yeni hayata yavaş yavaş...

Böyle birinin yakınında ev tutmak ne kadar mantıklı? Sürpriz yapacağım derken başınıza iş almayın dikkatli olun derim. Böyle tiplerin ne yapacağı belli olmaz. Mümkünse uzaktan tutun evinizi.
Ailemle bunu çok düşündük. Kardeşimin biri uzakta tut kafan rahat etsin dedi, annem ve diğer kardeşim nereye gidersen git isterse sizi yine bulur dedi. Beni her bulduğunda taşinamam ki. Annem güçlü ol dedi, hatta kızını kresten bile alma dedi. (Çıkış saatinde almaya gelir diye) ogretmenleri de tembih edecem almaya gelirse vermeyin diye.

Merhaba.
Daha önce konu açmıştım boşanma ile ilgili.
Ev buldum ama şu anda oturduğum eve yakın. muhit ve ev muhteşem. aidatiyla beraber 1270 lira, biraz pahalı. Kardeşim evini biraz uzakta tut diyor haklı olarak. Babası bizi bulursa rahat bırakmaz diye. Ev yok arkadaşlar kac gündür bakıyorum. Ucuzları çok kötü , iyi evler de çok pahalı. Sizce sakıncası olur mu?
Avukat da buldum. Ayrı eve çıkar çıkmaz davayı açacaz. Böyle yapıyorum çünkü sürpriz olsun ona:)) doğumgünü hediyesi. Dün şehir dışına gitmiş iş gereği, dışardan eve gelince farkettim. Hiç haber vermedi.

Garip duygu gitgelleri yaşıyorum. Bazen üzüntü, bazen heyecan, endişe ...
Herşey iyi olacak dimi:)
Ahh canım hamileliğin başından beri tanıyorum seni 5 yıla yaklaşıyor belki arkadaşlığımız sen sabırlı bir inansın eger karar verdiysen artık bıçak kemiğe dayanmış demektir gerçekten eşin çekilir dert değildi umarım kızına ve kendine güzel bir hayat kuracaksın..Yalnız merk ettiğim kira ve giderleri nasıl karşılayacaksin annen yakın kiza baksa işe girersin çünkü senin kocan yüksek nafaka vermez sanmam.

Ahh canım hamileliğin başından beri tanıyorum seni 5 yıla yaklaşıyor belki arkadaşlığımız sen sabırlı bir inansın eger karar verdiysen artık bıçak kemiğe dayanmış demektir gerçekten eşin çekilir dert değildi umarım kızına ve kendine güzel bir hayat kuracaksın..Yalnız merk ettiğim kira ve giderleri nasıl karşılayacaksin annen yakın kiza baksa işe girersin çünkü senin kocan yüksek nafaka vermez sanmam.
Canım benimm.. aynen oldu artık yeter sabrettim. en son telinin şifresini de değiştirdi .. amin inşallah herşey güzel olur. Birikmiş biraz para ve ziynet var onlarla ev tuttum bugün, eşya da Alacam ama hazıra dağ dayanmaz mutlaka bir iş bulmam lazım. Şimdilik tedbir nafakası bağlanıyormus davayı açar açmaz. Talebim 2000 olacak. Kabul ederse amenna yok aksi olursa avukata ve hakime kalmış.

Canım benimm.. aynen oldu artık yeter sabrettim. en son telinin şifresini de değiştirdi .. amin inşallah herşey güzel olur. Birikmiş biraz para ve ziynet var onlarla ev tuttum bugün, eşya da Alacam ama hazıra dağ dayanmaz mutlaka bir iş bulmam lazım. Şimdilik tedbir nafakası bağlanıyormus davayı açar açmaz. Talebim 2000 olacak. Kabul ederse amenna yok aksi olursa avukata ve hakime kalmış.
Evet iş bulman şart devletin bağladığı nafaka çok düşük bir arkadaşım söylemişti 350 tl civarında imiş ama ben emin değilim 2000 verse de geçinmek zor kira faturalar zaten o kadar tutar bir an evvel iş başvurularına başla sen Bir yerden başlayınca gerisi gelir böyle kendine hep güven sana daha önce de söylemiştim hayat boşu boşuna harcanmayacak kadar kısa çok öpüyorum konunu takipteyim...

