Canancım bilmem valla,bu sefer şeker kurtlansa bile mutlaka senin için saklıycam :86:
hahahah sakla anacım bi gün buluşuruz bende hapur hupur yerim zuhahaah
herzaman canım başımın üstünde yerin var . valla gelen olurda ugramassa kızarımmm
bende gelecem yanına kızzzzz sen istanbula gel mangalı yaparzı anam sen canını sıkma tabi muhabbetimiz rahmetli amcanı tutmaz ama sen bize uuzn uzuzn amcanı anlatırsın bizde dinleriz yad etmiş oluruz öpüldün üzülme artık o allahın yanında bizleri görüyorrr üzme amcanı
kızlar bu hoppala ile ilgili bişi okumuşdum ben huylandım. bi kız yazmışdı burdan galiba kardeşi için kullanmışlar zamanında şimdi 20 yaşındaymış hala hoplayarak yürüyomuş:) gülermisin üzülürmüsün
ayyyy çok komik yaaaaaa zuhahahaha
kızlar hepinize merhabalar uzun zaman oldu almina ve melis 6 aylık oldular o kadar çok şey yaşadık ki inşallah bunlarla sınırlı kalır kızlarımız 45 günlükken eşim kaza yaptı otobüs takla attı ve araba hurdaya çıktı o arabadan çıkması çok şükür ki mucizeydi Allahım bizlere bağışladı. kamyon çarptı ve otobusten iki kişi ağırdı biri eşim biri de başka bir yolcu eşimin omirilik kemiğinde çatlak varmış bir müddet yataktan kalmadan yattı kalktıktan sonra da korse taktılar. şimdi Allaha şükür ayakta ama halen ağrıları var tabi . otobüs de ne yazık ki bizim di ama canı sağolsun ki kendine daha kötü bişey olmadı. bu arada eşim hasta yatarken Almina fıtık ameliyatı oldu 52 günlüktü. bu arada yaşadıklarımızı halen atlatabilmiş değilim inşallah bunlarla sınırlı kalır. tabi herşeye rağmen 2 tane yaşam sebebimiz var onlar güldü mü herşey güzelleşiyor. iyi ki varlarumarım hepiniz iyisinizdir
ayyyy canım ya çok zor şeyler yaşamışsın çok ama çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun verilmiş sadakası varmış eşininallah başınızdan eksik etmesin benim minik cadımda fıı-tık ameliyatı olmuştu üzülme hepsi geçecekkk
nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan artık bizede bekleirm gelde tanışalımmmm
ben hero babay hiç kullanmadım hiç de beğenmedimmmm
aşk karusu senden bi böğrek alacağım var haaaa
bende iyiyim kızlar haylazlarla uğraşmaktan yorgunum ama olsun büüyolar vallaha cumaya da ortaokuldan kız arkadaşlarım gelecek birinin 1.5 yaşında bi oğl var birininde kızı yolda geliyor
evi yarın temizleyiyeşm diycem ama cumaya geri batmış olacak sabahtan siler süpürürüm zaten daha dün sildim süpürüdm yiyecek de kolay şeyler yapıcam hallederiz geçer gider yani annemde diyom misa gelecek diye iyi bari biraz kafan dağılır diyo he vallaha dedeim ben pek çıkamıyom birileir geldimi havam değişiyor
firdosum örtmenler günün kutlu olsun şekerimmmm