yaaaa maullim aplaaaa araya fesat sokmaaaaaaaaaaaa öle şey olmazzzzzzzzz yaaaaa aşkolsunnn
üçüz dördüzz buyursun gelsinnnn herkes hirkişciklere açık sayfamız
mirmirmirmirklava:
bana neeeeeeeeeeee..................üçüz dememışsın ışte bana neeeeeeeeeeeeeeee......................klava::çok üzgünüm: klava:..........neyse oklaa yede barısalım...........ınş doğurunca fırsat buluuuuusammmmm gelırım.........sen evıne delll topıge davet edoyon korkundan demı.........hımmmmm bulurum senı bennnnnnn:roflol:
ya dırım nu sevıyeler pıuanlar ne oluyooooooooo ne ıse yarıyokı
ya ben de doğurmak istiyoruuuuuuuummmmm :dance:
selam şekerlerr benim kızım çok gazlıydı 2 ay çektim ve nurse harveyle kurtardım e tabi bide yılmadan her mama dan sonra gza çıkarana kadar uğraştık çıkartmak için ama geçti artık muhakkak oluıyo ilk aylarda sakin olup beklemekten başka çare yok.metsil...zinco...hepsi boş bendce
benım de 22 gunluk ıkızleerım var prematıl kullanıyoruz ve emzıroyorumda sızler gunde kackez nekadar mama verıyorsunuz
Benim bebeklerimde kabizlik oldu ama hic rahatsiz olmadilar bu durumdan 6-7 gunde bir yapiyorlardi takvim ttutyordum 7 gunu gecerse mudaheleediyorduk ne zmana yemeklere basladik ozaman yapmaya basladilar duzenli olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?