- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
Saol artvinlim valla aynen öyle tek başına bakıyorum hele bugün ayrı bir kudurdular canıma okudular valla eşimde nöbetçi az önce çorba yedirdim Melis'e tamam doydu dedim hoop üstüme aynen geri kustu. Uyusalarda azcık dinlensem artık Yağızcık nasıl.
Canım demek sende tek bakıyorsun.........Allah kolaylık versin.......Ben bazen çok zorlanıyorum o zaman sizi daha iyi anlıyorum.
Yağızda iyi teyzesi büyümeye çaba gösteriyor arada edepsizleşiyor.
Senin iki kızın vardı değilmi?çok öptük
ben geldim kızlar... az evvel geldik eve. cuma kaynananam geldi biliosunuz ogün koştur koştur geçdi alışveişe filan gittim biraz. dünde eşim çalışmıyodu.bebeklere bişiler bakalım dedikçıkdık ordandan tuzladakai görümceme gittik. orda kaldık gec. ay kızlar artık evleri yadırgıyolar ya.. nasıl ağladılar..neyse sabah çıkdık tuzladan önce kavacığa kaynanayı bırakdık. ordan istanbul forma gittik amanınn ne kalabalık geri çıkdık yarım saatte. tülüşüme uğradım biraz ordanda eve anlıycanız yollardaydım 2 gündür. çok yorgunum uykusuzum bebeleri uyutup çayy içmek istiyorummm
sizler nasılsınızgeçmişi okumadım okuycam hemen.
artvinlim canım iyim şükür canım sen nsılsın arıycam akşam müsait olunca..
herkesleri öptüm..
Canım gerçi konuştuk ama...Valla aferin size iki çocukla iki gündür dışardasın,ama en iyisi çekirdekten alıştırmak lazım.
Bizim yağız efendide alıştı gezmeye,arabasına koyunca nasıl heyecan yapıyor,sessizce etrafı seyrediyor,sonrada uyuyakalıyor.Mecbur çocuk sevmeye anada,babada gezmeyi çok seviyor
Hoşbulduk cnm...yorulmamak mümkün mü 7 24 mesaideyiz :))
Maşallah canım ya,seninkiler yaşına girmiş.Darısı bize inşallah.
merhaba kızlar
herkese iyi akşamlar
biriniz bana şu nik değiştirmeyi anlatsın ismimi değiştirmek istiyorum çünkü aynı isimle biri daha var
Canım kazene mesaj atıp istekte bulunuyorsun.O sana geri döner,kabul ederse.
evet canım eşim sivaslı
hiç bişi bulamıyorsan devam sütü/bebek sütü kat
bizim devriminde itiraz etmeden yediği tek şeyyy
tatlım zaten aramızdasın saha sık yaz samimiyetimiz artsın
ayy bend eçok yorgunum malum eşim sivasta ben tek kaldım gene dün görümcem geldi annesinin evini temizlemeye derken akrşıdaki görümcemde geldi yemek hazırla çay hazırla çocuklara bak yukarı çık temizliğe yardım et fazlaıs ile yoruldum gece de full tıme mesaideydim gene çok yorgunum bugünde alabildiğine huysuzlar sabahytan beri ya anlatamam hele 1 saat önce ikiside delirdi uykuları var birini ayağıma aldım birini kucağıma olmadı yer değiştridim gene olmadı sinir çıktı beynime dövüp atacaktım kenara sonra balkona çıkıp sigara içecektim ağlamarınıda duymayacaktım ama kıyamadam neysem zor bela kızımı uyuttum oğlanın vızırdamasını çekiyorum kalvyedende 8 tuşunu kopardı nasıl yaptıysa takamıyorumda pöfff
Canım evde yanlızmısın?Hani
Senin sıpalar babalarını arıyor olmasın?