günaydın kızlarrr,
offf nispet gibi olmasın ama 11'de kalktım yaaa, bu ara iyice cozuttum, ben gebelik süresince 9'u asla geçmiyordum son demlerde doğum öncesi son uykular mıdır nedir böööyle bi uyku hali devamlı. hamilelik çan eğrisi gibi walla mide sorunları ve uykuyla başladık aha gene aynı noktaya geldik.
dırımcımm seni bukkadar güldüreceeeni bilseydim yediklerimi de yazardım walla

gülermiydin dehşetemi düşerdin bilmem gerçi, neyseKİ çatlamadan atlattım geceyi ama bayaa zorladı yaa, bu saat oldu hala canım bişey istemiyor, ancaki mide kendine geliyor herhal.
canancımm benim bu durumuma sazanlık deniyorrr, offff çok salak olmuş harbiden, sen canan deilmiydin yauwww die atlamam, ekliyorum seni hemen
dorukcum seni de ekledim face'de sen de çok küçükmüşsün yahuu, buranın en yaşlısı benmiyim neyim?
kızlar siz bayaa acele etmişsiniz çocuk konusunda yaa, erken filan evlendiniz ondan herhalde, ben 32 yaşındayım hala bazen biraz daha gezsemiydik acaba diyorum, ama bi yandan da 35'ten önce bi tane de organik patlatalım diyoruz, kısmet olur inşallah. tüp bebek süreci çok stresli yaa.
offff ne çok konuştum, ben de elife yazdım bişeyler ama çook düzenli değil ara ara, ama üçüzü redüksiyonu filan yazmaım çocuk psikopata bağlamasın ileride diye, sadece ikizden teke düşüşümüzü yazdım, onu da yazmasam hikaye gerçeklerden çok uzak olacaktı.
diğer herkeslere de günaydın bu arada , off hala afyonum patlamadı.
yat anam yattt bu günleir çok ararınnn mumşa arasın bence yatabildiğin kadar yat doğumdan önce gönlünce yaşa hayatını eşinle bolca vakit geçir sevgi seli oluşturun çünkü ileride sebepsiz kavgalar sizi bekliyo bak biizm wavy evlilik yıldönümünü bile unutmuşş
zuhahah sazanlık değil yavrum ya şaka yaptım neydiyim ben hikayesiz kalmayyaım dedim hahaha
Selam kızlar
bugün şok olduğum bişeyi sizle paylaşmak istiyorum. sabah 6 gibi cemreye mama yaptım.. yeni içirmeye başlamıştımki biberonun içinde bişi var. hareketsiz.. bi baktım kurt. dehşete düştüm.. bebelaca hemen mail attım resimlerini çektim..... yeni açtığım pakette oldu bu.........
dumur haldeyimm şok içindeyimm:1ninca::1ninca:
malesef saklama koşulları uygun olmayınca böyle şeylerle karşılaşılıyor. marka olarak genellememk lazım diğer ünlü marka ile ilgili okumuştum böyle bir yazı başka bir sitede. size tavsiye mamaları açtıktan sonra buzdolabında saklayn ben öyle yapıyorum. havalar çok sıcak bozulabiliyor. kurt olayı evde olduğunu sanmıyorum .aldığınız yerin deposunda olmuştur.. ne olursa olsun hiç hoş bir durum değil. ay alalh korusun yaa bir sürü mikrop
dolapta topaklanma olmuyormu wavyy
bende sabah araştırdım.. milupadanda çıkmış.......
danonedende köklü insan dişi çıkmış..........
keşke sütümüz yetsede mamalara ihtiyaç duymasak

((((((((
dişmii yarabbi daha neler duyacağımmm
Hayırlı günler arkadaşlar.
Valla acayip sinirliyim,sabah sabah çocukla birsürü yemek yaptım misafir var iftara diye,babamla konuştuk onlar gittiler diyor,neden dedim kızları çok ağlamış durmamış dönmüşler.Ulan insan bir haber verir giderken babamla konuşmasak pöööööffffffalsanaalsanasmile.
CANAN valla bende önce şok oldum.Dedim ben hep canan diye hitap ediyorum.Sonra okuyunca devamını,bende sazanım galiba alsanaalsanasmile.
FATOŞCUM şoktayım valla,ya ne kurtu bu şimdi.Artık hiç birşeye güvenilmiycekmi bee,Birde ne kadar iriymiş,analarımıdır nedir.OOOFFFF ya bende milupa aptamil veriyorum.
