Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz şimdi sizlerden büyüğüz
artık çocuklar babasına aytuğ diyorlar
ben karşısına geçip baba diyorum
onlar aytuğ diyolar
birsen diyorum anne diyolar...
Kardeşimin adı ersin etin diyolar birkere söyledim
artık herşeyi birkerede söylüyolar
aliş kelimeleri çabuk kapıyor ömer ondan öğreniyor
bezinizi getirin diyorum getiriyolar.....acıkınca mama diyorlar
sofrada yemek istedikleri şeyleri belirliyolar
artık babaları ile top oynuyorlar....ömerim çok güzel ceeeeeeee yapıyorrr
SAbırsızlıkla o günleri bekliyorum..
ayyy bebeler nası olduysa 20 dk uyudu:))) hemen koşup yemek yaptım... çok terledim duş almak istiyorummm.. amaedepsiz kızlarım asla başlarında biri olmadan durmuyo((((((((((((
ZUHAHA kız çok müstescen anlatamam burda :)))mesela :jeyyar:
neyse zaten bilet yokmuşdeyip mutlu olayım zuhahahcanan kıs ilk antepe baktım biliyonmu ama uygun bilet yoktuamma boğazlıyım he:))
Doruk canım gercekten ilk zamnalar ben annemlerleydim hiç bişeye vakit yoktu cok iyi anlıyorum psikolojim bozulmustu hala bozukta eyvahedigeldismile
Suan daha iyiler sukur olsun ama işte edepsiz gene edepsiz kızım resmen ortalıgı yıkıo
ZUHAHA kız çok müstescen anlatamam burda :)))
neyse zaten bilet yokmuşdeyip mutlu olayım zuhahah
kızlar ne fena yawww
yemeği yiyince uyku bastırdı çokk fena...
medine bizde biraz düzen kursak bende iyi olcam onlarda ne güzel seninkiler kadar olsalardı bi ...
canannnnnn demek öle he zuhahaha:))))) anlatma bakalım. benim rüyalar baya masummuş o zaman....
dırım ssen terinle asla dolaşma kuzum hastalığını iyce tetikletme.... dikkat et...
günaydınnnn güzel anneler... bizim mesai 7:33 te başladı, çağla bütün gece mızır mızır ağladı, sesi gripli gibi ve azcık azcık öksürüyor, peditus verdim gece, sabah yine ağlayınca baktım baya iyi geceye nazaran, bugün yine veririm toparlar vinş. yahu inadına sanki damla da hiç uyanmadan uyudu, demekk,i çağla uyusaymış bu gece ne güzel uykumu alacakmışım... vardiyalı çalışıyolşar bunlar gerçektenalsanaalsanasmile