herkese selam.
mevlüt telaşları , doğum şekeri telaşları son sürat devam. ayy ne tatlı heyecanlar bunlar yaa..
dün gece kızlarım annesini dinlendirid. bir kaç kez uyandılar mama yiyip tekrar uyudular maşallah. arada yapıyolar böyle. sonra tekrar yoruyolar cadılar annelerini..
ay bugün diete başladım. 66 kilo ile başlıyorum bakalım kızların doğum gününe kadar ne yapacağım. ay çok hoşnutsuzum bu halimden. kendimi hiç beğenmiyorum giyinip kuşanasım bile elmiyor.fotoğraf makinesi ile kardeş olan ben kızlarla foto bile çektirmek istemiyorum onları ya yalnız yada babaları ile çekiyorum. heryerim sarkıyor uff. neyse moralimi bozmayayım kurtulacağım bu yağ kütlelerinden. mekik çekmeye de başlıcam. başka türlü gitmez bu göbiş(
herkesi sevgi ile kucaklıyorum yavrularıda ohhh kokluyorumm..
wavycimm 66 bişi değil sanki yaa, çok ufak tefek fln değilsen. ben 65 ile hamile kaldım ve 40 beden giyiyordum, ama tabiii doğum sonrası deformasyon asıl işi bozan sanırsam.
ya kızlar ağzımın etrafı (top sakal bölgesi diyim) kıpkırmızı, egzama gibi bişiy, her tür ilacı denedim geçmiyor, kocişin deyimiyle avını parçalamış aslan gibi görünüyorumm. öfff doğum footlarında da bötyle çıkmak istemiyorum, kortizonlu krem bile denedim geçmiyor, sinir oldum yaaa