Selcaaan birsen birben BIRDE BEBEGIMIZZ :) Kayıtlı Üye 11 Eylül 2015 160 102 13 31 7 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selcaaan #1 Merhaba hanimlar.. ben 9 haftalik hamileyim.. :) Ve baska hanimlarin bu haftalarda neler yasadiklarini ne gibi belirtileri olduklaribi merak ediyorum:)
Merhaba hanimlar.. ben 9 haftalik hamileyim.. :) Ve baska hanimlarin bu haftalarda neler yasadiklarini ne gibi belirtileri olduklaribi merak ediyorum:)
tuniss Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 254 93 28 9 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selcaaan #2 Kızlar bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim Doktor geçen hafta bi ihtimal demişti ama bugün iki tane keseyi gördü
Kızlar bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim Doktor geçen hafta bi ihtimal demişti ama bugün iki tane keseyi gördü
Selcaaan birsen birben BIRDE BEBEGIMIZZ :) Kayıtlı Üye 11 Eylül 2015 160 102 13 31 9 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selcaaan #3 tuniss .!.: Kızlar bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim Doktor geçen hafta bi ihtimal demişti ama bugün iki tane keseyi gördü Genişletmek için tıkla... Hayirliiii ugurluuuu.olsun canim gozunuz aydin.. insAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasil etsin . Kac haftalik oldunn???
tuniss .!.: Kızlar bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim Doktor geçen hafta bi ihtimal demişti ama bugün iki tane keseyi gördü Genişletmek için tıkla... Hayirliiii ugurluuuu.olsun canim gozunuz aydin.. insAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasil etsin . Kac haftalik oldunn???
tuniss Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2014 254 93 28 9 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Selcaaan #4 Amin aminn inş Selcaaan .!.: Hayirliiii ugurluuuu.olsun canim gozunuz aydin.. insAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasil etsin . Kac haftalik oldunn??? Genişletmek için tıkla... amin amin inşallahhhhh 6+4 üm
Amin aminn inş Selcaaan .!.: Hayirliiii ugurluuuu.olsun canim gozunuz aydin.. insAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasil etsin . Kac haftalik oldunn??? Genişletmek için tıkla... amin amin inşallahhhhh 6+4 üm