günaydınnnn..iyi haftalar kızlar.....
ilk önce geçmişi okudum haftasonu hiç bakamadım zira azıma mıçıldı yani....annemin binada dış cephe izolasyonu yapıldı allahım her taraf inşaat tozu balkona mermer yapıldı mermer tozları un gibi döküldüğü yerde yapışıp kalıyor...
kızların odalarını değiştirdim kendi yatak odamla daha sıcak odaya aldık eşya varken ev değiştirmek allahım ne zor koca baza ordan oraya.......cuma ve c.tesi gecesi inci hiç uyumadı dsem yeri saat başı uyandı ağlıyor sürekli,cuma gece 3 kadar salladım sallarken uyuya kalmışım...ay bide az ama sık sık kusuyor cocuğum neden anlamadım sizde de oldumu kızlar ????
dün gece saat 11 kadar temizlik yaptık allahım hertarafım ağrıyor gece bile kalkamadım mama için anacığım kalkmış doyurmuş kuzularımı sağolsun....hakkını nasıl öderim bilmem.....
günaydınnn canım .sen yazdıkça bana sıkıntı bastı .benim başımdada tadilat var .bütün kapılar camlar deyişecek tabi sıra bize gelene kadar kara kış olacak nasıl yaparım üç çocukla düşünüyorum ev sahibinle konuşacagım bugün öne alabilirse bizi en azından çok soğuklara kalmayız ..
annelerimizin hakkını ne yapsaz ödeyemeyiz .