• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar biz şimdi sizlerden büyüğüz
artık çocuklar babasına aytuğ diyorlar
ben karşısına geçip baba diyorum
onlar aytuğ diyolar

birsen diyorum anne diyolar...

Kardeşimin adı ersin etin diyolar birkere söyledim

artık herşeyi birkerede söylüyolar
aliş kelimeleri çabuk kapıyor ömer ondan öğreniyor

bezinizi getirin diyorum getiriyolar.....acıkınca mama diyorlar

sofrada yemek istedikleri şeyleri belirliyolar

artık babaları ile top oynuyorlar....ömerim çok güzel ceeeeeeee yapıyorrr

SAbırsızlıkla o günleri bekliyorum..

ayyy bebeler nası olduysa 20 dk uyudu:))) hemen koşup yemek yaptım... çok terledim duş almak istiyorummm.. amaedepsiz kızlarım asla başlarında biri olmadan durmuyo :(((((((((((((

Doruk canım gercekten ilk zamnalar ben annemlerleydim hiç bişeye vakit yoktu cok iyi anlıyorum psikolojim bozulmustu hala bozukta eyvahedigeldismile
Suan daha iyiler sukur olsun ama işte edepsiz gene edepsiz kızım resmen ortalıgı yıkıo

ZUHAHA kız çok müstescen anlatamam burda :)))

canan kıs ilk antepe baktım biliyonmu ama uygun bilet yoktu:( amma boğazlıyım he:))
neyse zaten bilet yokmuşdeyip mutlu olayım zuhahah

Doruk canım gercekten ilk zamnalar ben annemlerleydim hiç bişeye vakit yoktu cok iyi anlıyorum psikolojim bozulmustu hala bozukta eyvahedigeldismile
Suan daha iyiler sukur olsun ama işte edepsiz gene edepsiz kızım resmen ortalıgı yıkıo

kızlar ne fena yawww

yemeği yiyince uyku bastırdı çokk fena...
medine bizde biraz düzen kursak bende iyi olcam onlarda ne güzel seninkiler kadar olsalardı bi ...
canannnnnn demek öle he zuhahaha:))))) anlatma bakalım. benim rüyalar baya masummuş o zaman....
dırım ssen terinle asla dolaşma kuzum hastalığını iyce tetikletme.... dikkat et...

ZUHAHA kız çok müstescen anlatamam burda :)))

neyse zaten bilet yokmuşdeyip mutlu olayım zuhahah

kızlar ne fena yawww

seninkide öyle demi oglum yerde yatıyo kız öyle aglıyoki yıkılıo ortalık almak zorunda kalıyorum yoksa millet dicek ki cocuga işkence yapıyolar oglumda bize bakıyo öyle bende o kucagımdayken seviyorum gülüçekler atıyo onunla dha cok ilğilenmiş oluyorum zaten haksizlik yapıyorum die üzülüyorum...,

yemeği yiyince uyku bastırdı çokk fena...
medine bizde biraz düzen kursak bende iyi olcam onlarda ne güzel seninkiler kadar olsalardı bi ...
canannnnnn demek öle he zuhahaha:))))) anlatma bakalım. benim rüyalar baya masummuş o zaman....
dırım ssen terinle asla dolaşma kuzum hastalığını iyce tetikletme.... dikkat et...

inan burdakiler bana derdide inanmazdım her anın güzelliği oldugu gibi zorluklarıda var o günleri unutmadım değil ama tabi gaz sorunmuz bitmesede azaldı bi bitsede kurtulsak...

enemm ben kavak yellerini unuttum bugün. eşimin arkadaaşının ikizleri yrışıyordu bugün 500 milyarda isterde ona takıldıkç. gerçi sonunu izleyemedik kızları uyuttum. evet yanlış duymadınız kızlarım bugün erken uyudu bakalım uyaqncaklarmı..

eşim çay demliyor pastada almış yanına. ohhh kızlarımda bize izin verirse ben bir duş alıp çayla pastaya gömülcem. ayyy özlemişim valla ya..

