Yeni hamis olan arkadaslr ilk muayeneyi nasil yapiyolar aciillll yardim lutfen :(

6 haftalikken beta 13 muydu
benim ko cok yuksek kimyasal mi acaba adet gecmedet 133 ikinci gun 269 gorduk 28 kasim son adet tarihi

Kızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor ozep hast randevu aldim bu çarşamba ya

yabanci hayat .!.:
Kızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor ozep hast randevu aldim bu çarşamba ya
Artmadi normal korkacak bisi yok..
Kendini boşuna korkutma

Canim bugün bilgi hast aradim ozel o da en erken sali ya randevu varmis o saat bna uymuyordu çarşamba ya aldim elim kolum bagli kimsem yok psikolojim bozuldu
mol gebelik dis gebelik vs okudum sinirlerm bzuldu birde esim Varikosel di içmde korku var sağlıklı gebelik mi diye

[QUçok abartiyon="yabanci hayat, post: 38555710, member: 617839"]Canim bugün bilgi hast aradim ozel o da en erken sali ya randevu varmis o saat bna uymuyordu çarşamba ya aldim elim kolum bagli kimsem yok psikolojim bozuldu
mol gebelik dis gebelik vs okudum sinirlerm bzuldu birde esim Varikosel di içmde korku var sağlıklı gebelik mi diye[/QUOTE]
Ay cok abartiyon ..hem de gereksiz yere . kimsem yok ne demek ya alo desen ailen akin eder. Ki kocan yaninda .....evde dura dura kafayi yiyon galiba ... Tüm gun nette gezip gezip kendine kotu senaryo yazma ...
Bu siteye baktin bazilarinda olan kismetsiz seyleri okudum diye hemen sende de olacak değil ki...

K

Kimyasal gebelikte değerin artmaz . çok yükselmeden gebelik sonlanir.. Ki bin olmuş senin artik üzme kendini de bebeğini de.

Sagolasin canım inşallah geçer Allah in izniyle de
Yok mu tatlim hamile ta da yeni dogum yapmis kuzenin falan onlarla konuşsan rahatlarsin biraz ...
Tamam ilk heyecan; koruma isteği ,yetememe korkusu olur normal.. Ama biraz da akisina Burak bebegin için olabildiğince sakin günler gecirmeye calis......

Kalp atislarini duymadn ve doktora gitmeden kimseye soylemdk kimse bilmiyor canım aileden
Allah in izniyle atlatrz

Kalp atislarini duymadn ve doktora gitmeden kimseye soylemdk kimse bilmiyor canım aileden
Allah in izniyle atlatrz
En erken yedinci haftada duyuluyor kalp atisi...Ben sekizde gittim ama devlette kalp atisi var diyo sesi acmiyo... Benim ailem ilk haftadan biliyodu ama esiminkine gorunce söyledik eşim öyle istedi.

En erken yedinci haftada duyuluyor kalp atisi...Ben sekizde gittim ama devlette kalp atisi var diyo sesi acmiyo... Benim ailem ilk haftadan biliyodu ama esiminkine gorunce söyledik eşim öyle istedi.

Bizde hani biraz zaman geçsin diye soylemedik takvimde 5.haftam oluyor ama doktor da kac haftalk gözükür bilmiyorum hayırlısı inşallah

[QUOadet yabanci hayat, post: 38559166, member: 617839"]Bizde hani biraz zaman geçsin diye soylemedik takvimde 5.haftam oluyor ama doktor da kac haftalk gözükür bilmiyorum hayırlısı inşallah[/QUOTE]
Son adet tarihin baz alinuyo...
Ultrasyonda bakiyo gelişimle tarih ayni mi diye ... Emin ol bi sıkıntı cikmayacak sen kendini boşa uzdugunle kalacaksin.

[QE="rukrukiye, post: 38542982, member: 583484"]Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..[/QUOTE]
Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba

[QE="rukrukiye, post: 38542982, member: 583484"]Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..
Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba[/QUOTE]
Muzeyyen gunes diye bi doktor....
Zira oluyor netten alip randevuyu gitmek daha iyi .. Bide sabahtan gidersen tahliller öğleden sonra cikiyo doktora gösterir donersin yoksa ertesi güne bi daha gidiyon
[QE="rukrukiye, post: 38542982, member: 583484"]Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..
Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba[/QUOTE]

kan

Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba
Muzeyyen gunes diye bi doktor....
Zira oluyor netten alip randevuyu gitmek daha iyi .. Bide sabahtan gidersen tahliller öğleden sonra cikiyo doktora gösterir donersin yoksa ertesi güne bi daha gidiyon

kan[/QUOTE]
Hmm benm doktr mehmet beysanoglu cok iyi diyolr.. en son iki hafta once gitmstm kan verdm yarin gidecm yine tahlil isterlrmi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…