canım ben yoğurt çorbasını yayla çorbası olarak yapıyorum bizde yiyoz onlarda :)
karnıbahar hiç denemedim ama brokoli ve kereviz içiriyorum tatlım bence 6. ayını bekle belkim ağır gelebilir
ayıp kız ayıpp ne evde oturmadsı paso gezdin gelip tıka basa yediğini anlatıyodun zuhahahaha
tatlım maalesef kış geldiği için uzun bi süre eve hapis kalacaksın canım yaaa nisanı bekle sende ben gibi o zamana kadar avm lerde n başka gezme yok bize
dorukcummm

ağırlıyamadım lafını mütevazilik olarak göryorummmm
misafiirm kimdi gıııı
ay nasılsınız kılar bu gün patlama olmuş istiklalde bende öğlenden sonra taksime gittim ama yukarı çıkmadım vallaha saat 2.3 da çıktım lcw bile açmamıştı ya bi tur attım dönüşte baktım açmış oğluma kıymıjı bş kazak aldım kızımada beyaz bi bluz aldım bayramda bişilerle kombine eder gydiriirm artık 2 hafta sonr abi düğün var kendime pantolonun üstüne bi bluz almaya gittimde aslında çocuklarıda çıkardım aradan off çok pahalı ya 69 liraya aldım ama çokta beğendim omuzları taş işlemeli önü dejaje yaka sırtıda degaje ve sırt dekolteli beğendim yani ama 70 lira çok para içim cız etti 3 taksit yaptı amcam ama hiç inmedi maalesef kumaş pantolonla kombine edeceğim umarım güzel durular
birsomda cevahire gelmiş bana kahveye gelin dedim emme gelemeyiz dedi cici eltisi varmış yanında neysem alacağı olsun