• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

arkadaslar once serum fizyolojikle temizleyin sonra otri bebe ile cekin cok rahatliyorlar.

merhaba canım,

biz de bugün 4 haftalık olduk, Elif iyi, sizlere göre işim biraz daha kolay ama yine de daha zorunu görmediğimden bu da bana zor geliyor, biraz gazlı bir bebek sancıları oldumu durum fena. ben de işlerime dönücem bakıcılarla görüüşüyorum bu ara, çocuğunu emanet etmek zor bakalım nasıl seçicez, neyseki home ofis çalıştıımdan devamlı denetleme şansım olacak. bizde durumlar böyle, senin nasıl gidiyor tek misin? annen/bakıcın mı yardım ediyor, çocukların sağlığı nasıl anlatsana biras.
ben de şimdi ağlarken kocişe sattım 5 dakika kaçtım, 12'ye kadar ilgileniversin nasılsa tüm gece nöbet bende.

canan, nefes sizlere de selam kızlar.

ha bu arada hitucim, ben de emzirirken ister istemez eğildiğimden belim sırtım bayağı ağrıyor, sanırım tam doğru pozisyonu yakalayamıyoruz.

neyse ben kactim, iyi geceler kızlar

ben geldim selam kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum

ne yapssamda geçemeecek bişey zihin yorgunluğuu buuu pöffffffffffffffff

neyse fazla detay vermimmm yatacağımmmmmmmmmmmm

çocuklar sabah ezanına kalkarlar babanneleride car carrr

iyiiiiiii gecelerrrrrrrrrrrrr mıçıpppppppppp yatarımmm

kirpoşşş kayısı kompostosu iç cnm iyi mıçırrrr hahhahaaa(şaka değil hee)

merhaba canım,

biz de bugün 4 haftalık olduk, Elif iyi, sizlere göre işim biraz daha kolay ama yine de daha zorunu görmediğimden bu da bana zor geliyor, biraz gazlı bir bebek sancıları oldumu durum fena. ben de işlerime dönücem bakıcılarla görüüşüyorum bu ara, çocuğunu emanet etmek zor bakalım nasıl seçicez, neyseki home ofis çalıştıımdan devamlı denetleme şansım olacak. bizde durumlar böyle, senin nasıl gidiyor tek misin? annen/bakıcın mı yardım ediyor, çocukların sağlığı nasıl anlatsana biras.
ben de şimdi ağlarken kocişe sattım 5 dakika kaçtım, 12'ye kadar ilgileniversin nasılsa tüm gece nöbet bende.

canan, nefes sizlere de selam kızlar.

ha bu arada hitucim, ben de emzirirken ister istemez eğildiğimden belim sırtım bayağı ağrıyor, sanırım tam doğru pozisyonu yakalayamıyoruz.

neyse ben kactim, iyi geceler kızlar

ah canım ilk zamanlar daha da zor gelmişti emzirmek bana da..kafa da küçük ağız da öyle..saatlerce meme ucunu yakalayamazlar,boyum uzun eğilmek zorunda kalıyordum.bir de reflü olmasınlar diye kafalarını hafif yukarda eğimli tutmak lazım.birini al diğerini kaldır belim tutulmuştu..şimdi biraz da büyüdüler de daha rahat ettim...

Son düzenleme:
tüloşşşşş kızzzzzzzzzzzzz kankinn yokkk sen buralarda

fena hasta oluyorum göxlerimden yaş geliorrr burnum şıp şıpp

çok kalabalığız kızlar DAYANIŞMA SÜPER
dünyası küçük olan biz değiliz hepimiz eğitimli kendini geliştirmiş insanlarız çoğumuz bebekler yüzünden evde ve hava atma böbürlenme gibi bir derdimiz yok hanım bizi beğenmemiş ama kendi adıma ayıptır söylemesi estetik eğitimimi pariste aldım
bu yaklaşımı ve tavrı çok ayıp
canancığım hastanedekini bilmiyorum ama evdeki 1 aylık bebek gibi yeni yeni algıları açıldı beni ve babasını tanıyor gözünü dikiyor ama görüp görmediğin bilmiyorum takip yok henüz dr lar herşeyin normal olduğunu söyledi
kızlar soruma cevap vermediniz ısıtıcaları yakmaya başladınızmı?bebekleri nasıl giydiriyorsunuz??mamadan bıktı ne yapayım?

bende 1 aydır yakıyorum kombiyi geceleri bayağı soğuk üşütmesin kuzularımmm..

ayyyyyy bi uyuyayım dedim yokkk yaaaa tepemdeler...size bakem çıkacağım ...

