Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

4 ayda 6860 gr 63 cm 40.1 cm kafa ömerin

6275 gr 61 cm 39.3 cm kafa alişin

kızlar biz hala 180 cc ara ara yiyoruz bebişim muhallebi ve meyve veriyorsan mama 150 cc yeter kızıda zorlamaa

çok haklısın tatlım ama daha meyve püresi vermeye yeni başladım1 hafta oldu artık muhallebiye geçince 150 cc yedircem kızada hiç zorlamıcam artık çok üzülüyorum
zamanla düzelir heralde
bu arada
kzım 5600 gr kilosu baş çevresi 38cm boy61.1
oğlum 7100 gr kilo baş çevresi 41cm boy61
daha 2 hafta önce böyleydi..
bakalım ekim 10 gibi kontrolümüz var,,,

evet tatlım sık besleniyolar ama kiloları iyi bizim biraz oğlan önden gidiyo ama kız tam ideal hafif bir iştahsızlık var ama oda düzelecek heralde..
istersen artık 150cc yi dene 4 saatte bir yerler ozaman daha rahat edersin hem onlar da dengelenmiş olur gecede daha rahat uyurlaropuyorumnanaktan

iyiler bebişimmm gayet muhallebiden korkma ver aksam yatmadan istersen biberonla verilecek şeklide var daha tok olurlar

iyiler bebişimmm gayet muhallebiden korkma ver aksam yatmadan istersen biberonla verilecek şeklide var daha tok olurlar

ayy dırımm veriyim dimiii kız çok korktum bişey olcak mideleri bozulcak diye dur ben yarın başlıyım he he he:)))saoll tatlışkom valla moral veriyosun çok öptüümm

ayy dırımm veriyim dimiii kız çok korktum bişey olcak mideleri bozulcak diye dur ben yarın başlıyım he he he:)))saoll tatlışkom valla moral veriyosun çok öptüümm

verya sonuçda onlar için yapılmış bişey aynı doldurunca tık ağzını valla ben tarhana felan yapacam verecem 8 ekimde 6 bitiyo bizim .....sonra devam sütü ile yumurtalı peynirli kahvaltı verecem yemeğe alışsınlar bebişim yoksa böle özel pişir et anam ağlıyoo yok valla

evet çok haklısın tatlışkom bakalım bi 5 ayımız b itsin de başlıycam muhallebiye ee seninde tarhana zamanın çoktan gelmiş yedir yatır bak nasıl rahat etcen valla ben dört gözle bekliyorum tarhana vereceğim zamanı..evde çok zor oluyo tek çocuk olsa neysede 2 taneyle zor oluyo allah ömür versin...şimdi herşeyin hazırı organiği var kolaylıkk alışsınlar vallaaaaazemuszemus:hulya:

cnm bence muahllebi için bekleme 5 ayı bizim doktor verdi bize 4 ay bitiminde muhallebiyi aksamları yedir silikon kaşıkla .....tok tutar onları....evet herşeyin organiği var ama para dayanmıyor bebişim yaa ben artık yavaş yavaş meyveleri rendeleyip vereceğim ama geçen elma verdim gaz yaptı alişe yaa ömere bişey olmadı ama alişe yaptı uykudan kalktı.
6 ay bitiminde bakalım hep geçecem hiç kavonoz almayacam ...kavonozu sadece misafirliğe gittiğimde alacam katı meyve sıkacağı alacam havuc elma armut suları sıkacam..

tamam o zaman ben başlıyım yavaş yavaş muhallebiye...haklısın para dayanmıyor ama valla bizim çocuklar 4 ayda tam 1 milyarlık mama yemişler şaşırdım kaldım işte o yüzden şöle bizle birlikte yemeye başlamalarını dört gözle bekliyorum bende biyere giderken alıcam senin dediğin gibi evde kendimiz yaparız ama işte bu gaz olayı beni çok korkutuyo bak alişe gaz yapmış hiç belli olmuyo ama 6 aydan sonra korkmayalım rendeleyip verelim dimi...ben geçen havuç suyu sıktım çok beyendiler gazda yapmadı ama armut tan biraz şüpeliyim ee deneye deneye öğrenicez tatlışkom allah yardımcımız olsun katı meyve sıkacağını bende yeni aldım çok rahat ettim...opuyorumnanaktan

