drımcığımya ben hiç mamadan olabileceğini düşünmemiştim ama annem demişti ya acaba ondanmıdır birde diyorum bebelac 2 gece versemmi akşam uyumadan önce diyorum gecede tahıllı muhallebi veriyim diyorum birde bu yolu deniyeceğim birde annem fazla beslediğimi düşünüyor sürekli yediriyorsun ondan olur diyor ne yapacağımı şaşırdım herbir şeyden aksatmadan yesinler istiyorum budefada hakikaten üst üstte yediriyorum ne yapacağıma karar veremedim gitti
o zaman annen doğru söylüyor cnm çocukların midesi neki ?
düşün senin sürekli üst üste yediğini?
ben altıncı aydan sonra serbet bırkatım ne zaman isterlerse sende öyle yap cnm yaa
bak bizimkiler şimdi diş çıkarıyor iştahları kaçtı sabahları zorla yediiriyorum yarım yumurta birkaşık peyniri....pekmezi
sonra ömer bir portakal yiyor aliş ise zorla kavonoz meyvesi sonra çorba veriyorum çorba kaşığı ile 3-4 kaşık ekmekte doğruyorum içine.....arada işte 4 tane danino bebebisküvili yoğurt yiyolar puding yapıyorum onu yediriyorum...yoksa devam sütü yada arı mama yapıyorum cnm ama zorlamıyorum cnm eğer zorlarsam sanki sonra açda olsa istemeyecek gibi geliyor ....çünki benim çocuklarım keyifli ise gayet iyi yiyolarr