- 7 Mayıs 2008
- 2.255
- 6
- 158
ya bebek hareket etmeyince tatlı yediriyolar herkes yeteri kadar açıklamış bende ayrıca yazmıyayaım ama este geçmeyeyim deidmm
aa ne güzel bende sadece biz yastıksız yatıyoruz sanmıştım demek ben gibi yyastıksız yatıranlarda var sevindim vallaha
canımm burada böyle bi gönül bağı oluyor vallaha arkadaş oluyoruz işte birbirimiiz tanımasakta malum hamilelikte evden dışarı çıkamıyoruz bbekler olunca evden dışarı çıkamıyoruz burası hayata açılan bi pencere gibi oluyor biizm için
bugün kk yı çok samimi buldum firdos yavrukirpi dirim herkes kendinden bişiler anlatmış daha doğrusu duygularından bişeyler anlatmış çok mutlu oldum acayip bi şekilde sizlere sarılmak geldi içimden kızlarrr tüm kiz ve tekiz anneleri hepinizi kucaklıyorummmm
ben ne yaptım öncelikle geçmiş olsun dileklerinizden ötürü teşekkür ediyorum oğlum daha iyibu gün aşımız vardı kendi dr muza gittik ay hala 8 kilo olmamışız yawww kızım hala 7 yi bile bulmamış oğlum 7.5 kıızm da 6.5 kilo olmuş oğlumun boyu 71 kıızm 68 cm oğlumun bıngıldağı kapanmış yani çok az kalmış erken ama bişi olmaz dedidr kafa büyümeisni kontrol edeceğiz deid kızımın uyumadığınını söyled,m uyku düzenleyici bi şurup verdi daha bulamadım gerçi şurubu ama işallah yarın bulur alırız bide zinco fish diye bi vitamin verdi onuda analamdım bide oğlumun lafasının arkasında ensesinin üstünde bezeler vardı onları sordum lenfler dedi bişi olmaz dedi 9 ay aşımızı oldun kan sayımı için kan verdik geldikkkk
aa birde dirimin destekleir ile diyetisyene gittim anlayacağınız bende d,yete başlıyorum yarın yalnız bu benim ilk diyetim motivasyona ihtiyacım var dr da söyleidm yapacaksın inanıyorum dedi aslında ben ekmek şeker tuz bunları çok kullanmıyorum ama tatlı çok sveiyorum bi bi hafta sık bakalım dişini deid dedim ben her hafta gelemem evim uzak bide ikizleirm var dedim onlarkla geldikçe muayne oluurm deidm yani en yakın ayda bir gelebilirim dedim tamam dedi telefonşa ara bei deid tartımda bozuldu şimdi nasıl takipe tcemki ben pöfffff
biv dişleirniza hayırlı olsun ama çok şaşırıdm vallaha biz 2 tneyle kaldım 8 diş ha maşşallah gerçi dişli bebekte görmüştüm onada çok şaşırmıştımm
hımmm daha ne anlatsammm kirpi bana telefonunu at şeker
artvinli neydiyon bakalımmmm hala dr mu arıyınnnn
bende diyodumki bu nero ka nerelerde doğurdu uğramaz oldu buralara
ay bi ayle hanım vardı bebelacda kurt çıkmıştı ne yaptı acaba
wavy naberrrr
kevserr naberrr
fırdoss naberrr uarada sen ne öğretmeni idin
dirimm naberrr
ver hepiniz nasılsınızzzz
bende iyim canancım :dilcikar: