Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
merhaba kıslarr yeni yeni annelerimiz çoğalalıyor bende yeni sayılırım 5,5 aylıklar

sorunlarımızı ve sorularımızı herşeyimizi paylaşalım .....

şimdiden hoş geldinizz çaylar:içelim: benden pastalar
sizdencokacimcoook

sağol kayracığım çok yeni anneler pek katılamaycak şimdilik benim bildiğim bebişko comebaby açelya rüzgarım var

hymarry vaaarrrr..... doğum yapan üçüz anneleri var... nil var.pitos var........ daha gelcek çok kişi var.hem bizde doğurunca hep ikiz hamileliktemi görüşcez...... bu topiğe terfi etcez dimi ya.

kayra bıkerem dırım üçüzlerı ıstememışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:sinifsinif::sinifsinif:

yaaaa maullim aplaaaa araya fesat sokmaaaaaaaaaaaa öle şey olmazzzzzzzzz yaaaaa aşkolsunnn

üçüz dördüzz buyursun gelsinnnn herkes hirkişciklere açık sayfamız

merhaba kızlar..ikizlerimle 2.aydayız..kızım pek gazlı derdim bu..sanırım tüm çareler boşa...

Başta doktor metsil verdi yaramadı şimdi nurse harvey şurup kullanıyorum ama pek de ümitli değilim..sizler nasıl çareler buldunuz..

mama meme karışık besleniyoruz..60 cc veriyorum mamayı..sütümle doymuyorlar..bazen meme sonrası mama..bazen de sırf mama ile besliyorum ancak sık da emziriyorum..beslenme işini pek rayına oturtamadım..

sizler nasıl besliyorsunuz..veletler doymuyorlar..sanırım büyüdükçe daha fazla enerji sarfedip daha fazla acıkıyorlar.

Selam kizlar benim ogluslar 15 aylik hatta 16 olucaz 4 ekimde.hala yurumuyoruz ve siraliyoruz.konusma dersen bir kac kelime daha cok kendi aralarinda bizim anlamiyicamiz sekilde konusyorlar.Kavga ediyoruz arada ama surekli birbirleriyle mesguller.en cokta sut icin kavga ediyoruz.Deniz ethemi isiririyor arada.ceza veriyorum besigine koyuyorum zaten anliyor yanlis yaptigni.
kesinlikle cok ayri kisiklikelri var tek yumurtalar amaaslinda hic benzemiyorlar birbirlerine.
Benimkilerde ic gaz olmadi cok duzenli uyuyurlar yemek yerlerdi.cok cabuk kilo aldilar hala bile yasitlarinda ileriler 12 kilo deniz 11.750 ethem .
ethem buyuk dogmustu son bir kac aya kadar ise her zaman denizden kilolydu deniz onu gecti.
Ben 4.5 ay emzirdim mama donusmlu olarak 7 aya kadar da sutumu sagdim.ama simdiki aklim olsa emzirme icin daha cok savasirdim 1 yasina kadar emzirin kizlar cok onemli ustelikgunde 500 kalori yakiyormussunuz yanlis bilmiyorsam.

Dırımkızı yeni topiğiniz hayırlı olsun.ınş. bizde doğurunca bebişlerin sorunlarını buraya yazarız.Ama sizin yaşadıklarınızı okuyarak belli bir tecrğbe sahibi oluruz inş.

mirmirmirmirklava:
yaaaa maullim aplaaaa araya fesat sokmaaaaaaaaaaaa öle şey olmazzzzzzzzz yaaaaa aşkolsunnn

