Günaydın herkese
.
Biz bugün oğlumla erkenciğiz sabah 8 de açtı gözlerini,anca uyutabildim.sempatiksalakcinni
Bugn eşimle eminönüne gidicez(tabi eğer kalkarsa uykudan)ben daha yağıza mevlüt yapmadım çok küçük büyüsün dediler,bayramdan sonraya kaldı.Mevlüt için şeker vs.birşeyler bakıcaz,birde yağıza badi mevlüt için kıyafet vs. bakarız.
DIRIM canım tekrar çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifa versin.Yanında annen varmı,bu halde yanlız çok zor oğlanlara bakmam.
YAVRUKİRPİ naber canım ya,hiç göremiyorum artık seni.Dün aklımdan geçtin acaba dedim doğummu yaptı.
Kızlar sabah oğlumu uyutmaya çalışırken,dedim geçen sene bu zamanlar oğlumun hayalini kuruyordum bu sene kollarımda çok şükür.
Rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.Kimseye evlat acısı hiç yaşatmasın.Hele benim gibi 3 yavrusunu toprağa vermeyi kısmet etmesin yaşatmasın,en acısı bu olsa gerek.Aframı hiç göremedim onun sıkıntısı üzüntüsü içimden hiç çıkmıyor.oğluma baktıkça acım dahada artıyor.oğlumdan önce ben bu kadar yanmamışım evlatlarıma diyorum.Annelik çok başka çooook.
Artvinlim günaydın canım,
Ben henüz doğurmadım şükür, 33'ü bitiriyoruz, benim artık yazacak yerim kalmadı :çok üzgünüm: ondan pek takılmıyorum. hamilelik grubu çöktü gibi bişey oldu, takılan yok, e annede olamadık henüz buralara terfi etmedik, ortada kaldık böyle
Canım Allah'a şükür ki oğlun yanında, en azından sana diğerlerinin acısını bi nebze unutturdu, ya o da olmasaydı, daha çok gençsin bir bakarsınki 2. de 3. de gelivermiş zamanla.