merhaba arkadaşlar ben hep yazılarınızı okuyorum bu bölüm çok hoşuma gidiyor.iyiki açılmış bu sayfa açanın ellerine sağlık..hepimiz çocuklarımızı sağlıkla büyütelim..benimjkilerde 1 yaşında
tatlıanne hoş geldin canım. daha sık takıl bize canım.. kilo verme durumun ne canım ben durudum valla. hatta nidense göbiş yaptım

(
canamo yaptğım sepet çok prof bişi değil ama olsun :))
kirpim 30 tl iyidir cnm ..............
eline sağlık canım çok güzel olmuş..
evettt geldimmm ağrılarım devam ediyor....
canan gecikme olmadı canım zamanında geldi...ama neden böyle bilmiyorum
karnım davul haldeyim sancılar var.........
cnm sepetini beğendiğine sevindim....
kevser neredesin cnm ??? okuyorsun ama yoksun bi sorun yoktur umarım
sormadım seni hiç ama yoğun olduğun için yazamıyorsun demiştim...
şiiiiiiiiiiittttttttttt neredesin
artvinlide gelmedi heçççççç.............dorukta yokk
canım genelde ben üşüttüğüm zaman yada yumurtam çatlamadığında böyle olurdu. cep yine kist falan mı oldu

(
selamm bende bi günaydın diyeyeim dedimmm
bugün kızım yataktan düştü çok canım sıkıldı uyuyor şimdi 1 saat oldu huzursuzlanmaya başladım biraz daha uyanmazsa uyandıracağım
oğlumunda dilinde beyaz beyaz benekler çıkmış sıcak bişide içirmeidm ama anlamadım vallaha
dr aradım karbonatlı su ile sil dedi
bu arada diyet yapıp kilo alan tek insna da benim sanırım 1 haftada 750 gram almışım zuhahaha
dirimin dediği gibi adet olamadım ya onun şişliği
yada tartı faarklı neysem
canım çok geçmiş olsun. ay bu düşmeler insanın aklını başındna alıyor. önceleri yataktan koltuktan şimdide ayakta durma çabaları var küt küt arka üstü düşüyorlar. annemin evi iyi her yer halı eski usul:))
ama benim evde parke dha fazla açık alan

küt küt vuruyorlar. uff dirimin dediği gibi düşe kalka büyüyecekler kazasız belasız inşallah.. dilindeki pamukçuk olabilirmiki..
evet evet 1 sat sonta uyuttum
uyandı kuzum kendiliğinden
çamaşır asamam gerekiyo balkona çıkamıyom pöff çamaşırda o kadar çokki sığmıyoı 4 ipim var balkonda ama sığmaz kaynanaya asarım artık
tüh adam yeni geldi şimdi tekrarmı gidecek
ohh şükür canım..
firdoscumm eminim ki çook güsel geçecektir, senin de artvinlinin de mevlüdü. havalar da güzel gidiyor gibi (en azından burda yani)
evet dırımcımm uyumuşum, öyle de sersem uyuyorum kii, kalktığımda sabah mı akşam mıı onu bile anlamadım. ama iyi geldi. Allah hayırlı etsin nişanınızı, kırgız elti geliyor haa.
nerocumm bugünlerde iştahım açık nedense, karnmım indi aşağı sanırımmm. canım bugün de cevizli tahinli çörek istiyor mesela, ama sıcak sıcak. nasılsa benden başka hamile yok diye rahat rahat yazıyorumm :)
canancım sen nerelerdesinn?
oyy tadını çıkar bugünlerin valla. doğumdna sonra can ının istediğini yemeye yapmaya fırsat bulamıyor insan.
herkese selamm.. ay bende yarın diete başlıyorum tekrar..:)) kızların doğum gününe kadar azcuk versem bari ya yıllarca görecem o ilk doğum günü foolarınıohaoldumsmile
bugünlerde cerene bişeyler oluyor yaw

gecelri 15 dk da bir uyanıyor. salla beni salla diyor ay bel ayak kopuyor bende. o en sonunda sabaha karşı pes ediyor bu sefer yaren başlıyor. oyyy artık uymak rüya görmek istiyorum yaaasempatiksalakcinni
kevser ciddi anlamda meraktyım canım. geçenlerde aramıştım geri de dönmedin. iyi olduğunu biliyorum face de fotolarını takip ediyorum. ama bize falan mı darıldın diye düşünmeye başladım..
canannn kullandığın vitaminin adı neydi. zinko mega diye birşey almış eşim. seninki,de bundan mı?