canancım dr.um bana artıkkaynatma suyu diyeli 4 ay oluyor, sudaki mineraller de ölüyor dedi, ben 6 aydan sonra kaynatmadım damacana su kullanıyoruz, içme suyu olarak da mamaa için de..
hımm demek öle dedi birsenede 1 yaşına kadar kaynat demiş du bakalım bende bi dr sorayım ne diyecek
kkızalra az çönce karşı komşum çağırdı benim kızlardan 15gün küçük oğlu var, playskool ilk arabam almış çocuğu becerememiş onla yürümeyi, benim damla bi aldı vın raya vın buraya bayıldı kıkır kıkır gezdi, kadının gözü mü kaldı ne nazar etti çocuğum bir düştü tv ünitesinin altındaki cam bölmeye vurdu ağzını tam dudağıyla burnu arası ve yanağına doğru kıpkırmızı şişti üst dudağa kan oturdu balon oldu, çok üzüldüm yaa, yavrum öyle kahramanki buz koymaya çlışırken bize bakıp gülmeye çalıştı canım benim ya, şimdi uyudu kimbilir nası yandı canı, annelik böyleymiş aynı yerim ağrıyor resmen zonkluyor...
ayyy gözü kalmış tabi içindne haset etmiş fena karııı
kıskanmış belli
senin kızada maşallah zaten kızlar yürekli olur ama çok geçmiş olsun tatlım çok öptüm kızçeleri
seni öpmüyom sana küstüm heheheh
dirime seni seviyom diyon bana demiyon seni gidi seniii
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....parka gittim spor yaptm...o arada annemle konuştum...
kankimle konuştum........gitmeden çamaşır attım makinaya patlıcanları soydum tuzlu suda bıraktm...
spordan sonra markete gittim geldim kuzularım yeni kalkmş...hemen makarna ısıttm
karnıyark yapacağım soğanını soydum o ısınırken ...tam yedireceğim ömerin paçasından
mok akıyor.......hemen aldım banyoya tabi aliş ağlıyor ....alişide kaynana çekiştiriyor girmesin
diye banyooya bırak dedim...neyse ömeride alişide yıkadım makarna yedirdim...
sonra hemen karnıyarık içini hazırladım...kendime yemek ısıttım....yedim
bulaşıkları yıkadım patlıcanları kızarttım...içlerini doldurdum tencereye attım....
şimdi size bakem dedim
canomne demek cnm yaa.....herşey güzel olsun mutlu ol:)
kaynanaya taklmayacağm ama aynı evde olmuyor işte takılıyorsun
olsun hırslanıyorum buraya yazıyorum rahatlıyorum
ben işimi bitirene kadar sıkacağım dişimi....hiçççççpes etmem.......bende ona cvp veriyorum
susmuyorum şapşal gibi....
dediğim gibi buradan gidene kadar dineleyeceksiniz beni :)
annemlede oluyor olmuyor değil,ama şartlarımdan dolayı dengesiz yaşayacağız...evimiz inş.satılırda ne anneme ne kaynanama gelirim....
kevsercanana katılıyorum cnm
dorukkızz araba ile gelmeyecekmisiniz neden mzıklansın
hem istanbulun havasına güveniilmez....oarad yağr burada yağmaz....
ne diyecektim başka yaaaaaaaaaaaaaaaa unuttumm
sen kulak ardı et yavrum boşver sık dişini bitir şu borçları hatta birazda kenara para koy evini alırken kullanırsın tatlımm yirim ülen sneiii
karnı yarık dedin de bende yapsam iyi olur benim kocişin en sevdiği yemektir karnı yarık
len bir soru sordum cevap ne vermiyonuz bakemmm:bbo:
ne sordun bacım kaçırmış sor cevaplayalım tekrarrr
Kızlar bişi sorucam ben kızımı yürütece bindirdim dün aldık sizce erkn mi...
oglum duramadı
Bide benim oglum hala dim dik duramuyo hemen öne dogru eğiliyo nette okudum normal dio sizce doktora götürsem mi
bindir anam hiççç bişi olmaz oğlun tam ayakta duramayabilir benimkide geç durdu kızlar herşeyi erken yapıyoda erkekler biraz geç yapıyo takılma oda dik duracak
yok ben bu pc yi alıp çöpe atacağım sayfa niye geri gider ya. ben anlamadım. uff yaz yaz salak sayfa geeri gitsin

nefret zaten çok yorgunum
herkese bişeyler yamıştım ama uçtu püfff...
kevser karışma derim onlar barışır senin sözlerin akılda kalır
Dirim sabır sabır sabır canım..
medine canım eğer desteksiz kendi başlarına oturabiliyorlarsa yürüteç zararlı değil ama oturamıyorlarsa omurilik gelişimi için zararlı demişti soktorum. birde her yürüteçte yazar 20 dklık periotlarda kullanman gerek.
üff bir sürü şey döktürmüştüm uçtu gitti mende unutuum

öpüyorum hepinizi..
sen yeni pcal tatlım kocişe söyle bi kıyak geçsin sana hehehe
ana benden sonra kimse gelmemişş yaaa.....
Bende dediğim gibi muhallebi yapmaya gittim bide ne göreyim kralicem yediği yemeğin bulaşığını bırakmış lavobaya tenceresinidde...aşağa bahçeye inmişti yıkadım kaldırdım.....çocuklara muhallebi yaptım çok şükür alim yedi bide birer kase yoğurt yedirdim içime sindi şükür.....sonra kaygana geldi.....hemen ütü vardı onu yaptım kaldırdım...gittim yemekleri attım ocağa.....salatamıda yaptım...soframı sildim tabağımı bardağımı hazırladım kocam gelince hemen kurup oturuacağız
hamarak karuuu işin bi tek yemek yeme kısmı kaldı dese
canım konuşurken şarj bitti kusurabakma
alışverişi yaptım
buğdayı unutmuşum en baş malzemeyi heheh yarın alırım yarın görümcekten bardaklarıda getireyim yıkayım hazır olsun pazarda var havuç alayım ayy bak aklıma geldi makarna salatası için ufak markana alayım 1 paket kızlar makarna salatası tarifi versenize bana
makarna yoğurt mayonez turşu
başka ne koyayım sosis maydonoz felan hımm bezelyede konuluyo dşmi
bide yoğurtla mayonez ölçüleirni verseniz biyeee
ay yaprak dökümünü izleyeyim bugün koltukların yastık kılıflarını yıkadım eve halı serdim
cuma günüde temizlik yapacağım
bakalım kaç kişi gelecek
doruğum gel tamammı
nero sen karra verdinmi
wavy sen gelcenmii?