- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Biz ilk hafta acilde öğrendik 13 değer..... Aile hekimine gittik değer alti haftalikti.. Tee kucukken geçirdiğim hastalıklar aşilar hepsi cikti. Çok sasirdim. Gebe testini ayrintili istedim dedi zaten uç tüp kan aldilar.
İlk hafta 13 tu...6 haftalikken beta 13 muydu
benim ko cok yuksek kimyasal mi acaba adet gecmedet 133 ikinci gun 269 gorduk 28 kasim son adet tarihi
İlk hafta 13 tu...
6haftalikken 2445 ti.
Benimde son adet tarihim 28 ekimyabanci htarihin28ost: 38543891 .!.:6 haftalikken beta 13 muydu
benim ko cok yuksek kimyasal mi acaba adet gecmedet 133 ikinci gun 269 gorduk 28 kasim son adet tarihi
XHamilelk islk hafta si himm neyse Allah sağlık li evlatlar versin
inşallah
Artmadi normal korkacak bisi yok..yabanci hayat .!.:Kızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor ozep hast randevu aldim bu çarşamba ya
ARtmasiArtmadi normal korkacak bisi yok..
Kendini boşuna korkutma
ARtmasi
Canim bugün bilgi hast aradim ozel o da en erken sali ya randevu varmis o saat bna uymuyordu çarşamba ya aldim elim kolum bagli kimsem yok psikolojim bozuldu
mol gebelik dis gebelik vs okudum sinirlerm bzuldu birde esim Varikosel di içmde korku var sağlıklı gebelik mi diye
K
Kimyasal gebelikte değerin artmaz . çok yükselmeden gebelik sonlanir.. Ki bin olmuş senin artik üzme kendini de bebeğini de.
Yok mu tatlim hamile ta da yeni dogum yapmis kuzenin falan onlarla konuşsan rahatlarsin biraz ...Sagolasin canım inşallah geçer Allah in izniyle de
Yok mu tatlim hamile ta da yeni dogum yapmis kuzenin falan onlarla konuşsan rahatlarsin biraz ...
Tamam ilk heyecan; koruma isteği ,yetememe korkusu olur normal.. Ama biraz da akisina Burak bebegin için olabildiğince sakin günler gecirmeye calis......
En erken yedinci haftada duyuluyor kalp atisi...Ben sekizde gittim ama devlette kalp atisi var diyo sesi acmiyo... Benim ailem ilk haftadan biliyodu ama esiminkine gorunce söyledik eşim öyle istedi.Kalp atislarini duymadn ve doktora gitmeden kimseye soylemdk kimse bilmiyor canım aileden
Allah in izniyle atlatrz
En erken yedinci haftada duyuluyor kalp atisi...Ben sekizde gittim ama devlette kalp atisi var diyo sesi acmiyo... Benim ailem ilk haftadan biliyodu ama esiminkine gorunce söyledik eşim öyle istedi.
Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba[/QUOTE][QE="rukrukiye, post: 38542982, member: 583484"]Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..
Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba[/QUOTE][QE="rukrukiye, post: 38542982, member: 583484"]Ben etlik zubeyde hanim a gittim bugün ..
Muzeyyen gunes diye bi doktor....Aa bende etlik zubeyde hanima gidiyrm hangi doktor bakiyo sana.. pazartsi gidecm ama randevu alamadm doluyms normal gidip sira alsam cok beklermym acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?