Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar benim bebişler püreyi çok sevdiler eve yakın markette beebelacın püresi var ondan alıyorum birde 4.aydan itibaren diye muhallebisi var kullanan oldumu acaba

cnm ne püresi ? bide 4 aydan itibaren olan bütün herşeyi yedirdim ben bebelacın herobaby nin aptamilin ne varsaaa....yedirdim cnm sütlaç meyve suyu meyve püreleri ......sebzede aldımde beğenmedilerr hehehe

ayyy yaaa benim herifler çok yaramaz olmaya başladılar dönüyolar yuvarlanıyolar sürünüyolar az kaldı sanırım emeklerle kendi kendine doğrulamaya çalışıyolar destek bulurlarsada sırt üstü yatarken kalkıyolar....
ahanda şimdi kafasını beşiğine vurduuuu hehehe bağrıyoooo

dırım ben demıştım demı bunlar ıyı gunlerın deyu.....................yerım onları ben ya

ozaman bende muhallebiyi alıp deniyeyim bakalım püre gibi beğenecekllermi
birde benim kızların uyku süreleri uzadı bu ek gıdya gecince sizdede öylemi oldu
uykularında besliyormusunuz uyanmalarınımı bekliyorsunuz

selam kızlar. Bebeklerim 2 aylık oldu.
sizler kaç saatte bir besliyorsunuz.
benimkiler 90cc mama yiyince 4 saati geçiyor tekrar acıkmaları. normalmi. bana süre uzun geliyor ama acıksalar uyanmazlarmı.
günde 6-7 öğün besleniyorlar.

Son düzenleme:

selam canım. ne kadar uzun uyuyorlar senin kızlar.
benimkiler gece 90 cc mamayı yiyince 5 saat bile uyanmadan uyudukları oluyor.
ben bazen 3,5 saat olunca uyuyorlarsa bile kaldırıp uykulu uykulu yediriyorum.
uyanmalarını beklersem tedirgin oluyorum .

dene cnm deneee

ben uykudan kaldırmıyorum cnm doktorum uykuda besindir uyandırma dedi
bayadır onlar kalkmazsa uyandırmıyorum doyuyordur cnm ondan kalkmıyordur canına minnet sende uyuuu

cnm biz iki aylıkken 90 cc mamayı 2-3 saatte bir yiyorduk 3 ayında 120 cc mama yiyorduk 3 saatte bir doktor bana eğer 3 saatten önce isterlerse verme 3 saatte bir 120 cc yiyecekler dedi azcık uzun cnm senin ama gelişimlerde problem yoksa sorun yok cnm
günde 6-7 öğünse iii biz 120 cc mama 5 öğün besleniyorduk
acıksalar uyanırlar ama işte gelişimde bişii yoksa sorun yokkk

bak valla orayı hec sorma bu yasta napcem uç cadıyla yaaaaaaaaaaaaa

yaşşş kaççç yaşşş kaçççdelikafaduldendelikafadulden

evet kızlar şuan 4 aylık olduk ve oğlum 150cc yi 3,5 saatte bir yiyo bazen doymuyo 180cc yiyo onu yedimi 5 saatte acıkıyo galiba artık 180 e geçsem çok ii olcak ama kızım beni çok üzüyo zor zahmet 150cc yiyoo 5 saatte 1 ...arada vermeye çalışıyorum öğürüyo...kızlar siz 4 aylıkken kaç kiloydu bebişler bide şey baş çevreleri kaçtı bilgilendirirseniz sevinirim çooookk öptüm

canım benimkiler 90 ccyi yediklerinde 3 saat uyuyorlardı daha fazla çok nadir oluyordu ama benim doktorum uyandırıp yedirmemizi söyledi aksatmamızı söyledi o nedenle ben her 3 saatte bir besledim malum kilolarımız çok düşüktü bizim 120 ccye biz yeni gectik 1 ay falan oldu yine 3 veya 4 saatte bir uyanıyorlar besliyorum ben benimkiler en fazla 4 saat uyuyorlar canım oda yeni başladı gündüz hiç uyumuyorlardı çok kısa kısa uyuyorlardı şimdi öğle uykusuna alıştırdım uyuyorlar iki beslenme arasında
seninkiler bitirebiliyorsa 120 cc yedir tabi benimkiler 150 hazırlayınca bitiremiyorlar mesela o nedenle ben 120 cc ile devam ediyorum ama artık kendilerinin uyanmalarını bekliyorum kendim uyandırıp beslemiyorum oda 4 saati gecmez

4 ayda 6860 gr 63 cm 40.1 cm kafa ömerin

6275 gr 61 cm 39.3 cm kafa alişin

kızlar biz hala 180 cc ara ara yiyoruz bebişim muhallebi ve meyve veriyorsan mama 150 cc yeter kızıda zorlamaa

bebişko bizim son kilo kontrolümüz de 4.ayda kilomuz nilsu 5400 bensu ise 5 kilo idi
boylarımızda 54 cm ikisininde baş cevreleride 39 idi
benimkiler 120 cc yediriyorum 2 saatte bazen yine açıkıyorlar yine yediriyorum bazende 4 saatte acıkıyorlar ama 150 cc hiç yemediler sanırım sık sık beslendikleri için

ooff ya yarın eşim ist. gidiyor ve laptopuda götürüyor bir müddet nete giremiyeceğim tek eğlencem buydu halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…