çok teşekkür ederim canım vallaha ne değersizmişim o kadar halimi yazıp anlatıyom 2kişi geçmiş olsun diyo herkes küüsyo cevap yazmayınca acukta ben küseyim dimi
vakit geçer ya kalırım yani bişi olmaz ben zaten mamaı felan geneld stoklu alıyorum zaten 1 ekmeğide 1 hafta yiyom olmadı keyif yapar pizza söyleirm zuhahahah
geçmişolsun tatlım idrra yolu enfeksiyonu varmı diye istemiştir tahlili kızlarda tatlilş yaptırmak çok ama çok zor ben 5 poşet değiştirip yinede yaptıramadığı biliyorum ama şimdi yeni bi yöntem öğrendim bi daha tahlil istedimi evde yapcam zaten yatıracam streil bi poşete kuzumu buzdolabı oşeti feln kukuşuna üfleyinceişiyo benimki üfleyerek işetecem poşettende idrar torbasına doldurup getirecem neydiyim anam medcalparkta saatlerce beklediğimi biliyom
ay kızlar b,i gün size mustafa kemnalle dvrimin pc ye saldırış vidosunu çekip koyacam kopacaksınız gülmekten koyuyom ortaya bi üstüne atlayışları var devrim hatta tepesine çıkıyo bilgisayarın ekranına yaslanıyo tabi ekran onun ağırlığı ile devriliyo sonra klavye kısmına yaslanıyo bu defa diğer tarafa devriliyo tuşlara basışlarını ekrana vuruşlarını görmeniz lazım mustafa yapıştı şuan ekrana bırakmıyo yürüteçten pc ye taaruz varrrrr