için ağrı yasamamız normalmiş
Evet tatlım sanırım aynı sat ne zamandı senin 7 aralık benimBenim batmalarım çok sık oluyor anlık geliyor geçiyor 10 dk sonra yine geliyor. Aynen yerleşmeden dolayı olabilir.Günümüz aynı mı seninle
Bu batmalar çok normalmiş bende yaşıyorum progestan niye kullanıyorsun kanaman mı varKızlar benimde adet sancısı gibi sancilarim oluyor ama şiddetli ve uzun değil çok şükür sadece iğne batması gibi batma oluyor sağ kasıkta korkuyorum progestan kullanıyorum bu batmalar normal mı benim gibi olan var mı?
Kanamam yok sancım vardı gece çok şiddetli sanciyla uyandım bir gün canım doktor önlem amaçlı verdi zararlı değil yararlı çocuğun sana tutunmasını sağlar dediBu batmalar çok normalmiş bende yaşıyorum progestan niye kullanıyorsun kanaman mı var
Doğru demiş canım bende öyle biliyorum ben hem doktoruma sordum hem nette çok araştırdım 3. aya kadar ağrılar çok normalmiş rahim genişlediği için ve bebişlerimiz tutunduğu içinKanamam yok sancım vardı gece çok şiddetli sanciyla uyandım bir gün canım doktor önlem amaçlı verdi zararlı değil yararlı çocuğun sana tutunmasını sağlar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?