- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
günaydın...
sabahdan sağlık ocağına gittik aşımızolmamışdı hastalıkdan ama bu seferde aşı bştmiş yarın gelicekmiş. berenide kontrol ettiler ama öksürüğü tam geçmemiş 2 gün daha antibiyotik devam yeterli gelir sanırım dedi. aşıyada perşembe gelin dediler.off zmanında baya geçdi ama napalım![]()
dün bütün gün temizlik yapmama rağmen bu sabah hiç temizlik yapılmamış gibi.yine işler beni beklio
beren biberonla beslenmeyi sevmio artık ya.çok zorlanıyorum sağasola kaçıo döküo yutmuyo alışdılar kaşığa napcam ben. gece uylusundan uyandı resmen biberonla içmememk için.....bide kızlar yoğurdun içine bi tane meyveli yoğurt katsam nası olurki ya normal yoğurdu sevmiolar ya...
günaydın canım
inşallah çabucak geçer öksürüğü.
ev işleri hep öyle çok nankör. bende anca gece bunlar uyuyunca heryeri topluyorum. yerleri siliyorum. toz alıyorum. çamaşır vs. katlıyorum. çekmece düzeltiyorum. ama sabah heryer heryerde oluyor..
bizimde aşılarımız 1 ay geriden geliyo. çünkü bebekler 3 kg olana kadar ilk aşı için beklemiştik.
cemrede biberondan emmek istemiyo. biberonla sadece dişini kaşıyo. cansuda kaşığa alışamadı bi türlü. günde bi kez sütlü pirinçli muhallebi veriyodum sabahları ama nasıl çığlık çığlığa oluyo. biberondaki gibi devamlı ve akışkan istiyo. bende biberona yapim dedim ama çekmekte zorluk yaşadı...
canım hazır meyveli yoğurtları yedirme bence yaa