herkeslere merhabalaarrrr:80:şu an 22 haftalık hamileyim bebeklerimin ikiz olabileceğini tahmin ettiğim günden beri yani nerdeyse transferden bu yana sizleri takip ediyorum..bazı arkadaşlara fazla detay gibi gelebilir yazdıklarınız ama ben öyle düşünmüyorum aksine çok güzel bi samimiyet..çekinmeden herşeyin rahatlıkla paylaşılabildiği..aile ortamı gibi sanki yada abla kardeş ilişkisi gibi..o kadar ki bazen bi aileyi kapıdan falan gözetliyomuşumda onların benden haberi yokmuş gibi hislere kapılıyorum valla

artık hepinizi tanıyor gibiyim resmen:79: böyle ilişkiler kurabilmek çok zor bu zamanda..onun için Rabbim sevginizi samimiyetinizi artırsın inş..
sizlerden ileriye dair çok şeyler öğreniyorum..daha da öğreneceğimin farkındayım..bu benim ilk hamileliğim üstelik birde ikiz olmaları beni çok heyecanlandırıyor:81: tabi bisürü de endişelerim var..onları kaybetmekten çok korkuyorum:18: her bir hafta önümde aşılması gereken bir hendek gibi..acaba erken mi doğacaklar..küvezde benden uzak mı olacaklar..sütüm olacak mı..emzirebilecekmiyim..onlara her anlam da iyi bir anne olabilecek miyim...........diye uzayıııııpppp giden kaygılar işte..biliyorum bunları paylaşacağım yer burası değil çünkü ben henüz anne olmadım ama bugünleri aşmış anneler olarak beni en iyi sizler anlarsınız

hiç kimse beni anlayamıyo...etrafımda bi sürü yakınım hamile ama onlar bile anlamıyo..