cnm anlamaz kimse bizi bizi sadece ikiz anneleri anlar tek bebekli olsun
canın ciğerin olsun yine seni anlamazzz....
kaynanama gelince anlasada anlamasadaaaaaaa
valla kaçıncı versiyonu bilmemmm
ama aminnn
aminnnnnnnnn
aynen öle dirimim çoğu zaman annem bile çocuk diye ölüyodun bak işte diyor

( Allah güç versinde tek başıma bakabileyim inş.
burcincanım dediklerine sonuna kadar katılıyorum şunun şurasında ben 2 aydır yanındayım....evin yemeği çamaşırı bulaşığı,temizliği bana ait
çocuklar konusunda yardım görmüyorum...bir çorba içiyor diyorum ...benden içmiyor diyor ve çekiyor kendini.....ben iş yaparken salıyor çocukları ayağımın altına....
ama ben evden gideyim biyere çocukları oturduğu odaya kitliyor kendide yanında oturuyor...neden salmıyor çünki kendi yatacak kapı açık kalırsa peşinden gitmesi gerekecek....kıçını oynatmak istemediğinden kapatıyor kapıyı...dün eve gittim çamaşır aldım ipten bıraktığım yerde duruyor....yemek yemiş bulaşığı duruyor...
çocukların kıçı mokta...haşlanmış nohut
çıkardım etle onu pişirmemiş....
yan gelip yatmış....bide ilkindi saati komşusu geldi....senin dediğin gibi ayyyy bunlara çok zor bakıyoruz diyor ulan ben 16 aydır bakıyorum da zor değil sana gelincemi zor...
bide ona çocuk verecekmişim....allah muhtaç etmesin ama en sonnn...giderim günlük temizlik işine...haftada 2-3 kere valla bırakmamçocuklarımı.....
çok gerginim bu konuda valla bugün c.tesi keyif yapemdedim yok...gırgırla ev süpürüyor ya...açtım makinayı heryeri süpürdüm.....çamaşır attım..kullanmadığı çöplük şeklinde tuvaletvar onu temizledim...şimdi ömeri sallıyorum mercimek çorbası atacağım ocağa