Ilacin prospektusndede ilk uc ay hamilelikte kullanilmamali diyodu ama tanidik hemsireye sordm doktr verdiyse vardr bi bildgi dedi bende kullandm bise olmz insallahaslında fitili hamile iken vermemeliydi. bana önce test yapıp hamile olmadığıma emin olunca vermişti çünkü...
doğum her hamilenin korkusu tek sende değil için rahat olsun allah hepimize yardım edecek. sağlıkla kavuşacağız yaramazlara inşallah...
arkadaşım da hamile iken kullandı mecbur kalıp ama bebiş de bişi yok. dikkat et yine de bol bol su..Ilacin prospektusndede ilk uc ay hamilelikte kullanilmamali diyodu ama tanidik hemsireye sordm doktr verdiyse vardr bi bildgi dedi bende kullandm bise olmz insallahhayirlisyla kavusurz insallah meleklerimze sabirszlanyrm..
Dedigini farkettm bugun annemdeydim lafa daldik feln fazla su icemedm unuttm idrarmi zor yaptm fitilide kullandm ama acaba gecmedimi halaarkadaşım hamile iken kullandı mecbur kalıp ama bebiş de bişi yok. dikkat et yine de bol bol su..
dikkat et suyu az içince ağrı oluyor özellikle idrar yaparken.
ilaçlar etkili oluyor. faydasını görürsün . benim krem fitil ve hap kullandım ondan sonra kesildi.Dedigini farkettm bugun annemdeydim lafa daldik feln fazla su icemedm unuttm idrarmi zor yaptm fitilide kullandm ama acaba gecmedimi hala(
Anladim canm bisey soracam catlak onleyici krem yag felan kullaniymsn? Bende saf kakao yagli vazalin var ama emin olamadm alkol paraben fln yaziyo icindekilrde ama en cok onerilnde kakao yagiilaçlar etkili oluyor. faydasını görürsün . benim krem fitil ve hap kullandım ondan sonra kesildi.
suyu az içersen o zaman nüksediyor biraz biraz .
meme ucu kremi kullanacak mısın fikrin var mıAnladim canm bisey soracam catlak onleyici krem yag felan kullaniymsn? Bende saf kakao yagli vazalin var ama emin olamadm alkol paraben fln yaziyo icindekilrde ama en cok onerilnde kakao yagi
Valla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrmmeme ucu kremi kullanacak mısın fikrin var mı
benim bi göğsümün ucu yok da .
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi varmiymsValla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrmmemenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk
Benim sag meme ucum yok gibi sol taraf var
normal biraz da ....doğumdan sonra anne bebek ilişkisinde emzirme önemli.. Arkadasim çok çekti bir ay emziremedi meme ucu olmadigi için. Plastik bisi takip zor zor emzirdi ... Bende önlem alayim diyorum da.
Olusnasini saglamak için var mis krem de nedir ne değildir bilgim ve fikrim yok.Seksağlamak post: 38876331 .!.:Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi varmiyms
Olusnasini saglamak için var mis krem de nedir ne değildir bilgim ve fikrim yok.
olabilir denemeye değer .Belki de masaj yapmak yeterli olur aşağıda yazılanı bir dene derim :)
"Düz göğüs ucunu dışarı çıkarmak için uygun olabilecek bir yöntem her iki baş parmağını göğüs ucunun dibine yerleştirerek (areola’ya değil) göğüsün içine doğru bastırma hareketi yaparak başparmakları birbirinden uzaklaştırarak germek. Bu hareketi farklı noktalardan 5 kere yapıp günde 3-4 kere tekrarlayın."
Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi varValla meme ucu kremi hakkinda hicbi bilgim yok hatta ilk sendn duyuyrm bazen kendimi cok saf hissediyrm hamilelik sureciyle ilgili nerdyse hicbise bilmiyrmmemenin ucu hicmi yok yoksa daha buyumedimi? Benim sag meme ucum sola gore daha buyuk
Benim sag meme ucum yok gibi sol taraf var
normal biraz da ....doğumdan sonra anne bebek ilişkisinde emzirme önemli.. Arkadasim çok çekti bir ay emziremedi meme ucu olmadigi için. Plastik bisi takip zor zor emzirdi ... Bende önlem alayim diyorum da.
Iyi arastr bari bunu canm ama masajda mantikliyms denemekte fayda varOlusnasini saglamak için var mis krem de nedir ne değildir bilgim ve fikrim yok.
Hee yapiom ay masaji faydasi olacak sanki . oynadikca uç cikiyo biraz biraz.Sekermmasaost: 38899117 .!.:Hmm benim var gibi cok sukur gittikcede buyurmu bilmiyrm ama zaten her bebek ilk basta almakta zorlaniyoms birz emdikce buyuyoms uc ama hic olmamasida sikinti tabi.. buyutmek icin kremi var
Iyi arastr bari bunu canm ama masajda mantikliyms denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?