yaptıklarınız yazdıklarınız sadece size yakışır şeyler,
hanımefendinin burda ukalalığıyla senin sinirini bozan bi tek kişi varmış,bak sen
kızım sana ne ukalalık yaptım ben,
ne ukalalığımı ne bilmişliğimi gördüm,
bir önceki sayfalarda benim yazdıklarımı kopyalayıp kendi fikrinmiş gibi yazarken sana ukallaık yapıp kendi alıntılarımı önüne koydum mu bu benim lafım diye,
hamileliğimin ilk haftalarında bir topik açtım,
ilk KK tecrübemdi,
hamileliğim sorunsuz geçti yada reklamsız geçti diyeyim hamdolsun,
noldu bütün hamileliğimi sorunsuz geçirince daha mı az anne oluyorum,
oofff pofff diye sızlanmayınca daha mı beceriksiz daha mı az alkışlanası oluyorum,
ayrıca ukalalık ve çok bilmişlik dediniz,
size mesleğimi,ayda kaç para kazandığımı kimlerin çocuklarını okutup kimlere seminerler verdiğimi,
gittiğim drama atölyelerini,develt sanatçılarından aldığım diksiyon settfikalarını söyledim mi,
size böğrek değil,börek diye yazılır dedim mi,
bu arada siz hiç TDK ya baktınız mı..
işte öyle merkep kalınmıyor,
beğenseniz beğenmeseniz de görseniz görmeseniz de bu eğitimler insana insanlık katıyor,
eşşekler ise okumadıkça daha da eşşek kalıyor..
evlerinde yiyip içtiğim arkadaşlarım oldu,herşey için her an fazla fazla teşekkür etmedim mi,
gelip burda bayıla bayıla anlatıp burda da ayrıca teşekkürlerimi sunmadım mı,
sırf mutlu olsaınız diye Kk da yok ayın annesi yok bilmem ne seçip daha da gururunu okşamadık muı,
helal ,sensiz olmaz,becerikli demedim mi,
iyi de bunların hepsini hepimiz yapıyoruz dediğimde mi bozuluyorsunuz,
ayın yarısını annesiyle geçirip,
kocası geldiğinde de çocuklara sadece kocanın baktığını söyleyenler,
neden sıra bize gelince bir tebrik yok,bir helal olsun yok,bir kutlama yok hiçbişey için..
daha hamileliğinin ilk başında seninle telefonda konuşup doktor tavsiye ettiğim,neyimi gördünüz neyimi duydunuz kardeşim,
ne oldu,ne dedim,
sıkıntılarında mesaj yazmadım mı,üzüldüğümü belirtip dua etmedim mi herkes için..
yok bu topik eskiden de varmış daaa,burası ek gıda topiği olmuştu,üçüncü sayfalardan sırf Hymarrye inat diye getirmediniz mi buralara,
ama şunu söyleyeyim arkamdan konuşlurken bu gurup ile göreüşmek Hymarrye zarar vericek diyen ve burda canım cicim muhabbet edenler var,
burda o topik sadece nette başka hiçbir kendini geliştirme imkanı olmayan ve hayatları orada kendilerini ispatlamak olmuş deyip aranızda canım cicim diye yazanlar var,,
burası bana çok şey kattı,
KK ya tekrar teşekkür ediyorum hepinizin sayesinde,yazılacak daha çok şey var ama herkes burda gıy gıy en az benim kadar cesur edeceğine an az benim kadar erkekçe birbirleri hakkında neler düşündüğünü söylesin bir de bakalım bana arkalardan söyleyenler burda da söyleyebiliyorlar mı..
evet ben bu gurup için fazlayım,
çocuklarıma gerçekten tek başıma bakıyorum,annemin yanına taşınma derdinde değil,annemden uzak olabilme cesaretindeyim,
sabah kalıp çamaşıryıkıyor,öncekileri toplayıp yerleştiriyor,eşimi asssla ve aslllaaa kahvaltısız göndermiyor,akşam eve geldiğinde masamızı hazır bulunduruyorum,
evimi süprüyor,bulaşıklarımı yıkıyor,iki çocuğumu dahergün tek başıma yıkıyorum,
üstelik çocuklarımı ortaya salmıyor,onlara göz-ağız-burun öğretiyor,renkleri gösteriyor,fotoğraf albümlerinde vefaat eden dedelerini gösteriyorum..
şimdi bana dolu dolu mesajlar yazın birbiriniz arkasından düşündüğünüz riyakarca sözlerinizi unutup,
bu yüzden burası bana fazla gerçekten..