4.aydan sonra ek gıdaya geçme işini çok sevim,belki o zaman iştahları düzelir.bugün bebelac aldık ilk defa,İnşallah onu severlerbiraz.milupadan bıktılar sanki.
kızlar bakıcımızla anlaştık,350 liraya bakacak.sabah 8.30 da gelecek akşam 17.00 a kadar.bebişleride çok sevdi,bizim oğlanlarda teyzemize bayıldı.kucağına gider gitmez gülücük dağıtmaya başladılar.ay çok hoşuma gitti benimde tabii.fiyatta süper oldu:).
çok sevindim canım, Allah sonuna kadar böyle güzel geçim versin
ay gezdik dolaştık gewldik. uzun zamandır gündz dışarı çıkaramıyorduk. ay yaren bir ömutlu oldu. çığlıklar naralar kahkahalar:) tabe ikindi uykusunuda kaynattılar arada ve hala çığlık atıyolar yaaa. debeleniyolar boğuşuyorlar. ben yoruldum bu ne enerji valla şaştım kaldım..
oh sefam olsun iyi olmuş cnm, hava almışsın ne güzel..
Selam kızlar.
2,5 sene olmuştur kızlarımın videolarını izlemeyeli,eşim benden saklıyordu.Şimdi, ısrar ettim açtırdık.oooooooffff çok kötüyüm gayet sağlıklı yavrularımı mikrop uğruna mezara koyduk.
Çok kötüyüm arkadaşlar.Unutamıyorum unutamıycam :1no2:
canımmm, Allah sabır versin... eminim çok zordur, ama inan mikrop bahanei Rabbim böyle istemiş, Allah kimselere evlat acısı tattırmasın...
offfffffffffffff yeni sildiğim mutfağa pekmez döktüm masa masnın üstündekiler hep battı masanın altında deterjanlarım vardı onlara geldik ağlamak istiyorum yaaa bıktım temizlşk yapmaktan kabasınıı alıp yatcam vallaha dünden uykusuzmm öpüldünğzz
uyyyy...kolay gele canım..
DIRIMMIMMM, sefam olsun canım benim çok sevindim, inan hakediyorsun sen böyle güzel tatilleri... seneye bize de nasip olur inş. canom :teselli:
ben bugün temizlik yaptım, şöyle dip bucak, yarın da kociş evde nasılsa, yarın çıkarız dedik. bugün çağlam hasta yavrum ya, peditus verdim valla dayanamadım, bitkisel ilaç iyileştirmedi, daha da kötüleşti kuzum nasıl kısık sesi, boğaz falan çok acıyo belli su içerken bile ağlıyo, yarın dr.u arıycam yine, Allah tan ateş yok, uyku tutmadı ateşlenirse diye habire kalkıyorum, bi size bakiim dedim. bu arada ben hero baby kullanıyom kız, benimkiler seviyolar ama, çok öu kötü ki ben bi bebelac deniiim bakimCADIARZU