günaydınnnnnnnn..........aman ne soğumuş hava be birden ay benim bu kızlarda gece hep üstleri açık nasıl beceriyolar battaniylerini komple yatağın kenarına sıkıştırıyorum gece bir bakıyorum ikiside açık.........benimde inmim hiç birşey yemek istemiyor ya bağrış çağrış tıkmaya çalışıyorum ağzına.........
çokkk geçmiş olsun eylülcüğm allah başka dertler kazalar vermesin.....
sağol cnm...inşallah bekleriz istanbula kuzum.....
firdoscuğum ... canom sağolun kızlar......
ay aslıcığım benimkiler banyodan sonra maksimum 15 dk uyuyorlar ters tepiyor bunlara banyo.....ay bide yüzlerine su değince kıyamet kopuyor banyoda ......bende geldim. kankişim bendeydi bugün. sabah güzel bi kahvaltı ettik. peşinden tülay teyzemizin aldığı badileri ve ördüğü yelekleri denedik. tek kelimeyle bayıldık sağolsun arkadaşım hakkı ödenmez... sonra benim 15 gündür kokuşmuş olan kızlarımı yıkadık.yıkamaya korkar oldum ortalığı velveleye veriyo beren hanım... yıkdı yeri göğü. neyse sonra derin bi uyku çekdiler bide yapdık kahvemizi bi güzel sohbet kelam. derken kkdan bi arkadaşın hamile haberini aldık yemk yedik sonra tülüşüm gitti. bende hemen çamaşır attım makinaya kızları doyurdum. beren uyudu iremkucağımda sie takılıyoz. babişe pilav yapcaz kızımla şimdi...
teşekkürler cnm....nero cum gule gule kazasız belasız kullan ınss cnm.
kızlar hepinize merhabalar uzun zaman oldu almina ve melis 6 aylık oldular o kadar çok şey yaşadık ki inşallah bunlarla sınırlı kalır kızlarımız 45 günlükken eşim kaza yaptı otobüs takla attı ve araba hurdaya çıktı o arabadan çıkması çok şükür ki mucizeydi Allahım bizlere bağışladı. kamyon çarptı ve otobusten iki kişi ağırdı biri eşim biri de başka bir yolcu eşimin omirilik kemiğinde çatlak varmış bir müddet yataktan kalmadan yattı kalktıktan sonra da korse taktılar. şimdi Allaha şükür ayakta ama halen ağrıları var tabi . otobüs de ne yazık ki bizim di ama canı sağolsun ki kendine daha kötü bişey olmadı. bu arada eşim hasta yatarken Almina fıtık ameliyatı oldu 52 günlüktü. bu arada yaşadıklarımızı halen atlatabilmiş değilim inşallah bunlarla sınırlı kalır. tabi herşeye rağmen 2 tane yaşam sebebimiz var onlar güldü mü herşey güzelleşiyor. iyi ki varlarumarım hepiniz iyisinizdir
çokkk geçmiş olsun eylülcüğm allah başka dertler kazalar vermesin.....
cananancım birsencim nerocum sagolun inşallah en kısa zamanda bir istanbul havası alırım sizlerle .
canommm kız seni seviyorum harikasın sen beni hem aglattın hem sevindirdin kocaman öpüyorum seni
nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız .
eylülcüm gelmiş geçmiş olsun zor günler geçirmişsin allahım bir daha böyle sınamasın .
sağol cnm...inşallah bekleriz istanbula kuzum.....
günaydın şekerler..
Eylül canım çok geçmiş olsun..
Nero araban hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullan İnşallah..
Artvinli yağıza geçmiş olsun,sen mi lazsın eşin mi?
Canancım,Dırımım nasılsınız?börekler yapılacak ne güzel,benim yerimede yiyin kızlar:)
Berencim hoşgeldin..
vee herkesi çom öptümm..
kızlar uykuda mama yedirme konusu geçmiş,bizde Denizi öyle yapıyoruz ama bu zararlı aslında..şu anda küçük oldukları için kanıyorlar ama biraz daha büyüyünce zor olacak..öyle alıştırmamak lazım aslında..mama konusunda da dün mecbur kaldım herobaby aldım ama pek sevmediler..peki bebelac mamaları ve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?
ayy toplantı varmış,sonra uğrarım artık kızlar..
firdoscuğum ... canom sağolun kızlar......