Merhaba. Ben de geçtiğimiz şubat ayında 100 kiloyla başladım diyete. Şu anda 74 kiloyum çok şükür. İlk 2 ay hemen hemen hiç kaçamak yapmadım. Sonra ara ara yaptıklarım oldu. Zaten öyle hızlı vermedim kilolarımı. Sabredin, eminim ki sonucu göreceksiniz. Ben 35 yaşında ve 3 çocuk annesiyim. Hiç bir zaman çok zayıf olmadım zaten. Şu anda o kadar mutluyum ki anlatamam. İstediğim kıyafeti alabiliyorum. Fotoğraf çektirmeyi seviyorum. Sokağa çıkmak işkence değil artık. Çocuğumu daha rahat taşıyorum. Kendime güvenim geldi kısacası. Rahat nefes alıyorum. Mutlaka zayıflayın. Pes etmeyin. Kaçamak yapsanız bile ertesi gün kaldığınız yerden devam edin. Gerekirse 2 ay misafirliğe gitmeyin. Her şeyden önce bunu kendiniz için yapın. Kilolu geçirdiğim yıllara yanıyorum şimdi. Verdiğiniz kiloyu hiç bir zaman küçümsemeyin. Ayda 2 kilo senede 24 kilo eder unutmayın. Bu arada ben de sınıf öğretmeni ve antepliyim. :) yeşil çay ve limonu ihmal etmeyin bir de. Akşam 6 dan sonra ağzınıza fermuar çekin. Meyve dahil hiç bir şey yemeyin.