Valla muhabbetler pek güzelmiş,ben yine kaçırmışım alsanaalsanasmile
Bugün biraz evi silip süpüreyim dedim.Sadece düşünmekle kaldım,anca yatak odamı süpürdüm sildim.
Birde yemek yaptım.Ama ne yemek yapmak belki 10 kez elimi yıkayıp yağızı uyutmaya çalıştım.sempatiksalakcinni.

WAVY mükemmel çay ve pasta,afiyet olsun.Keyfini çıkarın canım.

DIRIM eşin gelmiş.Gözün aydın.Sende keyfini çıkar desemde,senin sıpalar ne kadar müsade eder bilmem::1:

CANAN çok geçmiş olsun.Oğlunda rahatsızlanmış.Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.

Bizde iftardan sonra şöyle çıkıp bir yürüyüş yaptık.İçim açıldı valla.Oğlumda pek huzurluydu kanguruda sakince etrafı seyretti uyudu.Taki eve adım atıncaya kadar bu saat oldu hala ayakta bakalım ne zaman uyur kafamçokkarıştı.

günaydınnnn güzel anneler... bizim mesai 7:33 te başladı, çağla bütün gece mızır mızır ağladı, sesi gripli gibi ve azcık azcık öksürüyor, peditus verdim gece, sabah yine ağlayınca baktım baya iyi geceye nazaran, bugün yine veririm toparlar vinş. yahu inadına sanki damla da hiç uyanmadan uyudu, demekk,i çağla uyusaymış bu gece ne güzel uykumu alacakmışım... vardiyalı çalışıyolşar bunlar gerçektenalsanaalsanasmile

günaydınnnn güzel anneler... bizim mesai 7:33 te başladı, çağla bütün gece mızır mızır ağladı, sesi gripli gibi ve azcık azcık öksürüyor, peditus verdim gece, sabah yine ağlayınca baktım baya iyi geceye nazaran, bugün yine veririm toparlar vinş. yahu inadına sanki damla da hiç uyanmadan uyudu, demekk,i çağla uyusaymış bu gece ne güzel uykumu alacakmışım... vardiyalı çalışıyolşar bunlar gerçektenalsanaalsanasmile

geçmiş olsun canım..
aynen benim mesaide 7.30 da başladı.. ama sahurdan sonra uyumadık sayılır malum gaz nöbetleri püffffffffffffffffffff....

günaydınlarrrr valla kevserciğim güç kuvvet versin inş.zamanla toparlayacak cadılar..geçmiş olsun ayrıca

dorukcuğum valla bizde yasadık bu dönemleri artı hala ali gazdan ağlar geceleri

süt çok içtiğinden...

ben bugün halama gideceğim iftara davetliyiz

dorukk, inan canım gaz kadar kötü değil şimdiki sıkıntılar, bilirim gaz nöbetleri çok kötü.. Allah sabır versin.
sağol dırımım düzelecekler inş. ama ben yamuldum onu napçazakannehir

dün duş aldım nerdeyse çıplak koştum kızlara eşim cerene ben yarene. ceren yareni uyandırıp uyudu zilli. yarende 12. 30 kadar oturdu z. yağlı dolma yedi çay içişimizi izledi. artık herifle kardeş olduk yaw:((

bvu arada bütğn gece ceren mızır mızırdı. kevser gibi eğer ceren mızırdamasa iyi uyurmuşumç yaren sabah 5 e kadar izin verdi arada uytandı ama kısacık ama ceren sabaha kadar ayakta tuttu beni hacı yatmaza çevirdi..
herkese selammm dirim gözün aydunn..

gunaydın kızlar
wavy bı yıl sonra ınşşş cayı rahatttt ıcersın ......ya bısey sorcammmmmmm kaswa nerde benmı rastlamıyooommmm

Back
X