Evet iş bulman şart devletin bağladığı nafaka çok düşük bir arkadaşım söylemişti 350 tl civarında imiş ama ben emin değilim 2000 verse de geçinmek zor kira faturalar zaten o kadar tutar bir an evvel iş başvurularına başla sen Bir yerden başlayınca gerisi gelir böyle kendine hep güven sana daha önce de söylemiştim hayat boşu boşuna harcanmayacak kadar kısa çok öpüyorum konunu takipteyim...
Evet canım kesinlikle yetmez çalışmam şart. Kızımın da masrafları olacak. Çok haklısın sevgiyi geçtim saygı görmediğim yerde daha fazla duramazdim. Ben de öpüyorum sağol

Neden yakından ev tutuyorsunuz ki o zaman. Aklına estikçe gelir. İş çıkışı gelir. Akşam kızımı özledim diyip gelir.
Cok yakın değil karşılaşmak lazım bizi bulması için. Araması lazım. İnşallah öyle bişey olmaz. Hakimden resmi karar çıkmadıkça kızımı göstermeme hakkım varmış dava açınca. Polis çağırırım gerekirse.

Allah yardımcınız olsun. Dilerim herşey gönlünüzce olur bundan sonra. Boşanmak zor çocukla boşanmak daha bir zor olmalı ama başarırsınız umarım. Ben yakından ev tutmanızı tavsiye etmem bu duyduklarımızdan dolayı. 😞

Allah yardımcınız olsun. Dilerim herşey gönlünüzce olur bundan sonra. Boşanmak zor çocukla boşanmak daha bir zor olmalı ama başarırsınız umarım. Ben yakından ev tutmanızı tavsiye etmem bu duyduklarımızdan dolayı. 😞
Çok sağolun. Çok ev aradım ya çok kötü ya çok pahalı. Bu evi görünce içime çok sindi. Muhit önemli kızım için. Tek olsam o kadar incelemezdim. Çok yakın sayılmaz ama karşılaşma ihtimali var. Tuttum bugün o evi. Artık Allah'a sığınacam bundan sonra.

Çok sağolun. Çok ev aradım ya çok kötü ya çok pahalı. Bu evi görünce içime çok sindi. Muhit önemli kızım için. Tek olsam o kadar incelemezdim. Çok yakın sayılmaz ama karşılaşma ihtimali var. Tuttum bugün o evi. Artık Allah'a sığınacam bundan sonra.
O zaman size tavsiyem sizinle görüşmek buluşmak isterse asla taviz vermeyin ve gitmeyin. Öyle öyle kandırıyorlar.

Cok yakın değil karşılaşmak lazım bizi bulması için. Araması lazım. İnşallah öyle bişey olmaz. Hakimden resmi karar çıkmadıkça kızımı göstermeme hakkım varmış dava açınca. Polis çağırırım gerekirse.
Hala anlamıyorum, neden yakın ev? Neden uzak değil? Onu daha da kızdırmaktan mı korkuyorsun?

Amin canım inşallah. Kendimi güçlü sanıyorum ama sonra birden bir hüzün basıyor, özellikle dışarda baba kız görünce ..
Güçlü olmak- güçlü durmak ile duygular ayrı. Hüzün basması çok normal. Eski konunuzu bilmiyorum ama bu raddeye geldiyse vardır büyük bir geçmişi. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Kötü evde otururum yine de uzağa giderim. Çocuğunuzu kreşten bile almamışsınız. Güvendiğiniz biri varsa bilemiyorum ama ben olsam aileme çok yakın bir sokakta otururdum.

Her gün yeni bir cinayet haberi geliyor. Bu ülkede kadını polis bile korumuyor. Lütfen kendinizi sağlama alın.
Ciddi adımlar atın. Lütfen.

Kötü evde otururum yine de uzağa giderim. Çocuğunuzu kreşten bile almamışsınız. Güvendiğiniz biri varsa bilemiyorum ama ben olsam aileme çok yakın bir sokakta otururdum.

Her gün yeni bir cinayet haberi geliyor. Bu ülkede kadını polis bile korumuyor. Lütfen kendinizi sağlama alın.
Ciddi adımlar atın. Lütfen.
Bu ev annemlere de yakın:) alayım mı kreşten sizce?

Back
X