WAVY bu arada doruk haklı mama o kadar köpürüyorki anlatamam.Bende acelem yoksa kaşıkla karıştırıyorum öyle köpürmüyor.
KEVSER benimde neden ARTVINLI dersen.Benim memleketimde ondan.Anca bunu yazınca kabul etti.
zuhaha demek sneide kandırdımm kız face adım yazıyo yaa hahaha:lepi:
yuh ya,şok oldum.resmi görünce midem kalktı ya.bu nasıl ürün,nasıl marka Allah aşkına.mincik yavruların sağlığıyla oynanır mı böyle?milupaya devam edelim biz en iyisi.
yaş ve nick konusu geçmiş sanırım.benim yaşım 27,ortalama durumdayım herhalde.nickime gelince kayınvalidemin isminin kısaltılmışı:)
kayınvalidesini çok seven bi gelin var aramızdaaaa seni sırtımızda taşıyalımm hahah
canım sen sabahdan akşam kadar nasıl besliyosun bi anlatsana öğün öğün öğrenelim. ben 4. aydan sonra ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum öle oluyo dime?.yoğurt çorba kahvaltı filan veriyosundur dimi mama ağırlıklı beslemiyosundur artık sanırım...gerçi siz artık kocaa kız oldunuz ama kaydirigubbakcemile3
ben sana örnek vereyim canım bana sormamışsın ama atlayayım konuya
bende 4. ayda yavaş yavaş başladım işte bi kaç kaşık yoğurt bi kaç kaşım meyva püresi kavonızlardan yarım kavonozu ikisine yediiryodum sabahları bisküviye başladım öyle böyle kaşık maması aldım derken başladık gitti şimdi şöyleyiz
sabah
bir sabah devam sütü+labne peyniri+bebe bisküvisi+pekmez
bir sabah milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı+labne peyniri+pekmez+yumurta sarısı
dr tereyağıda koyabilirsin dedi ama daha başlamadım
ara öğün
en az 3 çeşiten oluşan meyve kokteyli
muz+şeftali+üzüm+kavun+karpuz+dün incirde denedik rondoya koyuyorum içinede 3-4 ceviz atıyorum
öğle
sebze çorbası içine değişik değişik 3-4 sebze atıyorum bazen tavuk bazen et tahıl olarakta mercimek şehriye pirinç bulgur değişmeli olarak atıyorum son bir haftadır soğan sarmısağada başladık özellikle sarmısak kız bebekler için çok iyiymiş akıntı bile olmuyormş ilerki zamnalrda kadın hastalıklarından müthiş koruyomuş
ara öğün
hazır şeyler yapıyprum kaşık maması+kavonoz muhallebiler tarzında
akşam
hipp+milupa gece mamalrını kullanıyorum değişik değişik alıyorum farklı olarak yapıyorum mesela mikupanın 7 tahıllısını yaparken içine pekmezde atıyorum
son olarakta yoğurt veriyorum
aslında yoğurdum akşam öğünündne önceki ara öğünde verilmesi lazım ama ben uyku yaptığı için en son veriyorum bu benim yöntemim
bi günümüz böyle işte hayatım yani 3-4 saate bir yemek yiyolar yani ben 3 saatte bir yemek hazırlıyom çığlıl çığlığa yediirypm her taraf defalarca pisleniyo ben defalarca temizliyom.........................
6.aydan sonra geçilmiyo mu ek gıdalara,ben öyle biliyorum.eğer 4.aysa süpermiş.eşim durup durup ne zaman kebap yediricez bunlara diye soruyor ya komik adam:) ek gıdaları temel gıdalarla karıştırıyo hatta ocak başıyla falandelikafadulden
zuhaha kebapmı eşin şimdiden başlaısn canım zuhahaha ocakbaşı yapın sizzz
ya 4 ten sonra yavaş yavaş başla işte ama ağırlık mama olsun 5 ten sonra mamayı azalt ek gıdaya deoğru geç 6 dan sonra mamyı sadece geceye bırak bide dışarı çıktığın zamanlara felan gündüz sadece ek gıda yap meselaa
pöfff amma yazdım gece gece benim oğlan ateşlendide nöbetteyim anlayacağınızzz
bugün oğlumunda bayramlığını aldım bir gömlek ve bir kravat müthiş şirin oldu yaa veee ilk adım ayakkabımız aldıkkkk ama kızım hala yakkabısız ona bulamadım istediğim gibiiii
ikiz annesi olmanın zor yanı biri hastalandımı diğeride hastalanıyooo