cnm baslaa yaa ...neden o kadar para gidiyor yaaa ben günde bir paket bebelac bitiriyorum 180 tl tutuyor 150 tl meryveler sütlaçlar tutuyor ....sen ne yediriyon bacımm

ben geçecem geçtikce yazarımmmmm ......evet alişe gaz yaptı ama ömerde tık yoktu
gayet iyiydi hatta kaka yaptı armut gaz yapabilir ....ama kabızlığı önlüyücü....
katı sıkıcak alacazz...6 aydan sonra daha rahatız evet

aptamil 1 yediriyorum e 900gr bir paketi 42 tl o sadece 4 gün yetiyo çok para yani tamam yesinler problem değil de kızım sanırım mamasını sevmedi bugün denemek için bebelac aldım yarın sabah vericem kıza bakalım belki sever

yaz valla dırım tecrübemiz ol bacııımmmm mafoldumben

4 günde heee ben şincik aptamil verirkenküçüğünü 36 alıyordum ortalama aboooooooooooo doğrusunn kızzzzzzzzzzzzzz

çabuk bebelaca geç vallah aynı gelişimleri ben2,5 aylıkken geçtim doktorum hususi takip etti gelişimleriini artıııııııııı kakalarını aptamille yapamıyolardı..şimdii catır catırrr

anlamıyorum zati bebelacıda aptamilin firması üretiyor marka iştee ye kürküm hesabııı

biran önce tarhanaya geçmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim bebekler bebelac ürünleri ile bez masrafı hariçç doktor parası yol paramız içinde 600 tl ekstra doktor olursa o ayrıı.....1000 tl sadece mamaya gitse eşim bunalıma girer vallaaaaa

bezlerde hediye doğdular 3 paket pramatüre aldık....sonrası hala hediye bez .......sağolsun eşimin iş arkadaşları yolladı

yaaaaaa şekeriim iştteee öle bakalım yarın deniyecem olmaı geçicem bebelaca ama dedğim gibi tarhanadan gayrısı yalannnnnnnn

ohhh şimdi sen rahatsın bezlere 2 haftada 50 milyon dee bazen 75 eee yani hesapla hesapla bitmez tatlım..bizde dr parası vermiyoruz e eşim dr olunca arkadaşları oluyo almıyolar sağolsunlar ama diğerleri yekkün tutuyo zatiiiiii allah yardımcımız olsunnnnnnnnŞeniz

eşin ne tohtoruuuuuu

dikkatimi çekiii doktor eşlii arkidişş çevrem oliiiiii

ortopedi doktoru oliiii....... kırık çıkık varsa haberim oliii....hemen ben de yardıma koşiii......

VALLAMIIIIIIIIIIIII alişimi götürecem ortepetiye:çok üzgünüm:
kalçası ile sorun var sanırım cerrahpaşadan randevu alacam çok üsülüyom bişi çıkarsa
vuracam doktorları 12 günlükken çekilen ultrasonda bişi çıkmadı şimdi ama var diyolar muaynelerde görünüyo offf

bebişim ben kaçar uykum çok geldi gece uyanırlarsa kalkamam dürtecek kocada yok pöffffffffffff işim zor bu haftaa

birsenn bacım aşk olsun boyle bır topık acmısında bana söylemedin benı ve ikizlerimi svmiyonmu ahanda küstümmm küstümmmm:umursamaz::umursamaz:

birsenn bacım aşk olsun boyle bır topık acmısında bana söylemedin benı ve ikizlerimi svmiyonmu ahanda küstümmm küstümmmm:umursamaz::umursamaz:

üleyn deli garu sen mayıs analarına girmiyon buraya heç gelmezsin diye demedim ne gabrüss yapıyonnn

:umursamaz:banane ben gabrüsümü baştan yaparım

yap ülennnn yappp zaten buharandayım ömer uyutmadı beniii

heee bu arada annem alişi sabah biz uyurken almış sağlıkocağıan götürmüş bu çocuk bir aydır öksürüyo geçmedi siz dahil 4 doktor gördü demiş

adam geniz akıntısı var ondan öksürüyo serum fizyolojik damlat hergün yıkayın burnunu temizleyin gayet iyi demiş....gezdirmeyin çocuğu demişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…