canım açıkçası şu sıralar bizim pek bir karışık. ama canan çok güael anlatmıış bizmde 1 ay öncesine kadar aynen öyleydi. ama o kadar iştahsızlarki anlatamam. en son balık çorbasını başımdan aşağı geçirdiler ve bu son olsun dedim

artık kendimize ney yaparsam ondan veriyorum. öğlenleride bize yaptığım sebze yemeklerinden veriyorum. bizde hergün sebze pişer.
genel olarak kısaca yazayım
uyandıları zaman mama veriyorum. sabah 7 gibi.. 10 gbi normal kahvaltı hazırlıyorum bulamaç değil ama. biraz peynir pekmez falan ayrı ayır hepsini ekmekle lokma lokma koyuyorum aızlarına. iki günde bir yumurta veriyorum bu sıralar favorimiz omlet. 1 yumurtanın sarısı ile omlet yapıyrum. oh löp löp götürüyorlar. en sonda pekmezleri ile ceviz karışımını yediriyorum(bazen meyvede karıştırıyorum. bazen öğlen uykusundan önce ayrı veriyorum) su. ohh afiyet olsun.
öğlen uykularından sonra bazne yayla çorbası bazen tarhana bazen yaptıüım sebze yemeğüni çatalla ezerek veriyorum. ikisi bir kaseyi zor bitiriyorlar. en sevdikleri tarhana ve yayla çorbası. bu arada içine tam tahıllı ekmek koyıuyorum.ben rondoyu bırakalı çok oldu. herşeyi taneli veriyorum.
ikindi uykularından önce biberon maması veriyorum.. akşam üwstü yoğurt veriyorum ama pek sevmiyorşar. bazen meyveyi bu saatte yoğurtlada verebiliyorum. akşam yemeğinde ise biz ne yersek veriyorum patllıcan hariç..hatta pilavı bile veriyorum taneli halde.
yatmadan önce biberon alıyolar. gecede ceren 2 kez biberon alıyor. ve ertesi gün tekrar başlıyoruz.
yarenle bu şekilde beslenmeye geçince rahat ettim açıkçası. çok iştahsıdı biberondna nefret ediyordu. gece acıkma olayımızda kalmazsa rahatlıcaz sanırım çünkü bişberon almadığı için sabahlatıyor.
canım işkişzlerde 4. ayda geçiriyor doktorlar.
hahay bizmkiler yiyor valla:)) hemde bayılıyolar..
canım bende aptamilin kutuları var ona koyuyorum mamyı. topaklanma olmuyor. belki ambalajında koysam olur bilmim ki hiç olmadı..
uff evet en kötüsü bulaşması hastalıkların. benm en büyük korkum kızamık gib hastalıklarda iki dene ile uğraşıcaz. çok zor olacak..
kıyamam ya

(
canım açıkçası eğer sıkıntılı ise yavrular tek bakmak çok zor. ben bu zamana kadar allah bin kere razı olsun annemle getirdim. benim kızöardan biri gece 2.5 a kadar bağırırdı diğeri ondan nöbeti alırdı. ve tabi seslerinden ikiside ayakta olurla ve hep ağlarlardaı. annem olmasa napardım bilemiyorum. ama yavruların sıkıntılı olmayanlar için durum farklı 2-3 ay sıkıntrılı oluyor ama inan kolik ve gzlı olmadığı sürece yalnız bakılır zro olur ama bakılır. şimdi yalnız bakıyorum. zorlu günlerim hala oluyor ama benim yavrular dişli çıktı canım.
hahay tabe davulun sesi misali hamilelikte herşey tatlı gelir ay gelsinlerde uykusuzluk neymiş denir. doğumdan sonra tekrar görüşelim kirpicim:))
tarihçi senin kızlarda ben benimkiüleri görüyom. ve umudum tükeniyor valal. yaşlarıda gelse sanırım canımı okuytacaklar. hayırlı olsun ilk adımınız..
bugün eşimde beni sabah uyuttu süpper geldi.eşimden allah razı olsun en büyük destekçim manen ve fizyolojik olark..
canım benim doktorumö kahvaltıya hemen geçirmemişti. önce sebze meyveye yoğurda alıştırmış sonra geçirmişti.