Ben özellikle idareden ağır sınıf istedim açıkçası, hep hafif öğrencilerle çalışmıştım bugüne kadar, ama bu kadar ağır bir sınıf olacağını düşünmüyordum. Ben sınıfımı yine çok seviyorum elimden geleni de yapıyorum vicdanım rahat ama yanımda bir destek yok köstek olan bir partnerim var, beni daha çok yoran o.ama siz özel eğitim öğretmenliğini seçerken bunları öngörmeniz lazımdı. yani bana hafif engelli sınıf denk gelsin diye bir tercih yapmanız mümkün değil kaldı ki bir öğretmen olarak bunu tercih ederseniz sizin eğitimci olduğunuzdan şüphe ederim. yer olarak haklı olabilirsiniz ama baştan yazmayacaktınız geçmiş olsun. yapacak bir şey yok.
O kaldırılmışKendini oyalayacak hobiler edin. Bende ilk atandığım yıl kabus gibi geçmişti. Ama şimdi düşünüyormuşsun o Kadar'da kafaya takacak bi durum yokmuş. Arkadaş ortamı kur. Hazırlayıcı eğitim kursunda yık mu kafa dengi limse
2 seçenek var
Ya istifa edeceksiniz
Ya alışmaya çalışacaksınız
Ve özel eğitim dediğiniz zaten zor bir branş
Nerede olsanız aynı olacak
Mesleğimle sıkıntım yok bunu yanlış aktardım sanırımÖğrencilerim ağır ama üstesinden gelmeye çalışıyorum kaldı ki sınıfım seneye değişedebilir. Ama 3 sene bu ilçede hayat geçmez, akşam 8den sonra sokakta bayan yok full erkek siz düşünün artık her yer kahvehane, değişik tipler
Allah bağışlasın allah sabrınızı hep daim kılsın, asıl bizim sizlere ihtiyacımız var, o bilince o yardımlaşmaya iş birliğine, özel eğitimde aile olmadan başarı çok zor. Tek istediğim zaten bu çöküntüyü onlara yansıtmamak, çok seviyorum onları hissettiriyorsam hele ne mutlu bana, en azından bunu başarabileyim.Öğrencilerinize lütfen sıkı sıkı sarılın
Bizim sizlere ihtiyacımız var.
Sorumluluklarınız ağır bir o kadar da zor
Işinize öğrencilerinize verecek olan
Sevginizden zaman hızla akar gider
Edit : Bende zihinsel fiziksel bir melege
Sahibim
Ben özellikle idareden ağır sınıf istedim açıkçası, hep hafif öğrencilerle çalışmıştım bugüne kadar, ama bu kadar ağır bir sınıf olacağını düşünmüyordum. Ben sınıfımı yine çok seviyorum elimden geleni de yapıyorum vicdanım rahat ama yanımda bir destek yok köstek olan bir partnerim var, beni daha çok yoran o.
Şehri sevemeyince bu okula da sınıfa da yansıyor, yansıtmamam gerek profesyonel düşünürsek ama daha o olgunluğa erişemedim sanırım 1.5 ayda..
Alışamayacağım sanırım. Ben çok mutlu eğlenceli biriydim buzdolabına çevirdi burası beni. Tüm gün evdeyim düşünüp düşünüp sonra kafayı yiyorumAnlıyorum da yapacak ne var alışmaktan başka?
Çerkezköy.Neredesin ki?
Yeni mezun olduğuna göre, gencecik bir bayansın. Vardır bunda da bir hayr mutlaka, zorluklar size çok şey kazandıracaktır.
Hem 1,5 ay alışamadım demek için çok erken.
Umarım öyle olur, bu sıkıntılara değer. Öğretmenlik için güzel tecrübelerim kesinlikle olacak 1.5 ayda bile neler biriktirdim. Ama bu şehir bana hiç bişey katmaz bence :)o zaman yanınızdaki kişiyi uyarın olmadı idareye bildirin bence. ilçeye de alışmanız zaman alır elbette ama öğretmenlik hayatınız ve yaşam tecrübesi açısından artı olarak size geri dönecek.
Haftanın 5 günü çalışıyor musun?Çerkezköy.
Günler geçmiyor ki 1.5 ay oldu daha 1.5 ay ve kalan 2.5 senem var bu yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?