Günaydınlar herkese.......
Bugün erkenciyim misafirim gelecek,süt sağarken şöyle bir bakayım dedim sizlere..
NEROCUM allah kolaylık versin valla,sabahları erken kalmak gerçekten çok zor,ben bile yağızı beslemeye kalkıyorum her yer karanlık yağmurlu zor besleyip yatıyorum inan.
Dorukcum mamayı değiştirmişsin ya ishal yapmış herhalde sancısı olduğu için ağlamasın...Birde neden değiştirdinki,buna alışması zor olur şimdi...Annen gitmese keşke iyi oluyordur sana.Ah annecim bende annemin kıymetini bilmiyormuşum meğer şimdi ne çok arıyorum.Neyse bugün gelecek annem.
AYŞECİM alllah kolaylık versin.Ben bazen yağızla bile sıyırıyorum inan.Yetişemiyorum diyorum eşime,senden iş isteyen çok diyor oğluma bak yeter.Gece gelince o devralıyorda bende dinleniyorum azcık.İki bebeğe bakmak gerçekten ödüllük bence..
FİRDOS canım,sen daha ilk işini söyleyince,ah dedim allah kolaylık versin çok zorlanacak bu kız dedim.Benim eşimde rehber öğretmen anlatır bazen erkek olmasına rağmen çok zorlanır.
YAVRUKİRPİ canım benim sen sık sık besle,allah korusun sarılık olur.Yağız oldu çok zorlandık.