firdos um saol cnm cvplnarın için..
dorukcum bizde aptamil çok kusturuyor diye sma gold a geçtik daha azaldı kusmaları bu ay kiloları daha iyidir tahminim beren in kabızlığı var ama mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum günaşırı şimdilik öle yapıyo bakalım aslında armut suyu hemen kaka yaptırıyor ama iyide gaz yapmıştı benim kızlara

dirim canımcım benim,, görümce biraz fazla gelişmiş olduğu için kızlar gelişmemiş geliyor heralde gözüne:)) cnm ben zinco veriyorum zaten hiç kesmedim valla doğumdan beri metsil nurse harvey zinco kullanıyorum hep birde babuline deneyim nolcek:) bende şimdilik hipp alıyorum ama bütceyi sarsıyo sma var zaten biraz alışsınlar bakarım hal çareme..
dirim yavrum birde spor yapıp kaynanamı çekiyon Allah sabır versin valla süpersin
nero ka kullanıyom cnm zinco, dr brown da vazgeçilmez biberonumuz gelgörki benimkiler yeni bşy yiyince gazlanıyo vermeye devam edip alıştırsammı yoksa zamanı değil deyip sonra versemmi onu bilemiyorum işte dr a gidince bu ay soracam
birce cnm biran önce oğlunu alırsın inş. benimde kızımın biri 5 gün sonra geldi kısa bir sürede olsa orda diye ne çok ağlamıştım

firdos çok geçmiş olsun cnm iyileşmişsiniz çok şükür