canım hiç geçiremezsen bile 3 aya kalmadan kendiliğinden geçiyor canım inşallah,,
sabır yaaaaa........
canım inşallah yaa.. inan yarı ömrüm gitti.. çağlamın daha az ama damlam mahvoldu...
canım hiç biri işe yaramıyor dimi, geçici olarak rahatlaıyor o kadar.. meme emdikleri için genelde mamaçok az alıyorlar.. sanırım damlam da reflü var, ne yese kusuyorahhhhh kevsercimm ahhhhhhhhhhh valla aynı dertten sıkıntım var benimde... akannehir artık sinir sistemim bozulmaya başladı.... kafamçokkarıştı bak ben aptamilin conformiline başladım eh fena değil... en azından sindirilmesi daha kolay bir mamaymış... artı hergün 2 kere 30cc rezene yapıp veriyorum... karnı çok ağrıdığında sıcak havlu koy ayaklarına ve karnına.... birde masaj yap oda bayağı rahatlatıyor... ben şarkılar söylüyorum sakinlaştirmeye çalışıyorum... haa birde dr umuzun eczanede yaptırttığı bir ilaç var onu veriyorum mamadan önce eh bayağı gaz çıkarttırıyor... elimdende başka birşey gelmiyor... benim yaptıklarım bunlar belki sanada faydası olur tatlım ya....
canbebeeem burda anneler takılıyor ya yavrum,pek zamanımız olmayabilir canım benimm,tickersız da olmuyor,
gebelikte burcin var o seve seve ilgilenir,zamanları çok,canları bile sıkılıyor:hulya:,
görücekler dünyanın bucaklarını az bi zaman sonra kaydirigubbakcemile3
ay hamilelik ne güzeldi yaaaawwwbayanssulusmile
burçinim bana da yap... ah can sıkıntısını özlediiiimmm...
rica ederim canım güle güle kullan umarım beğenmişsindir..
varya benim hala canım sıkılıyoo ama bu seferde her taraf dağınık diye yapacak gücümde kalmıyo heryerlerim ağrıyor yapsam bi türlü yapmasam bi türlüüüü oy oyyyyyyyyyy
ev işimi? yahu sanki 1 kamyon dayak yemiş gibi uyanıom e ev işi?? ne zaman geçecek bu yorgunluk Allah ım yardım et bize.. ki bir de benim annemler kalıyor yanımda ona rağmen iptalim.. marry kız hep aklıma gelionuz nasıl bakıonuz yalnız yaa, bizim yarından sonra 40 ımız çıkacak çok umutluyum, 40 tan sonra herşey düzeliomuş, doğrudur dimi, yaa lütfen doğru olsunn..
yavruları kendine baktırdıysan helal olsun sana tabi,
e sıkılıyoruz tabi,eşim de bana kızıyor sitem ediyor ama dedim bi sosyalliğimiz burası kaldı yani,
misaifr falan istemiyorum ben de gerçekten yaaa,sözüm meclisten dışarı,
sil süpür ikram hazırla,üst giyin,çocukları idare et,arada sohpete katıl,
valla ben ve tozlarım hayatımızdan memnunuz napalım..
benim mobilyalar açk renk valla ne toz görünüo, ne kir..
üzüldüm canım ya emselerdi iyi olurdu ama sağlık olsun. ben emziriyorum evet canım mama yemiyor birisi ne kadar uğraşsamda zehir veriyomuşum gibi davranıyo. biriside zar zor günde bir kere akşam yatmadan önce 50 cc içiyor babasının elinden oda.
canım ben de emziriyorum maşallah şimdilik ama içmediğim komposto kalmıyo, iğrenç still tea leri bile lıkır lıkır içiom mafoldumben aynen benim de damlam mama yemio