ayy ilk defa ben açıyorum sabah topiğimizi günaydın güzel anneler ve çokkkkkkkkkkk tatlı bebişler.herkese hayırlı cumalar.berbat ve uykusuz bir gecenin ardından yine buradayım ama napalım bunada şükür
geççç oldu ama hayırlı cumalar cnm
günaydın herkese hayırlısı sabahlar hayırlı cumalar
günaydın htc07
fatoş hanım ve ayşe canım hepimiz arada böyle gelgitler yaşıyoruz tahammül sınırlarımız zorlanıyo ama çocuklarımızdan çıkarmamamızlazım acısını.dediğiniz givbi bu çocukları biz istedik hemde öyle böyle dediğil ısrarla tedavilerle istedik.bende yaşıoyorum bu bunaltıları ama Allahın aslında bize çok büyük bir nimeti olduğunu düşünüyorum birde hiç bebek sahibi olmayanlar var.bebeğe sahiç olamayacaklar var.bunları düşününce sakinleşiyo insan hatta mutlu bile oluyo.bu sıkıntılı günler geçecek inşaallah biraz daha sabır arkadaşlar...
kızlar ya benim iclal kabız ve iki gündür güzdüz uyumuyo kabızlıktan olabilirmi acaba bilgisi olan varmı???
evet cnm
merhaba kızlar..bugün çok gerginim..gece hiç uyumadık..Deniz bey perişan etti bizi..gündüz o kadar güzel uyumuş ki gece uyumadı..mamada yemedi..ağladı durdu!!sinirden bağırdım çocuğa artık,o da bana bağırdı valla:))..tepkileri çok güzel Maaşallah...zombi gibiyim bugün...
kızlar bizler sabır taşı değilizki işte bazen çileden çıkıp bağırabiliyoruz bebişlirimize...iki bebeğe bakmak çok kolay mı sanki?tek bebişte bile millet ne sıkıntılar yaşıyor.güzel anneler,hepimiz süper anneleriz ama bazen çıldırabiliyoruz ki bu da çok normal...ek gıdalardan konuşulmuş,biz gelecek hafta meyve sularıyla başlıyoruz bakalım..dende herobaby paket yollamış,kaşık maması,geçiş maması falan..bilgi kitapçığıda yollamış.güzel bi paketti:)
Canancımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Hituci canım eğer kabızlığı devam ederse fitil falan danış druna,kızın o yüzden huzursuzdur mutemelen.
Htc07 hoşgeldin aramıza:)
Nefes ve Nero cık cık cıklmaz:
Kirpiii nerdesinnnnnnn,doğurmadın dimi:))
beni esss geçmişsinnnnnnn