Merhaba bayanlar adetime 7gün kala kasık ağrısı şikayetiyle gittiğim hastanede gebeliğimi öğrenmiştim henüz 3 haftalık olduğunu söylediler. Şuan 4+4 tahminen. Yarın keseyi görmek için doktor randevum var muhtemelen vajinal ultrasonla bakılacak. İnternetten araştırma yaptığımda çok eğilme çok uzanma tutunma evresi olduğu için tehlikeli dönem vs yazıyor fakat illaki yemek çamaşır ev işleri derken dikkat etmeye çok çalıştım. Çok tedirginim 3 gündür rüyamda sağlıksız gebelik olduğunu görüyorum sanırım çok kafaya taktım buara :/ Doktorum Salı günü keseyi görürüz bir hafta 10güne de kalp atışı için gelirsin dedi umarım tutunmuştur meleğim.. İlk gebeliğim olucak acaba siz keseyi ne zaman gördünüz biraz dertleşelim
Meraba canım hayırlı olsun canım ben 8. Hafta da görmüştüm kalp atışlarını da dinlemiştim alttan musine düşük riski yapıyor diye biliyorum biraz daha sabredip 8. Haftayı beklemeniz öneririm çünkü ben 5. Hafta gitmiştim doktorum göremeyeceğini söyledi bakmadan gönderdi. Piskolojik olarak bilinç altında kötü şeyler yerleştirmemelisiniz ruyanizin sebebi de budur . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Meraba canım hayırlı olsun canım ben 8. Hafta da görmüştüm kalp atışlarını da dinlemiştim alttan musine düşük riski yapıyor diye biliyorum biraz daha sabredip 8. Haftayı beklemeniz öneririm çünkü ben 5. Hafta gitmiştim doktorum göremeyeceğini söyledi bakmadan gönderdi. Piskolojik olarak bilinç altında kötü şeyler yerleştirmemelisiniz ruyanizin sebebi de budur . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Heyecan ve korku ister istemez oldu canım inşallah hayırlısı olsun ikimiz içinde :) doktor yarın çağırdı değerler yüksek dedi umarım vajinal ultrasonda bi sorun olmaz. Kaç gündür kasıklarımda aşırı kramp ve şişkinlik vardı bugünde göğüslerimde var. Kasıklarımda ki ağrı geçince ister istemez biraz daha korktum. Acaba yerleşti de o yüzden mi ağrı geçti yoksa tekrarlar mı?