çamaşır asacağım balkondan toplayacağım....

ayyy sonrada mıçmaya gideceğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
len birsen hiç güleceğim yoktu valla gecenin bir yarısı çok güldüm...

nerommmm naber canım nasıl gidiyor

iyim kuzum sen nasılsın bu akşamki yazılanları okuyordum nasılsın toparlandınmı azcık canımmmmmm......

bu akşam tam kızları giydirdim dışarı çıkacaktık bebek görmeye çat kapı kuzenim gelmiş almanyadan eşi ve çocuğu ile az önce gittiler tabi benim cadılarda uyumadı şimdi ipek hanımı salladımda hala ayaklarımda yeni uyudu....

ben geldim selam kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum

ne yapssamda geçemeecek bişey zihin yorgunluğuu buuu pöffffffffffffffff

neyse fazla detay vermimmm yatacağımmmmmmmmmmmm

çocuklar sabah ezanına kalkarlar babanneleride car carrr

iyiiiiiii gecelerrrrrrrrrrrrr mıçıpppppppppp yatarımmm

kirpoşşş kayısı kompostosu iç cnm iyi mıçırrrr hahhahaaa(şaka değil hee)

bir mok muhabbetidir gidiyor....:27::27::9:

zuhallll
doğadan form çayıda var ama emzirdiğin için içebilirmisin acaba yavrum...

bende 1 aydır yakıyorum kombiyi geceleri bayağı soğuk üşütmesin kuzularımmm..

len birsen hiç güleceğim yoktu valla gecenin bir yarısı çok güldüm...

iyim kuzum sen nasılsın bu akşamki yazılanları okuyordum nasılsın toparlandınmı azcık canımmmmmm......

evet canım ya bugün biraz daha iyiyim .inşallah yarın daha iyi uyanırım uykudan arada geliyorlar şarkı söyleyerek kovuyorum .

günaydın herkese hayırlı sabahlar...umarım herkes iyidir
dün sonuçlarımı aldım dr. herşey yolunda dedi.kanım iyiymiş çok şükür.sırt ağrısıda emzirdiğim için oluyormuş.göğüsle sırt arasındaki bağlarla alakalıymış.ağrı kesici alabilirsin dedi.bide hamilesin dedi.neeeee dedim.şaka şaka dedi.güp diye gidiyordum orda.
herkese:71:

günaydınlar kızlar bizde kalktık .....sabahın köründe annem gelmiş valla süper dengesiz bi kadın yaa
dün dedim anne gel dişciye gideyim canım acıyor kaynana bakamaz dedim...gelemem dedi elli laf saydı bu sabah ise karga mokunu yemeden gelmiş....şimdi dişciyi aradım acil randevu istedim

kızlar sabah sabah kendini büyük gören ama ne kadar küçük olduğu ifadelerinden bile belli olan birinin yazdıklarını okudum ve çok güldüm:27:

Dırım canım arkadaşım bir söz vardır:HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE!

üstelik bu arkadaş hep bizi takip etmiş,üye olmuş ve ilk buraya yazmış..aklımda bir isim var ama günahını almayayım:))

Son düzenleme:
kızlar sabah sabah kendini büyük gören ama ne kadar küçük olduğu ifadelerinden bile belli olan birinin yazdıklarını okudum ve çok güldüm:27:

Dırım canım arkadaşım bir söz vardır:HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE!

üstelik bu arkadaş hep bizi takip etmiş,üye olmuş ve ilk buraya yazmış..aklımda bir isim var ama günahını almayayım:))

günaydn cnm alllll valla günahıınııııııııııı hep beraber aldkkkkkkk

Günaydın.......

Yağızı sallıyorum yarım saattir anca uyudu.Uyku saatlerini iyice bozdu.önceleri 12 e kadar uyurduk beraber,sonra 10,30 a düşürdü,şimdi ise 9 dedinmi gözler cin gibi :27:

günaydın......
ay kızlar olduğu gibi sis heryer karşıki apartmanı göremiyorum o kadar yani. şükür bu sabah kızlar beni üzmeden yediler mamalarını.
bu gece rüyamda sizi gördüm hepinizi ama hatta günahını aldığımızıda:))) bi parti varmışpasat yiyorum ama pastanın tadı yok tulu desem tuzlu değil tatlı desem tatlı değil. dırımda dioki ay çokgüzel olmuş dio:falan filan herkesler ordaydı ama...

Günaydın.......

