Selam kızlar biz geldik ama kimsecikler yok.
Eşim izinliydi bugün dışarı çıkıp yağızın eksiklerini aldık.Odasına halı,tül birde kirli sepeti aldık.
Kışlık kıyafetlerimiz yoktu bir ikide kışlık aldık.Çocuk kıyafetleri çok pahalı ya,biz biran önce şu değişim işini uygulayalım kızlar.kaydirigubbakcemile5
Malesef firdoscum lekeler çıkmıyor.Bende artık kaşıkla veriyorum ozaman dökülüp leke yapmıyor.yoksa mıçınıda yırtsan çıkmıyor lekeler
Bir arkadaş sormuş adını unuttum.Benim oğlumdada ferro sanol kabızlık yapmıştı,sonra alıştı galiba şimdi daha iyi.
Yavrukirpi canım ilk zamanlar uykusuzluk çok normal.Hatırlarsan yağız gecenin 2 si oluyordu hala uyanık.Besliyorduk sallıyoruz sallıyoruz yok uyumuyor tekrar acıkıyordu,birdaha açlığa ağlıyordu.Ağlama krizlerine giriyordu.Şimdi çok şükür iyiyiz.Bazen kabızlığımız oluyor o çok huzursuz yapıyor.
Seninde bence bu zor günlerin,ilerki aylar bazı yönlerden daha rahat.Mesela hiç değilse ağlayınca kaldırıyorsun etrafa bakıyor oyalaya biliyorsun.Ama çok küçük olunca susturmak daha zor oluyor.
Sabır canım rahat günler yakın.Moralinide yüksek tutki sütün kalitali ve bol olsun.kaydirigubbakcemile3