kirpoşşş geç bi cvp ama bencede h.sonu doğurma cnm burası türkiye en baba doktor bile
h.sonu olmaz bide suç gibi h.sonu doğrulurmu be kardeşim denir
bence de canım yaa, 10.10.10 kral bir tarihti ama, hfasonu,hele ki pazar doğum fikri fenaaa. ay bi de yıllardır üzerime yapışmış pazar sendromu var, o gün de girerim filan aman amannn.
geçen hafta bugün hastanede yatmıştımm, bakalım yarın ne çıkıcek nst'de? doktorlar da tabii son demlerde ne koparsam kar diye haftada 150 kaadı alıyor, naapalım artık kaçarı yok.
artvinlim seninki bariz dolandırıcıymış bana göre, haram para hayrını görmez zaten, gözüne dizine dusun ne diyelim.
canancım bu 50 limitine ben de bozuldum yauww, ben de 20-30 fln düşünüyordumm. dışarı çıkma şansım da yok, netten almak zorundayım, amaaaan ya da almamm napiim. yaw ben evlenirken hiiç böyle şeylere takılmamıştım, kıan gecesi fln gibi ritüellerden de özellikle uzak durmuştum, ama çocuk konusunda pek bi hevesliyim herşeye ilgünnçç.
kızlar sizin ikizler farklı olmuştuır amma, bu bebişler son günlerinde daha mı bi hareketleniyo, amanin karnım çarşamba pazarı sanki, bi de aşağıdan vuruyokii, korkuyom walla kolu bacağı fırlayacak diye nerdeyse.