Yağızı sallıyorum yarım saattir anca uyudu.Uyku saatlerini iyice bozdu.önceleri 12 e kadar uyurduk beraber,sonra 10,30 a düşürdü,şimdi ise 9 dedinmi gözler cin gibi :27:

günaydın canımm..bak geç yattımı geçkalkıo çocuk biz 6.30da kalkdık bugün akşam 10 da uyumuşlardı... şimdi yine sallıyorum uysunlarda evi toplaycam..
yarın kaygana gelecekmiş. demesin benim gelin de pasaklı:)))

ay fatoş çok güzellermiş yawwww
kapı süsünü beendim yapacağım
veletlerimin odasına
ayy
daha onlara doruktan çaldığım perdeyi yapacağım yawww

Canan bende çok beğendim.Hatta başladım ponpon yapmaya bile.
Bende yağızın odasına kapı süsü yapacağım.

ay bend ekoca gün sadece bulaşık maknesini yerleştiridm açtım çamaşır topladım katladım yerleştirdim yeni makine açtım onları astım yemek hazırlaıdm allahtan hazırdı sonra sütyen almıştım kalıbını beğenmedim gittim onları değiştiridm sonra bosch a gittim bi makine beğenmiştim 7 kilo yıkıyor 4 kilo kurutuyor hem çamaşır hem kurutma makineis yani akıllı makine çok hoşuma gitti 2081blira bonusa 10 taksit yapıyolar vade farksız kurutma makineside 1200 lira 45dakkada felan kurutuyormuş yoğunlaştırma tarzı bişi yapıyomuş çamaşır makinelerinde deterjan koyduğumuz göz var ya onun daha uzununu düşünün topladığı su orada birikiyormuş o su saf suymuş ütüde felan kullanabilirsinzi dedi
eve geldim eşime diyorumki çamaşır makinesi aldım diyorum gülüyo bana sonra mustafa kemala dönmüş oğlum bak annen çamaşır makineis almış hadi ona kıçınla gül diyor adamı kandıramadım sen almazsın bu kadar borçla diyo deidmki eski makineyi sök yarın yenisi gelecek ama yok kandıramadım çok para ya 2081 lira offf kapı taksidi ile koltukların taksidi olmasaydı alırım vallaha yaaa pöffff neysem eve geldim duş aldım kızımı yıkadım
çay koydum şimdi ocağa çay içeceğiz kocişte kestane çiziyo kestane yiyecz diyettede bende selam söyleyin zuhahahs

Kız o nasıl makinaymışki 2 küsürmüş.
Eşin haklı canım .......gülmekte.Çok pahalı çooooook.
Sen mis gibi yıka makinende as sonrada mis gibi balkonuna.:46:
Kestaneyide hani şu ocak için közmatikler varya onda süper oluyor :56:

ayy canan bak bu pon pon fikrini sevdim ben... perdenin arasından sallayabilirsin ara ara benim çiçek gibikoca koca ponpon yapcan aslında süper olur kızzz... aynı renklerdede kapı süsü yapcan süper takım:)bayrama al ipleri yapalım sana...

Doruk merak ettim anacım senin kızların perdesini.
Resmini koysan ya.

günaydn cnm alllll valla günahıınııııııııııı hep beraber aldkkkkkkk

:28::28::28:

günaydın......
ay kızlar olduğu gibi sis heryer karşıki apartmanı göremiyorum o kadar yani. şükür bu sabah kızlar beni üzmeden yediler mamalarını.
bu gece rüyamda sizi gördüm hepinizi ama hatta günahını aldığımızıda:))) bi parti varmışpasat yiyorum ama pastanın tadı yok tulu desem tuzlu değil tatlı desem tatlı değil. dırımda dioki ay çokgüzel olmuş dio:falan filan herkesler ordaydı ama...

yemeyle bozdun sennn kafayııı kuzummmmmmmmmmm

kızlara yediremiyonnn bizemi yediriyonnnn :16::82:bu yeni gelmişşşş yeni similyy tam benlik kokoşşşşşşşşşşşşş:83::74::73::94::86::95::78::76::95:

günaydın......

Ben daha dışarı bile bakamadım yav.Ama burada genelde geceleri çok sisli oluyor.
Çok günah almışsınınz kız,bak güzelim pastanın bile tadı değişmiş.:1:

günaydın canımm..bak geç yattımı geçkalkıo çocuk biz 6.30da kalkdık bugün akşam 10 da uyumuşlardı... şimdi yine sallıyorum uysunlarda evi toplaycam..
yarın kaygana gelecekmiş. demesin benim gelin de pasaklı:)))

Yok hayatım be,yağızınkiler bu aralar bizde sapıttı yani.:1:
Dünder beri uykusu var ama uyumıycam diyor beşiğine yatırınca basıyor çığlığı.
Dünde gece 1 di hala uyumamak için direniyor,ben uyumuşum babası uyutmuş 1,30 doğru.
,Aman canım ya,boşver temizliği felen.Senin kaynanada halt etmiş,iki çocuk birde büyük çocuk daha ne olsun bee.Temizliğide gelmşken o yapsın.:6:

Back
X