üçüz dördüzz buyursun gelsinnnn herkes hirkişciklere açık sayfamız

bana neeeeeeeeeeee..................üçüz dememışsın ışte bana neeeeeeeeeeeeeeee......................klava::çok üzgünüm:klava:..........neyse oklaa yede barısalım...........ınş doğurunca fırsat buluuuuusammmmm gelırım.........sen evıne delll topıge davet edoyon korkundan demı.........hımmmmm bulurum senı bennnnnnn:roflol:

selam şekerlerr benim kızım çok gazlıydı 2 ay çektim ve nurse harveyle kurtardım e tabi bide yılmadan her mama dan sonra gza çıkarana kadar uğraştık çıkartmak için ama geçti artık muhakkak oluıyo ilk aylarda sakin olup beklemekten başka çare yok.metsil...zinco...hepsi boş bendce

yaaaaaaaaaaaa ne furuyon yaaaa alla allaaaaaa tamam hocam furda kurtulammm
evimede gel aplam yaa ayığ ediyonn valla yaza zati toplanacak üçüz ikiz anaları bi gelme ben sana soracammm

ya dırım nu sevıyeler pıuanlar ne oluyooooooooo ne ıse yarıyokı

heç bi bilgim yokk apla yaa

ya ben de doğurmak istiyoruuuuuuuummmmm :dance:

lmaz:lmaz::sinifsinif:

cnm benim ben çok fazla yaşamadım ama yaşıyıncada baya bi kötü oldum özellikle alişim gazdan ötürü göbek fıtığı oldu conformil yedik fayda etmedi baya uğraştık
özeldeki doktorum babuline verdii aman ne büyük nimet o ya tadı güsel çocuklar içiyor tükürmüyor...sonrada anında gaz saldırıyor altan üsten çok güsel bi ilaç tamamen bitkisel

kabızlık içinde doktorum asla kaka için çok bekletmeyin çocukalr çok huzursuz olur süreklilik getirmeyecek şekilde gliresin fitil kullanmamızı söledi ama çok zorda kalısak
kabızlığıda aptamilde çok yaşadım ....bebelc da bu sorunu çözdük bebelacı daha iyi sindirdiler valla

benım de 22 gunluk ıkızleerım var prematıl kullanıyoruz ve emzıroyorumda sızler gunde kackez nekadar mama verıyorsunuz

benım de 22 gunluk ıkızleerım var prematıl kullanıyoruz ve emzıroyorumda sızler gunde kackez nekadar mama verıyorsunuz

ben anne sütüne çok fazla sahip olamadım bir ay belki biraz fazla sağarak bi öğün birine anne sütü diğerine mama verdim sonra diğerine aynı şeyi yaptım

dönüşümlü yani......

sonra hep mamaya döndük ...ama genelde 3 saatte bir şuan 60 cc süt yada mama almalılar ...yani sen bi öğün emzirıyorsan 3 saat sonra 60 cc mama yap ver bebekler 3 saatte bir besleniyor mama ile olanlar ama sen anne sütü verdiğin için 2 saatte bir emzirmelisin ki sütten randıman alasın.....2 saat sonrada yine 60 cc yap mama ne kadar yerse.....40 cc - yada 50 cc demiyorum çünki mama oranını ayarlayamaya bilirsin ....ölçekler 30 cc suya göre ayarlı olduğundan yani...

Benim bebeklerimde kabizlik oldu ama hic rahatsiz olmadilar bu durumdan 6-7 gunde bir yapiyorlardi takvim ttutyordum 7 gunu gecerse mudaheleediyorduk ne zmana yemeklere basladik ozaman yapmaya basladilar duzenli olarak.

Benim bebeklerimde kabizlik oldu ama hic rahatsiz olmadilar bu durumdan 6-7 gunde bir yapiyorlardi takvim ttutyordum 7 gunu gecerse mudaheleediyorduk ne zmana yemeklere basladik ozaman yapmaya basladilar duzenli olarak.

eee benim danalar bigün yapmasın ikinci kıyametttt kopuyorrrr 6-7 gün yapmayacaklar heee babalarıııı bayılır yaaaaaaa:1shok:

ark.yeni topiğimiz hayırlı ollsun annem geldi o nedenle giremedim nete annem bebişleri 1 hafta görmedi ama değiş buldu
bizimde başta gaz sorunuz oldu ama çok şiddetli sayılmaz sap marka damlayla çözdük biz birde aptamil mama bizde çok kusma yaptı bebelaca gecti düzeldi şu an bebelac 1le devam ediyoruz
bende 4.aya kadar süt mama devam ettim ama hiç emziremedim sağarak verdim sütümü sonrada bitti şu an mama ile devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…