merhaba kızlarr,
bircecimm bence de kötü düşünmemeye çalış, prematürelerde iyiye kötüye geçişler olabiliyor, bıurada birçok arkadaşta da gördük. gerçi annelik işte ne desek boş, daha ben görmeden yüzünü bile, 2 saat hareket etmese kafayı yiyorum, heleki kucağımıza alsak, yüzünü gçrsek neler hissederiz Allah bilir. umarım son sıkıntılı günlerindir.
kızlar ben de sözde evde yatmalıyım artık ama dayanamıyorum yaa, yine sıkıldım bugün kaçtık, bebişe dönence almamıştık onu aldık, bi dondurma yedik geldik. bu arada Ankara'da toptancı oyuncakcıların olduğu bir sokak keşfettik, neredeyse en baba oyuncaklar 10 tl yahuu, çok ucuzdu herşey.
HASIR BİSİKLET GittiGidiyor.com'da
ya bir de yukarıdaki hasır bisikleti beğendim, bebek şekeri niyetine, bi baksanıza ne dersiniz? umarım doğru kopyalayabilmişimdir.
Canancım ben de sırf senin hissetttiklerini hissetmesin kızım diye bir süre iş hayatıma ara vermeyi düşünüyorum. çünkü çocuğun evde annesiyle büyümesinin çook daha faydalı olduğunu düşünüyorum, tabii ara verme şansı olunca, bazen o şans olmayadabiliyor. benim en büyük şansım evde çalışabilmek.
dırımcım ne güsel gezmiş, ihtiyaçları tamamlamışsın bugünn. güle güle giysin kızlar.
wavy gözün aydın canım, ana gibi yar olur mu? ama artık sizler de aynı konumdasınız, siz de canınızdan öte tutuyorsunuz yvrularınızı, annelerinizi eminim çook daha iyi anlıyorsunuzdur.