YENI HAMIS ANNELER

Evet canim aynen cok guzel vesile oldu oda bebek istiyor 1 senedir Allahım ona ve isteyen herkese nasip etsin onlarda da hiç sorun yok ama bebis bi gelmedi.inaniyorum en yakın zamanda onunda mujdesini alicam durueymen seninde insallah

5+4 de gördüm keseyi değerim 8327 idi . Şimdide kalp atışlarını duymak için gün sayıyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı minnaklar versin

Kasık ağrılarınız kaçıncı haftadan sonra geçiyor arada hafif oluyor doktorum normal olur dedi ama her ağrı gelişinde panik oluyorum

Kızlar ben de eylül annesi oluyorum allah kısmet ederse. .6 haftalik hamileyim.kızlar sizdede yatakta donerken karında hafif gerilmeler oluyor mu

Kızlar benimde adet sancısı gibi sancilarim oluyor ama şiddetli ve uzun değil çok şükür sadece iğne batması gibi batma oluyor sağ kasıkta korkuyorum progestan kullanıyorum bu batmalar normal mı benim gibi olan var mı?

Bu batmalar çok normalmiş bende yaşıyorum progestan niye kullanıyorsun kanaman mı var

Bu batmalar çok normalmiş bende yaşıyorum progestan niye kullanıyorsun kanaman mı var
Kanamam yok sancım vardı gece çok şiddetli sanciyla uyandım bir gün canım doktor önlem amaçlı verdi zararlı değil yararlı çocuğun sana tutunmasını sağlar dedi

Kanamam yok sancım vardı gece çok şiddetli sanciyla uyandım bir gün canım doktor önlem amaçlı verdi zararlı değil yararlı çocuğun sana tutunmasını sağlar dedi
Doğru demiş canım bende öyle biliyorum ben hem doktoruma sordum hem nette çok araştırdım 3. aya kadar ağrılar çok normalmiş rahim genişlediği için ve bebişlerimiz tutunduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…