Yeni hamis olan arkadaslr ilk muayeneyi nasil yapiyolar aciillll yardim lutfen :(

kan[/QUOTE]
Hmm benm doktr mehmet beysanoglu cok iyi diyolr.. en son iki hafta once gitmstm kan verdm yarin gidecm yine tahlil isterlrmi acaba..[/QUOTE]
BEnde kan verdim . 12 gun sonra gel dedi.

Kızlar doktor a gittim özel e karindan ultrason bakti keseyi goremedi daha küçük olduğu için dedi
vajinal ultrason gerek yok dedi
cumartesi tekrar gidicem
rahim duvar i kalinlasmis dedi kan degerlerime bakti normal dedi endiselnmeyin son adet 28 kasim

Tabi kese yeni olusuyo. Telaş etme ben besinci hafta gittiğimde kan değerlerine bakti.ultrasyonla bakmadi bile küçük diye ..

Kızlar bugün tekrar karindan ultrason ile kesemizi gördük
tahmini doğum eylülde bende 2015 eylül anneler i topigine takılıyorum
Allah hepimize sağlıklı evlatar versin

Alttan muayenenin hiç bir sakıncası olmadığını bize doktor söylemişti.Ama 3.aydan sonra vajinal deyil sadece karından olması gerektiğini duymuştum.Bebeğin kalp atışı sadece vajinal yolla duyuluyorsa ilk etapta,2. kontrolde zaten karından duyulacaktır merak etmeyin.

Kizlar kusura bakmayin amabisey soracagim gebelikte alltan muayeneyi doktor nasil yapiyor ,sadece vaajinin icine mibakiyor

Agrisi oluyor mu peki , ben vajinismustum atlattim ama yinede tedirginim
Vajinismus ne bilmiyorum benim idrar yolu enfeksiyonu mantar olmuştu. İlk O zaman alttan muayene oldum bi hafta sonra kontrole gidince.. İkincide utanma sıkılma olmuyor. Az çok durumu biliyorsun . ama yine de mahrem bolge yi acmanin gerginliği.. İste kadin olmak.

Canim nasilsin.
Nasi gidiyor hamilelik.
Zubeyde hanim kadin doğuma devam ediyor musun.
Iyyim sukur canim on gundur kusmuyrm hic :) hafif bulaniyo ama buna sukur birz karin agrilarm var okadr.. hala zubeyde hanima gidiyrm acaba karsilastikmi :)) senin nasil gidiyo

Iyyim sukur canim on gundur kusmuyrm hic :) hafif bulaniyo ama buna sukur birz karin agrilarm var okadr.. hala zubeyde hanima gidiyrm acaba karsilastikmi :)) senin nasil gidiyo
Ayni benimde . kusma yokta feci bulanti oluyor.. Bide gaz sancisi. Zübeyde hanim a cuma sabah gittik. Herşey yolunda bebis acisindan. Bulantilar olmasa benim acimdan da iyi olacak.

Aöf okuyorum ders calismak zorunda yim. Egilince midem bulaniyo. Zaten dersler sıkıcı.

Ayni benimde . kusma yokta feci bulanti oluyor.. Bide gaz sancisi. Zübeyde hanim a cuma sabah gittik. Herşey yolunda bebis acisindan. Bulantilar olmasa benim acimdan da iyi olacak.
Aynen gaz bendede cok var yaa karnimin ici sirekli pitir pitir bazen acaba hareketmi ediyo diyrm ama mumkn degil tabi :) bende bu sali degil haftaya sali gidecem kontrole.. ama cok halsizm ya senn isinde zorms derslr feln

Aynen gaz bendede cok var yaa karnimin ici sirekli pitir pitir bazen acaba hareketmi ediyo diyrm ama mumkn degil tabi :) bende bu sali degil haftaya sali gidecem kontrole.. ama cok halsizm ya senn isinde zorms derslr feln
Halsizlik cok fazla ... Uyaniyorum kahvalti yapiyorum tekrar uyumak istiyorum. Elim kolun kalkmiyo. Bu hafta kar tatili sayesinde Dinlendim biraz .

Halsizlik cok fazla ... Uyaniyorum kahvalti yapiyorum tekrar uyumak istiyorum. Elim kolun kalkmiyo. Bu hafta kar tatili sayesinde Dinlendim biraz .
Aynen valla gunluk islerim aksadi hic bi is yapasm gelmiyo aksam esimin cayini bile zor veriyrm bide enfeksiyn olms idrar yollrm doktr fitil verdi ama zorlandm koymakta sen kullandnmi hic

SekermiNe .!.:
Aynen valla gunluk islerim aksadi hic bi is yapasm gelmiyo aksam esimin cayini bile zor veriyrm bide enfeksiyn olms idrar yollrm doktr fitil verdi ama zorlandm koymakta sen kullandnmi hic
Evet benim ki gecmedi sonra mantar olmustu dikkat et sancisi cok kotu... Bol bol su icecen .suyu az ictigim gun hafiften agri oluyo.

Evet benim ki gecmedi sonra mantar olmustu dikkat et sancisi cok kotu... Bol bol su icecen .suyu az ictigim gun hafiften agri oluyo.
Ben normaldede cok su icen bi insanim hamileliktn sonra dahada artrmaya calisyrm neden oldu anlamadm fitilide ilk defa kullanyrm cok zorlandm ablamlra sordm niye diye cok gulduler bana yaa :) ama ben vajinal ultrasndnda cok korkuyrm simdi dusunmeye basladm nasil doguracm diye :)

aslında fitili hamile iken vermemeliydi. bana önce test yapıp hamile olmadığıma emin olunca vermişti çünkü...
doğum her hamilenin korkusu tek sende değil için rahat olsun allah hepimize yardım edecek. sağlıkla kavuşacağız yaramazlara inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…